2015 Şubat Anneleri

Ay bende ilk doğumda epidural istiyordum nasip olmadı. Inşallah bunda nasip olur

Ay bende ilk doğumda epidural istiyordum nasip olmadı. Inşallah bunda nasip olur
TR de sen kendin getriyorsun galiba disardan yada devlet hastaneleri hiç yapmiyoalrdi oyle biseyler vardi
insalalh bu sefer olur canim istiyorsan
prenses dogum diyolarmis bu epiduralli doguma : ) bencede oyle : )

Canım benim Dr una sor sen önce bir tahlil falan yapılsın bakalım inşallah herşey yolunda gidicek. Allah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

ya canım bu anlattıklarını bırebır görümcem yasadı..ağlardı kaşınmaktan gece gunduz.. yapılan tahlıllerde hıcbırsey cıkmamıstı ama delı gıbı kaşınıyordu...hıc bır krem ılac fayda etmemıstı.. sımdı oglu 2 yasını gectı hala kaşıdığı yerlerın yara ızlerı duruyor herbıryanında doğumdan sonrada hemen gecmıstı, erken doğum yada bebekte herhangı bır sağlık sorununa yol açmadı bu durum.. kasma kendını..ve sert kaşımamaya calıs..cok beterdir tahmın edebılıyorum ama az kaldı hıc degılse bu tesellın olsun

sanki burdan biri ilk hamileliğinde yasamıstı boyle bişi ama kimdi hatırlayamadım

Kimdi acaba ya pufsss hamileliğimin her evresinde bişilerle imtihan ediliyorum RAbbim bebişimi vaktinde sağlıkla dünyaya getirmemi nasip etsn inşAllah

Çok iyi yaaa :) bir filmde de kadın hapşırıyodu bebiş doğuyodu

Sırttan veriyorlar senin koldan mı?

Çok iyi yaaa :) bir filmde de kadın hapşırıyodu bebiş doğuyodu
heheh o daha guzelmis ama çok hapsurmasi lazim bi hapsurmayla çikarmiki çocuk : )
valla insalalh bu sefer hasta falan olmam, ben bi grip oldummu oksurmeye basladimmmi aylarca surunurum bagiskliigm çok zayif maalesef : (
10 kere ikiniyim da yeterki hasta falan olmayim

Sırttan veriyorlar senin koldan mı?
katater dedigimi sirta takiyolar

bi onceki sayfada ilacin etkisi geçince nolcak demislerde onun için demistim,serum daki gibi orda bi açik yol duuruyor dozu yenilemek için

hatta ben ebeye sormustum seezeryanda dami burdan uyusturuyorsunuz diye , evet demisti sadece dozu farkliymis ..

Canım forumda kolestazı teşhisi konulan kişilerin konularını okudum da AST ASL değerleri çok çok yüksekmiş 400 vs gibi rakamlar ama bnm değerim 40 çıkmış sadece, 35 olması gereken sınırmış. İnşAllah sadece alerjik bir kaşıntı vs gibi birşeydir kolestazı değildir kaşınmak kötü evet geceleri daha çok oluyor ayaklarımın altı üstü ve ellerimin üstü içi parmak aralarım boynum çenemin altı özellikle, ve özellikle geceleri başlayn bir kaşınmayla kaşınıyor bnm ayaklarımda hep kaşıma izi var bnm derdim bebeğimi etkileyen bişi çıkmasın ben kaşınmaya razıyım kalan haftalarda. KOlestazı olunca bebeği çok olumsuz etkiliyormuş ama diğer kaşınmalar sadece anneye sıknıtı verirmiş netten öğrendiğim kadarıyla. inşAllah görümcen gibi olurum bende kolestazı fln çıkmaz vaktinde doğrurum sağlıkla bebeğimi
RAbbime şükürler olsun bu haftaya kadar iyi geldik benim teslimiyetim RAbbime inşAllah emanetini en sağlıklı şekilde en doğru zamanda doğurmamı nasip eder.

Evet aynı şekilde yaptılar işte bana da. Serum gibiydi makinası vardı. Anestezi uzmanı bir düğme verdi elime acı arttıkça basıyodum dozajı artıyormuş. Beş kez falan basmıştım.

Kizlaaarr yazamiyorum ama gunlerdir gecmisi okumaya calisiyorum ins yetisicem Yardim istiyorum gecen kimdi hatirlamiyorum casual marka bebek arabasi almisti kimdi nerden kaca almisti bi yardim edin gozunuzu seveyim

Vermez ama o etsiz çiğköftelerin içinde bolca MSG bulunuyor. sinir sistemini tahrip eden berbat bir kimyasal katkı maddesi. bu yüzden canım canın çok istiyorsa az ye. istemiyosa bence hiç yeme :)

Ona da mı mono sodyum glutamat koymuşlar. Ondan o kadar lezzetli geliyor desene. Hay Allahım herşeyde var o da.

Vay ne kadar güzel bişeymiş. Arkada karnını tutan sen misin? Sende de Göbüş yok gibi.
Yok kız o benim kızım 4 yaşında:) ana şekerin çok yüksek çıktı 280. Diyetisyene gönderdi. Oda liste verdi. 1 hafta sonra kontrol olacak. İnşaAllah düşer. Tatlı tatlı yemenin böyle sonucu oluyormuş:) hayırlısı bakalım.

Canım resim büyük olunca kızını büyük biri sanmışım Diyet olayı aslında iyi bişey. Hiç mide yanması problemi yaşamıyosun mesela. İnşallah işe yarar da şeker istenen düzeyde seyreder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…