calısyomusun canım ? acıkcası ben devlete bır daha gıtmeyı dusunmuyorum. calışan bir insan devlette takip yapamaz gercekten. bana sabah 8 de gel dedıler, 11 de muayne olabıldım. daha hıc test falan da yapılmadı. bıde test verse tüm gün orda kalmak zorunda kalırdım. iş yerlerıde maalesef o kadar esnek degıl. izi almak zor oluyor. ya bide özelle devlet arasında gercekten daglar kadar fark var. Allah korusun muhim bir ameliyat yada uzun tedavi surecı olan bır hastalıkta kesınlıkle devlete gıdılmelı. ben oradakı doktorların deneyımıne guvenıyorum. ama bızım gıbı dogum yada basıt durumlarda özel hastaneyı tek gecerım. özelde gebelıkten oncemuayneye gıttım. hıc bır seyım olmamasına ragmen doktor bana yarım saatını ayırdı. ama dun hamıleyım ılk muaynem . inan girmem cıkmam iki dakıka. sormazsan doktor soylemıyor bırsey. 5 haftalık oldugunu bıle ben sprunca soyledı :) doktorlarada kızmıyorum onlarda haklılar, hergun kapasıtelernın cok ustunde ınsanla ugrasıyorlar. ordakı ımkanlar kısıtlı gercekten..