herkese hayırlı olsun arkadaşlar benim de SAT 1 mayıs bhcg 98000 çıktı keseyi de gördüm dr kalp atışları da var dedi 2 hafta sonra gel dedi.inşallah kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı.
Hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun sizinde. Bu arada bhcg değeriniz gerçekten 98000 mi waaauuwwmaşallah benim 732 dr.um ikiz olabilir demişti sizin bu değerle tek mi ikizmi çok merak ettim
Sağ ol arkadaşım sana da hayırlı olsun benimde 1 mayıs en aon dün ölçtürdim ölçtürdüğümde 300 dü iyi dedi doktor ben hiç anlamıyorum değerlerden ama rakamsal olarl senin ki bayğı iyiymiş maşallah bakalm cuma bizimki nasıl olucak ne diyecekler
valla çok çıktı bence de daha önceden olmuş olup belki de üstüne adet görmüşüm gibi geliyor bana da.dr da 6+5 dedi ama bilmiyorum.değerler gebelik haftasına göre değişiyor.ilk kızımda bhcg 1500 gibi bi değerdi öğrendiğimde.
valla çok çıktı bence de daha önceden olmuş olup belki de üstüne adet görmüşüm gibi geliyor bana da.dr da 6+5 dedi ama bilmiyorum.değerler gebelik haftasına göre değişiyor.ilk kızımda bhcg 1500 gibi bi değerdi öğrendiğimde.
herkese hayırlı olsun arkadaşlar benim de SAT 1 mayıs bhcg 98000 çıktı keseyi de gördüm dr kalp atışları da var dedi 2 hafta sonra gel dedi.inşallah kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı.
maşallah Allah kucagına almayi da nasip etsin inşallah darısı bize olsun inşallah bizde görürüz şu bebisleri en kisa zamandavalla çok çıktı bence de daha önceden olmuş olup belki de üstüne adet görmüşüm gibi geliyor bana da.dr da 6+5 dedi ama bilmiyorum.değerler gebelik haftasına göre değişiyor.ilk kızımda bhcg 1500 gibi bi değerdi öğrendiğimde.
İstanbul korkutma benidün sağlık ocağındaji dıoktora ben cuma doktora gidicem dolik asite başlamadım o zmana kadar bişey olurmu diye sordum olma z dedi güvenemedim sonra hemsireye sordum bişey olmaz dedi cumaya kadar sabretmiyim mi içime kurt düştü
5 haftalik mısın kaç çıktı çok merak ediyorum ne zaman görcem acaba
HAdi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah
aaa dünürüm :) sen benden hızlı çıktın, bende cumartesi göreceğim inşallah, günler geçmiyor.
Masallah sat neydi
Kese icin ne zaman gitsem diye dusunuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy çok sevindim cnm keseyi görmene yanlış hatırlamıyorsam aramızda az bi gün vardı dimi liste olmadığıiçin unutuyorum kusura bakma senin sat 1 mayıs mıydı? Benimd3 2 mayıs o zaman benim kesede görünür dimi
sat 29 nisandı. 28 mayısta kan testı yaptırdım. doktorada anca dün gittim. sen kac haftalıksın bılmıyorum canım ama benımkıne 5. hafta dedı. kesede baya belirgindi. hatta kalp atısı için 8. hafta dıyolar ama doktor bana 10 gun sonra dınlerız dedı :)
bana da çok geldi:))sat 1. mayıs ama şüphelendim daha önce mi oldu diye keseyi gördüm tek kişi var içinde bilmiyorum valla Allah sağlıklı sıhhatli verir inşallah.bu ikinci benim ilkinde 39 haftayı zor beklemiştim
Masallah bebisine
Benim sat 3 mayis
Tekrar tekrar gitmek istemiyorum hastaneye bi de goremezlerse extra geriyo doktorlar insani
En iyisi haftaya gideym 😶
nasıl içine siniyorsa oyle yap canım. ben dün devlete gittim. pazartesi içinde özelden almısştım önceden. pazartesi olanı bıraz da gece alayım dedım ama randevular dolmus. aynen ben de sımdı pazartesi bosuna gıdıcem. daha kalp atısı olmayacak buyuk ıhtımalle ..
Ben devletten aldim 11ine
Dogum icin ozelde doktorumuz. Doktorumuzun hastanesi semt olarak uzak kalinca boylesi daha kolay geliyor.
Sanirim yine ozelle devleti beraber goturucem.
calısyomusun canım ? acıkcası ben devlete bır daha gıtmeyı dusunmuyorum. calışan bir insan devlette takip yapamaz gercekten. bana sabah 8 de gel dedıler, 11 de muayne olabıldım. daha hıc test falan da yapılmadı. bıde test verse tüm gün orda kalmak zorunda kalırdım. iş yerlerıde maalesef o kadar esnek degıl. izi almak zor oluyor. ya bide özelle devlet arasında gercekten daglar kadar fark var. Allah korusun muhim bir ameliyat yada uzun tedavi surecı olan bır hastalıkta kesınlıkle devlete gıdılmelı. ben oradakı doktorların deneyımıne guvenıyorum. ama bızım gıbı dogum yada basıt durumlarda özel hastaneyı tek gecerım. özelde gebelıkten oncemuayneye gıttım. hıc bır seyım olmamasına ragmen doktor bana yarım saatını ayırdı. ama dun hamıleyım ılk muaynem . inan girmem cıkmam iki dakıka. sormazsan doktor soylemıyor bırsey. 5 haftalık oldugunu bıle ben sprunca soyledı :) doktorlarada kızmıyorum onlarda haklılar, hergun kapasıtelernın cok ustunde ınsanla ugrasıyorlar. ordakı ımkanlar kısıtlı gercekten..
Hayir canim calismiyorum ben ama bi aslanim var eltime birakip gitmek durumunda kaliyorum
Sislide gebe ve normal kadin hastalar ayri ve saatinde girip cikiyosun oyle bi skinti olsa ben de daralirim
Bilmiyorum karrsizim da bi yandan
Doktorum hatanesini degistrmis yeni hastanesini gidip gormem lazim gerci otoparki varmis arabayla gidiste soun yasamam gibi.. Belki esimle giderim
Cok yeni olunca insan sistemini hemen kuramiyor
Ben iyisimi bi akin beyi arayayim :)