sımdı sen böyle yazınca suanım aklıma geldı..kızımı doğum yaptım benden yarım saat once onu odaya getırmısler bende odaya gelınce daha yatağa yataryatmaz annem ac memenı dedıkizlar ben biberon almadim hiç onceden
hep emzirdigim için gerek olmadigini dusundum , zamani gelince gidip alirim bi tane
amaaa emzik alin derim , hatta çantaya ilk emzigi koyun : )))))
Ben tavsiye uzeri mamajoo aldim emzigide biberonuda
Amcası tommee tippee diye bi marka almış,onun içinde aynı şeyi söylemişlerbende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....
Insallah henuz baslamadi tekrarlayan biseybdiger gebeliklerdede ama dua ediyorum insallah olmaz diyeolayı hatırlıyorum kortizonlu iğne yapildigini falan ama kimin olduğunu çıkaramadım :) inşallah bu hamileliginde yasamazsin canım ya
Cnm ben buyuklerinden aldim iki tane uclarini yeni dogan icin ayri aldim ayrica cam degil ama plastikde degil antibakteriyal ozellikli cizilmez kirilmaz ve mikrop barindirmiyo. Ben tavsiye ederim ablamda cok rahat etmisti cocuk her ictiginde icinde devirdaim yapiyo125 ml olanlardan mı alıyorsunuz,bide cam mı olacak...
Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki
kızlar ya doktor banada fitil verdı bende akıntıda var kasıntıda ama fıtıli kullanmaya korkuyorum
bende o tozdan kullandım ama hiçbi değişme yok bide fitili denicem bakalım yoksa dayanamıyorum ya bende idrar da enfeksiyon çıktı gebeliğin başından beride var kurtulamadım bitürlü korkarak onuda deneyim bari son carebende enfeksiyon olunca tek kullanımlık fitil,tek içimlik toz ilaç ve birde krem vermişti
kullandım
hemen geçti hiçte bir sıkıntı yaşamadım
doktor veriyorsa güven ve kullan
kizlar ben biberon almadim hiç onceden
hep emzirdigim için gerek olmadigini dusundum , zamani gelince gidip alirim bi tane
amaaa emzik alin derim , hatta çantaya ilk emzigi koyun : )))))
Allah hepimize sağlıklı huzurlu mutlu gazsız bebişler versin inşallah
Dogum konusmussunuz cati yapisiyla cok alakali. Dr catin musait bebek de iri degil demisti. Oyke 8-9 saat surmedi dogum. Gee 1 gibi 10 dk aralikli sncilar basladi ama onlar zor degil. Sabah 7 den sonra zorlasti sanci cekmesi. En son iki sanci arasinda bosluk kalmamisti yorulmaya basladim. O ara dr geldi suyu patlamis ikin dedi. Acilma cm soylemedi ama baya vardi. Nasil ikinacagimi bilemedim ebe buyuk tuvalet yapar gibi diye tarif etti. 3-5 ikinmada kafasi gorundu diye dr cagirmaya kostu tekrar. Dur ikinma deyip catala aldilar ordaki ilk ikinmada cikti. Hastabakiciya yukardan ittir dedi dr ama gerek yoktu cikti ztn. O ara kesi yapiyorum dedi dr. Kesmese iyiydi ama yirtilirmis sanirim.
Bebegin cikisi sancilar bitiyor aglama sesi ilk dokunus vs. Hepsi mucize.. Ben cikana kadar cikarmadilar da oglumu. Giydirirlerken d gozumu ayirmadim dr dikis atiyordu o arada. Kolay dogurdum yani. Korkmayin herkes kotu bisey yasicak degil.
Ped kullandigimdan sanirim dikislerim 20 gunde ancak iyilesti. Perine masajina baslamam lazim bu defa ins kesi olmaz
Valla bende hapşurarak çıkarabilirim. Çok tazyikli hapşuruyorum her seferinde korku yaşıyorum.karnımı tutuyorumheheh o daha guzelmis ama çok hapsurmasi lazim bi hapsurmayla çikarmiki çocuk : )
valla insalalh bu sefer hasta falan olmam, ben bi grip oldummu oksurmeye basladimmmi aylarca surunurum bagiskliigm çok zayif maalesef : (
10 kere ikiniyim da yeterki hasta falan olmayim
canım googledan ara bak bence görünüş olarak öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?