Cnm istanbul erenkoyden aldinnerden aldın canım bunları tulumların çok güzelmiş sağlıkla giysin inşAllah paşan :)
Ben sağlık sigortasını kullanarak alıyorum demek ondan bir aylık alabiliyorum. Ben de bir eczaneden habire her kutu için 12 lira ödüyodum. Başka bir eczanede hiç para almadılar. Bundan sonra hep diğerine gidiyorum.
Eki Görüntüle 1302425
Eki Görüntüle 1302426 Bı arada kızçem 36 cm 1 kg olmuş:) doktor koca ayak dedi:)
Allah hepimize sağlıklı huzurlu mutlu gazsız bebişler versin inşallahanne olunca öğreneceğim çok şey var sanırım
şimdi herşey masal gibi geliyor
dua ediyorum uysal sakin bir çocuk olsun diye
bende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....valla bu çok doğru nedense her erkek bebek gaz yüzünden sıkıntı çekmiştir herhalde . etrafımda gördüm hep sıkıntı hep sıkıntı. ben zaten aventinkini alıcam ama ne kadar etki eder bilemiyorum biberon filan önler mi bu şikayetleri orası da malum ama tek bildiğim annenin kendini sıcak tutup vücudunu üşütmemesi sütten geçip bebeği gaz yaptığı bir gerçek :)sarılır sarmalanırız artık birde tam kışın ortasında olacaz allah yardımcımız olsun :)
bende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....
ilk doğduğunda gerekli mi bilmem ama ilerleyen aylarda yaşlarda sürekli bronşit olan çocuklar için hastaneye gidip nebulizatör ile ilaç verilmesinden daha iyi...bence ilerleyen yaşlarda alınmalı...Aşkolsun bilenler cevaplasınlütfen,ben cahilim bu konuda,gerekli mi gereksiz mi?
canım googledan ara bak bence görünüş olarak öyle...avent ve dr brown içinde aynısını diyorlar ucu anne memesine en yakın diye :) aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor ücretleride birbirine çok yakın.
Zararlı olduğunu okumuştum ben bakteri ürüyormuş mu neydi
Ben tavsiye uzeri mamajoo aldim emzigide biberonudabende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....
Normal inşallah, ilkimde normaldi 15 günde düzeldi dikişlerim. Korkacak bişey yok o gözle bakarsan daha çok korkarsın. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki
Canim gebelik alerjiside olabilir bende vardi cunku yapilan birnton tahliller sonucunda hic bir sey cikmadi gebelik alerjisi 6-7. Aydan sonra kuru kuru kasinirsin vucudunda hic bir belirti olmaz sadece kasinti icin bana son aylar kortizonlu igne vurulmustu ve kesmisti kasintiyi hem bebegin cigerleride gekisir bi zararo olmaz demisti doktor ve diger gebeliklerdede tekrarliyo bende bekliyprum simdi nezamn baslicak diye ama kabuss gibi o kasinti gunlerce kasinmaktan uyumadigimi bilirdim sadece soguk su ve buz iyi geliyoduİyi akşamlar kızlar :)
Bugün sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldım kızlar kanım şükür yükselmiş 12 e çıkmış.
B12 sınırın altındaydı şimdi tam sınırın üstüne çıkmış.
Ayrıca bn kuru kuru kaşınıyorum kızlar ya gebelikte kaşıntısı die bi hastalık oluyormuş sarılığa kadar gidiyormuş bebeği olumsz etkiliyormuş ani ölümlerine sebep olurmuş, bebeğin kakasını yapmasına sebep olurmuş, sıkntılı solunumsuz olmasına sebep olurmuş, erkenden bebeği sezeryanla almalarına sebep olurmuş. Karaciğer değerlerinin yükselmesiyle kendini gösteriyormuş ama iyi tetkikle belli olurmuş normal alerjik bişilerde de kaşıntı olurmuş biraz tedirgin oldum açıkcası gebelik kolestazı die bişi adı. Sizde yada yakınlarında böyle bişi yaşan var mı kızlar ?
Benim annemde gebeliklerinde kaşınırmış erkek kardeşimde daha çok kaşınmış ve doğumdan snra hemen geçmemiş. Ama bnde kaşıntısı ben doğunca hemen geçmiş. Ama annem sürekli sizler gibi dr.a gitmezdik biz diyor annem toplamda 2-3 kere gitmiş dr.a doğum anıda dahil buna. Bu kolestazı dedikleri şey genetikte geçermiş ama annemdeki neymiş kimse bilmiyor dr.a düzenli gitmediği için. Ayrıca kolestazı erkek bebek annelerinde daha fazla hissedilirmiş kaşıntıları fln fazla olurmuş yani. Bunlar netten araştırmalarım benim kendi dr.uma yarın gidicem kaşıntıyı sölicem inş bende böyle bişi çıkmaz bebeğimi fln erkenden almak zorunda kalmayız.
Iste o sansiz vatandas benimsanki burdan biri ilk hamileliğinde yasamıstı boyle bişi ama kimdi hatırlayamadım
olayı hatırlıyorum kortizonlu iğne yapildigini falan ama kimin olduğunu çıkaramadım :) inşallah bu hamileliginde yasamazsin canım yaIste o sansiz vatandas benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?