2015 Şubat Anneleri

Yani güçlü kadınlar normal doğum yapar diyosun

ben 12. hafaya kadar ilaç kullandım sonra dahiliyeci değer düştüğü için ilacı bıraktırdı aylık kontroloe cağırdı
geçen aya kadar yükselme oldu ama riskli değildi geçen ay kadın dogumcum istemişti tahlil ilaç kullanmamama ragmen değer bir öncekine göre düşük çıktı demek ki bundan dolayıymış

Ne yapacaksın çalışmak için? Karın kasların için hareketler m yapacaksın?

Deneyimli annelerimizzz,forumumuzun sevgili doktoru bebek doğunca hava nemlendiriciye gerek oluyor mu,veya zararı var mı?

bende hem normalden hemede sezeryandan korkuyorum gün geçtikte korkularım coğaldı napacam bilmiyorum
Çıkartmıyalım kalsınlar yerlerinde :)ben daha evlenirken bile hamile kalırsamm nasıl doğruruuumm diye bunalıma giriyodum düşünYa son dakka doktr ne derse o olacaka ama işte ikisideee kötü

Kizlar bnmde ilk gebelik ve dogum korkusu basladi oglum karnimdan nasil cikicak surekli bunu düşünüyorum..ama normal dogumdan daha cok korkuyorum niyeyse sezeryan istiyorum zaten tup bebis oldugu icin doktorumda sezeryan diyor isime geliyor..epudral sezeryanla dogum yapmak istiyorum inşallah

Birkerede çok fazla içme yudum yudum gün boyu iç o zaman içiliyor işte.
ya ben eskiden havalar serinledi mi nerdeyse su icmezdim o yüzden bana 3 litre çok fazla geliyor yudum yudum içiyorum bi anda icmiyorum ama su icince doyuyorum canım bişi yemek falan istemiyor

Deneyimli annelerimizzz,forumumuzun sevgili doktoru bebek doğunca hava nemlendiriciye gerek oluyor mu,veya zararı var mı?
bazı çocuk doktorlarinin onu çok sevmediğini duydum onun yerine kaloriferin üstüne su dolu bi kap koyun diyorlar ama yinede deneyimli anneler ne dicek bakalım :)

Raporun yokmu canım senin,bir yazdırdığımızda 9 kutu yazabiliyorlar...

Çıkartmıyalım kalsınlar yerlerinde :)ben daha evlenirken bile hamile kalırsamm nasıl doğruruuumm diye bunalıma giriyodum düşünYa son dakka doktr ne derse o olacaka ama işte ikisideee kötü

aynı şeyleri düşünmüşüz bekarken o korku vardı bende bakalım bi şekilde cıkacak orda duracak değil öyle yada böyle bu dogum olacak en kolayından olsun inş

ya ben eskiden havalar serinledi mi nerdeyse su icmezdim o yüzden bana 3 litre çok fazla geliyor yudum yudum içiyorum bi anda icmiyorum ama su icince doyuyorum canım bişi yemek falan istemiyor

Bak hayatın şekerpınarı suyu var. Allahım o ne güzel su. İçtikçe içesin gelir. Adanalılar çok şanslı. Belki istanbulda da bulabilirsin. Hayat suyun şekerpınarı olanı.

Bak hayatın şekerpınarı suyu var. Allahım o ne güzel su. İçtikçe içesin gelir. Adanalılar çok şanslı. Belki istanbulda da bulabilirsin. Hayat suyun şekerpınarı olanı.
ben işyerınde de evde de eriklinin damacana suyunu kullanıyorum bu şeker pınarin da var mı damacanasi

ben işyerınde de evde de eriklinin damacana suyunu kullanıyorum bu şeker pınarin da var mı damacanasi

Hayat I'n damacanası var ama Ankara'ya Sakarya'dan geliyor. Birbuçuk litrelik sular alıyorum ben artık damacanadaki suyu yemeklere kullanıyorum. Ne de olsa damacanalar kimyasalla temizlenip tekrar dolduruluyor. Eve ben de erikli alıyorum. Damacana isterken birbuçuk litrelik altılı kolilerden de istiyorum. Migros'tan alışveriş yaparken de Hayatın şekerpınarı suyunu bulursam alıyorum onlar da birbuçuk litre. Ama üzerine mutlaka bak bazen Sakarya oluyor onun tadı güzel değil.

Bence zararlı :) ortamdaki tozların yapışmasını sağlıyor. Çok steril bir odada kullanılacaksa faydalı çünkü bronşları açıyor daha iyi bir uyku sağlıyor

Ne yapalım yani,alalım mı almayalım mı litchi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…