ben ilk doğumu norlma yaptım epidural falan yoktu... sezeryandan korktum çünkü..sonuçta vucudunu kesıyorlar buyuk bır amelıyat ama normalde bıraz senın etkın fazla oluyor.. cok yoruluyorsun anne olarak... gercekten ınanman ve o gucu kendınde bulman lazım yoksa ılla norlam dıye zorlamayın kendınızı...çok kolay değil... ha bu arada acı değil çekılen... sıdettlı bır karın agrısı -adet sancısı ... ve doğururkende yaşadığın buyuk bır efor... ıkınmak için bıraz çalışmak lazım... öğrenmek falan... şimdi ben ikinci için başlayacağım çalışmalara...
kızlar tsh değerini sordum doktora aynı doz kullandığım halde niye düşmüş dedim , artık bebekte hormon üretiyor onunki seninkine seninki onunkine karışıyor normal düşmesi dedi , çok duygulandım gözlerim doldu , kuzucuğun hormonları annesine yardım ediyor Allahım ne büyüksün
ben ilk doğumu norlma yaptım epidural falan yoktu... sezeryandan korktum çünkü..sonuçta vucudunu kesıyorlar buyuk bır amelıyat ama normalde bıraz senın etkın fazla oluyor.. cok yoruluyorsun anne olarak... gercekten ınanman ve o gucu kendınde bulman lazım yoksa ılla norlam dıye zorlamayın kendınızı...çok kolay değil... ha bu arada acı değil çekılen... sıdettlı bır karın agrısı -adet sancısı ... ve doğururkende yaşadığın buyuk bır efor... ıkınmak için bıraz çalışmak lazım... öğrenmek falan... şimdi ben ikinci için başlayacağım çalışmalara...
Çıkartmıyalım kalsınlar yerlerinde :)ben daha evlenirken bile hamile kalırsamm nasıl doğruruuumm diye bunalıma giriyodum düşünYa son dakka doktr ne derse o olacaka ama işte ikisideee kötübende hem normalden hemede sezeryandan korkuyorum gün geçtikte korkularım coğaldı napacam bilmiyorum
ya ben eskiden havalar serinledi mi nerdeyse su icmezdimBirkerede çok fazla içme yudum yudum gün boyu iç o zaman içiliyor işte.
bazı çocuk doktorlarinin onu çok sevmediğini duydum onun yerine kaloriferin üstüne su dolu bi kap koyun diyorlar ama yinede deneyimli anneler ne dicek bakalım :)Deneyimli annelerimizzz,forumumuzun sevgili doktoru bebek doğunca hava nemlendiriciye gerek oluyor mu,veya zararı var mı?
sağlık ocağına yürüyüşe çıktım yinedün iğneyi yazdırmayı unutmuşum doktorda. gittim onu yazdırdım hafif hafif çiseleyen yağmurun altında güzel bir yürüyüş oldu. zaten 10 günde bir hatta bazen hafta sonuna denk geldiğinde 7 günde bir iğne yazdırmaya gidiyorum.hayırlısıyla bir doğuraydım bu iğneden de kurtulucam inşallah.
Çıkartmıyalım kalsınlar yerlerinde :)ben daha evlenirken bile hamile kalırsamm nasıl doğruruuumm diye bunalıma giriyodum düşünYa son dakka doktr ne derse o olacaka ama işte ikisideee kötü
ya ben eskiden havalar serinledi mi nerdeyse su icmezdimo yüzden bana 3 litre çok fazla geliyor yudum yudum içiyorum bi anda icmiyorum ama su icince doyuyorum canım bişi yemek falan istemiyor
Bize sorulmamış bu soru :)
Olur muuu sen topigin en arastirmaci kişiliğisin :) ben sorayım sana sen ne düşünüyorsun :)Bize sorulmamış bu soru :)
Olur muuu sen topigin en arastirmaci kişiliğisin :) ben sorayım sana sen ne düşünüyorsun :)
ben işyerınde de evde de eriklinin damacana suyunu kullanıyorum bu şeker pınarin da var mı damacanasiBak hayatın şekerpınarı suyu var. Allahım o ne güzel su. İçtikçe içesin gelir. Adanalılar çok şanslı. Belki istanbulda da bulabilirsin. Hayat suyun şekerpınarı olanı.
Çok steril bi oda olamayacağına göre almicaz o zaman :)Bence zararlı :) ortamdaki tozların yapışmasını sağlıyor. Çok steril bir odada kullanılacaksa faydalı çünkü bronşları açıyor daha iyi bir uyku sağlıyor
ben işyerınde de evde de eriklinin damacana suyunu kullanıyorum bu şeker pınarin da var mı damacanasi
Çok steril bi oda olamayacağına göre almicaz o zaman :)
Bence zararlı :) ortamdaki tozların yapışmasını sağlıyor. Çok steril bir odada kullanılacaksa faydalı çünkü bronşları açıyor daha iyi bir uyku sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?