sana bosuna gurme dememişim ben :)
bence cok takılma boyle seylere ne guzel doktorun haftasıyla uyumlu demiş işte boş yere niye yoruyorsun kafanıSlm kızlar bir şey sormak istiyorum.Bugün doktora gittim bebeğim 725gr olmuş doktor gelişmesi haftasıyla uyumlu dedi kilo içinde iyi dedi ama ben nete bakıyorum daha fazla olması gerekiyomuş gibi yazıyo 25+5 haftalığım sizce normal mi bu kilo sizlerin nasıl? Birde şeker yüklemesi yaptırdım 50mg ama daha onun sonucu çıkmadı bekliyorum bakalım
bendeki kitapta var fotosu iyi cıkarsa koyayım canımNefes tekniklerini nasıl öğrenebiliriz ? Önereceğiniz kitap veya link varmı ?
BEN bu grubu doğumda dusunemıyorum. bakalım ne hıkayelerımız olacak.Kendimizi sıkmıycaz. Nefesimizi tutmıycaz. Bakma böyle konuşuyorum ama üçbuçuk atıyorum ben deaçılma olana kadar zaten bebiş yerinde duruyor. Açılmalar olurken ağrılar dalga dalga geliyor o ağrı geldiğinde nefesimizi doğru alıcaz. Sonra zaten ağrı geçiyor geçince tavana da bakabilirsin istediğini de yapabilirsin
bende kasıntı falan yok canım sadece cok hafif sarımsı bi akıntım vardı..diger doktorum benden hamileliğin basında kan idrar tahlili istedi bidaha da istemedi ankaradaki dr ye muayene oldum hsonu o benden kan ve idrar istedi muayeneden sonra..orda cıktı yoksa aman aman bi şikayetim yok bnm aslında..ama kasıntı varsa soyle doktoruna akıntı var mı ?Yaaa cnm benimde biraz kaşıntı var doktora sorsam mı? Senin nasıl anlaşıldı? İdrar tahlilinde çıkar mı yoksa mantar falan mı oldm
Çok sevinirim canım.bendeki kitapta var fotosu iyi cıkarsa koyayım canım
Akıntı yok biraz kaşınıyor mantar varsada muayenede çıkar tahlilde çıkmaz bugünde beklicem akşam duş alıcam geçmiyorsa sorucam doktorumabende kasıntı falan yok canım sadece cok hafif sarımsı bi akıntım vardı..diger doktorum benden hamileliğin basında kan idrar tahlili istedi bidaha da istemedi ankaradaki dr ye muayene oldum hsonu o benden kan ve idrar istedi muayeneden sonra..orda cıktı yoksa aman aman bi şikayetim yok bnm aslında..ama kasıntı varsa soyle doktoruna akıntı var mı ?
BEN bu grubu doğumda dusunemıyorum. bakalım ne hıkayelerımız olacak.
umarım herkesın hıkayesı güzel olur. :)
Yani güçlü kadınlar normal doğum yapar diyosun
Inşallah okunuyordur :)
kızlar etsiz çiğ köfte yemek zarar vermez değilmi
Ben clexane kullaniyorum 90tane alinabiliyor ozel hastaneden rapor cikarmistim katilim payi da odemiuorum boylecehiboru devlet ödemiyor sadece bir kutusunu ödüyor. her ilaç öyledir aylık yazılır ama bu iğne lanet bir şey diğer kutular cebinden çıkıyor. birde her defasında 16 tl fark ödüyorum.
ben sürekli değil de arada bi yapıyorum son sayfada ben de cok duygulanmıstım :)Son sayfasına bayıldım. Ay gözlerim doldu yaw. Arada dördüncü aydan sonra nefes egzersizlerine başlayın diyor. Bizden daha kimse başlamadı sanırım :) Allahım Bebişlere sağlıkla kavuştursun inşallah.
İkinciyide normal düşündğüne göree okadarda dayanılmayacak gbi değildr heralde insanlar 3 er 5er doğuruyo ard arda evet sezeryan daha korknç geliyo koca bi kesik üstelk kat katt.
Ne yapacaksın çalışmak için? Karın kasların için hareketler m yapacaksın?
öyle demıyorum ıstemek lazım kısmet tabıkı bırazda
Vermez güya da eşim bana yedirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?