2015 Şubat Anneleri

allah allah farklı eczaneden alınca ücret almıyorlarmıymış denemekte yarar var D:

Oy kuzular görülmus bugun masallah bebişleri gören anneler gözünüz aydin cumartesi de benm gittigm diger dra randevum var bakalımo nneler diyecek yakin aralikli olcak iki kontrol ama bu sefer ust uste denk geldi

sinema keyfi iyi geldi bana sadece kizimi biraz gurultuden rahatsız etmis gibi hissettim cok tepisti çünkü icerde tabi bu da apayrı bi keyiftii benm icin. Bebesi sakin anneler sinemayi da yazin listeye aska getriyor hareketleri

Sonunda hem ustume hem gonlume uyan bir kaban buldum bi de pabuç ayarladim bitti eksiğim okula gidip gelirken idare eder beni artik doguma dek şükür:) dogum cantasi icin de corap ve terlik aldim hehe esas ihtiyaclar tammis gibi en gereksiz yerden baslamis oldum bu da bi adimdir napalım. Yalniz disarisi bizim icin acayip yorucu artik bütün sistemim cokmus durumda

bende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....

sali gunude benim randevum var dr da
sabirsizlikla bekliyorum sikayetlerimi saymak için : )

kizlar ben biberon almadim hiç onceden
hep emzirdigim için gerek olmadigini dusundum , zamani gelince gidip alirim bi tane
amaaa emzik alin derim , hatta çantaya ilk emzigi koyun : )))))

bende mamajoo diye bi marka duydum onu alıcam ucu anne memesine en yakın biberonmuş.....

avent ve dr brown içinde aynısını diyorlar ucu anne memesine en yakın diye :) aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor ücretleride birbirine çok yakın.

Aşkolsun bilenler cevaplasınlütfen,ben cahilim bu konuda,gerekli mi gereksiz mi?
ilk doğduğunda gerekli mi bilmem ama ilerleyen aylarda yaşlarda sürekli bronşit olan çocuklar için hastaneye gidip nebulizatör ile ilaç verilmesinden daha iyi...bence ilerleyen yaşlarda alınmalı...

Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki
Normal inşallah, ilkimde normaldi 15 günde düzeldi dikişlerim. Korkacak bişey yok o gözle bakarsan daha çok korkarsın. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Canim gebelik alerjiside olabilir bende vardi cunku yapilan birnton tahliller sonucunda hic bir sey cikmadi gebelik alerjisi 6-7. Aydan sonra kuru kuru kasinirsin vucudunda hic bir belirti olmaz sadece kasinti icin bana son aylar kortizonlu igne vurulmustu ve kesmisti kasintiyi hem bebegin cigerleride gekisir bi zararo olmaz demisti doktor ve diger gebeliklerdede tekrarliyo bende bekliyprum simdi nezamn baslicak diye ama kabuss gibi o kasinti gunlerce kasinmaktan uyumadigimi bilirdim sadece soguk su ve buz iyi geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…