2015 Şubat Anneleri

merhaba bende hamileyim 3+6 bugun adet günümde kan testi yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada liste yok mu yahu?

Benimde 3+6 aaa reglin ne zamanki

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Benimde 3+6 aaa reglin ne zamanki

merhaba bende hamileyim 3+6 bugun adet günümde kan testi yaptıracağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada liste yok mu yahu?

Dogum 12 subattt dimi

Kızlar ne diyorsunuz liste işini?

bilen biri yapsa çok iyi olucak..tek listesiz biziz heralde
:KK1: biziz diyorum yaa..sanki bu listede olucam :KK53:

Merhaba kızlar,
öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, canı gönülden dilerim ki hepiniz sağlıklı evlatlara kavuşursunuz. benimde sat 12 mayıs bat 8 haziran. geçen hafta yumurtalıklarım çok ağrıdı. bu haftada sağ tarafımda bir ağrı var ama yumurtalığın daha altında ve daha içerde gibi. daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden biraz tedirginim. cumartesi doktora gidecem. umarım bende aranıza katılırım.
sevgiler...

canım sen nezaman dış gebelik geçirdin? ne gibi bir tedavi uyguladılar...

Dogum 12 subattt dimi

12 çıkıyo ivit tabi benim oğlan sezeryan canım 4 yıl geçt bu sefer normal istiyorum dr unu bulabilirsem ve sorun yaşamazsam inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun şubat anneleri allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.Bende ranızda olmak istiyorum allahın izni ile.Benim bat 05/06 gebeliğimi adet gecikmesi yaşamadan tesadüf öğrendim idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittiğimde, işşallah bhgc artmaya devam eder ve bende şubat anneleri topiğinde olurum sizinle. pazartesi bhgc değerim 89 idi doktor iyi olduğunu söyledi tabi ben regl günüm gecikmeden bir türlü rahat edemiyeceğim.Kasıklarımda ve başımda ağrı var bu hafta bitsin artık değerlerimde artsın işşallah.Benim gibi adeti geçmeden öğrenip bekleyen varmı?:KK49:

Merhaba canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 3+6 da öğrendim bende bakalım cumartesi dr a gideceğğim belki keseyi bile görürüz belli mi olur :)

Kızlar aile hekiminize gidip gebelik kaydı yaptırmanızı unutmayın. Benim aile hekimi doluymuş, başka bir yere gidip açtıracağım gebelere öncelik tanıyorlarmış.

Merhaba canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 3+6 da öğrendim bende bakalım cumartesi dr a gideceğğim belki keseyi bile görürüz belli mi olur :)

3+6 nasıl oluyor canım yaa sende regl gecikmesi yaşamadın ozaman öylemi?erken değilmi kese için acaba bende merak ediyorum hayırlısıyla kese ve kalp atışını görelim işşallah :)

3+6 nasıl oluyor canım yaa sende regl gecikmesi yaşamadın ozaman öylemi?erken değilmi kese için acaba bende merak ediyorum hayırlısıyla kese ve kalp atışını görelim işşallah :)

Ben 3+4 de öğrendim regl gecikmesi yaşamadan :) Kese için bencede çok erken. bana doktor iki hafta sonra gel dedi.

Ben 3+4 de öğrendim regl gecikmesi yaşamadan :) Kese için bencede çok erken. bana doktor iki hafta sonra gel dedi.

hadi bakalım hayırlısı canım kucağımıza almayı nasip etsin allahım
sen bhcg ne baktırdınmı peki tatlım?
benim pazartesi günü 89 idi

Bende dra gidiyorum.kizlar

Kalp 7 de cnm ben zayifim ve alt karnim yok o yüzden oglumda da hmn gördüm 8 mm di

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp 7 de cnm ben zayifim ve alt karnim yok o yüzden oglumda da hmn gördüm 8 mm di

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kese 5. haftada kalp atışı 6. haftada duyuluyor..

Bende dra gidiyorum.kizlar

hayırlı haberle gel canım..

Ben ovulasyon yaptim ya olmayabilir diyo diger topikten.birileri

X