2015 Şubat Anneleri

Raporun yokmu canım senin,bir yazdırdığımızda 9 kutu yazabiliyorlar...

çok koşturmacası var canım. uğraşmak zor geldi. birde özele gittim rapor çıkarttırmak için onlarda biz artık iğne için rapor vermiyoruz dediler. yani kendi doktoruma da söylemeyi unuttum o yüzden kaldı öyle

Ben her seferinde üç kutu yazdırıyorum. Bir ay etmiş oluyor. Aylık da yazdırabilirsin sanırım.

hiboru devlet ödemiyor sadece bir kutusunu ödüyor. her ilaç öyledir aylık yazılır ama bu iğne lanet bir şey diğer kutular cebinden çıkıyor. birde her defasında 16 tl fark ödüyorum.

Ya bende bu konuda gariplik var. ben doğumdan hıc korkmuyorum ve şu olsun bu olsun demiyorum.
o sırada kaderımde ne varsa onu yaşarım dıyorum.
ne doktora normal doğum yapıcam dıye bir talepde bulundum ne de başka bır sey.
hatta ben ameliyattan dolayı normal doğum olmaz dıyordum .doktor olur dedı.
her gıttıgımde de bebek normal doğuma uygun dıye belırtıyor.
normalde her seye endıslenırım dıdıklerım. bunda cıtım çıkmıyor.
normal doğumda da çok ıkınırım,çıtım çıkmaz,kolayca doguruverırım dıye düşünüyorum. emek vermeden olmuyor bu işler. :)

Slm kızlar bir şey sormak istiyorum.Bugün doktora gittim bebeğim 725gr olmuş doktor gelişmesi haftasıyla uyumlu dedi kilo içinde iyi dedi ama ben nete bakıyorum daha fazla olması gerekiyomuş gibi yazıyo 25+5 haftalığım sizce normal mi bu kilo sizlerin nasıl? Birde şeker yüklemesi yaptırdım 50mg ama daha onun sonucu çıkmadı bekliyorum bakalım

hiboru devlet ödemiyor sadece bir kutusunu ödüyor. her ilaç öyledir aylık yazılır ama bu iğne lanet bir şey diğer kutular cebinden çıkıyor. birde her defasında 16 tl fark ödüyorum.

Ben sağlık sigortasını kullanarak alıyorum demek ondan bir aylık alabiliyorum. Ben de bir eczaneden habire her kutu için 12 lira ödüyodum. Başka bir eczanede hiç para almadılar. Bundan sonra hep diğerine gidiyorum.

Zaten ıkınmak yok. Bunu kim söylüyorsa yanlış bişey. Filmlerde bile ıkın ıkın demişler. Çok yanlış bişey ıkınmak en son evre. Eğer bebiş gelirken çıkmada zorlanırsa yardım amaçlı yoksa normal doğumda ıkınma diye bişey yok.

Nefes tekniklerini nasıl öğrenebiliriz ? Önereceğiniz kitap veya link varmı ?

Yaaa cnm benimde biraz kaşıntı var doktora sorsam mı? Senin nasıl anlaşıldı? İdrar tahlilinde çıkar mı yoksa mantar falan mı oldm

Canım Bende Cumartesi Gitmişdim Doktora Bizimki 719 Gr Olmuş Kilosu Haftasına Göre Uyumlu Dedi.

EE ne yapcaz öyle sap sap tavana mı bakıcaz?
sadece sancı ile mi çıkacak biz çaba sarfetmeyecek mıyız?
benım tembel sanki içerde çıtı çıkmıyor. sanmıyorum kendısı çıksın.

EE ne yapcaz öyle sap sap tavana mı bakıcaz?
sadece sancı ile mi çıkacak biz çaba sarfetmeyecek mıyız?
benım tembel sanki içerde çıtı çıkmıyor. sanmıyorum kendısı çıksın.

Kendimizi sıkmıycaz. Nefesimizi tutmıycaz. Bakma böyle konuşuyorum ama üçbuçuk atıyorum ben de açılma olana kadar zaten bebiş yerinde duruyor. Açılmalar olurken ağrılar dalga dalga geliyor o ağrı geldiğinde nefesimizi doğru alıcaz. Sonra zaten ağrı geçiyor geçince tavana da bakabilirsin istediğini de yapabilirsin

Belki doğumu düşündüğün hastanenin dersleri vardır. Ben onu araştırmayı düşünüyorum. Hatta o derslerde bebek bakımını bile gösteriyorlarmış.
Arayıp bilgi almalı o zaman. Hastane çantasında olması gerekenleride sorarım hem. Teşekkür ederim

sana bosuna gurme dememişim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…