2015 Şubat Anneleri

evet oda ıyı fıkır ... aslında ilk sacını ılk tırnağını saklıyordum ama noldu bılmıyorum şu anda

kızlar tsh değerini sordum doktora aynı doz kullandığım halde niye düşmüş dedim , artık bebekte hormon üretiyor onunki seninkine seninki onunkine karışıyor normal düşmesi dedi , çok duygulandım gözlerim doldu , kuzucuğun hormonları annesine yardım ediyor Allahım ne büyüksün

Kültür'de bakteri üretmediyse sorun yok değil mi? Çokça su içersin gider. Niye fitil veriyor? Vajinal olması için ne yaptın ki? Havuza mı girdin küvette mi yapıyorsun banyonu? Sular mı mikroplu acaba?
Yok canım havuza falan girmedim çok görülür kadınlarda zaten vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu gibi düşün ciddi bişi değil zaten verdiği ilacı da inceledim hamilelikte kullanılması güvenli bi ilaç ben sadece fitil olayını sevmiyorum

Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki

ben ilk doğumu norlma yaptım epidural falan yoktu... sezeryandan korktum çünkü..sonuçta vucudunu kesıyorlar buyuk bır amelıyat ama normalde bıraz senın etkın fazla oluyor.. cok yoruluyorsun anne olarak... gercekten ınanman ve o gucu kendınde bulman lazım yoksa ılla norlam dıye zorlamayın kendınızı...çok kolay değil... ha bu arada acı değil çekılen... sıdettlı bır karın agrısı -adet sancısı ... ve doğururkende yaşadığın buyuk bır efor... ıkınmak için bıraz çalışmak lazım... öğrenmek falan... şimdi ben ikinci için başlayacağım çalışmalara...

Kızlar doğumunu normal epidural düşünen varmı yada bu konuda bilgisi olan ben korkmaya başladım hem normali hem sezeryanı göze alamıyorum en iyisi içerde kalsın benimki

Epiduralle bebişe zarar verme riski az da olsa varmış o yüzden epidural düşünmüyorum.

Cnm bendede aynisi cikti bende fitil kullaniyorum

Ben de fitili sevmiyorum da ondan söyledim. Vajinal enfeksiyonu da ilk senden duydum. Normalde vajinanın kendini koruduğunu düşünürdüm. Dışardan etki yapmadıkça olmaz sanırdım. Geçmiş olsun tekrardan. Sen yine de bol su iç

Dr söyleyene kadar ıkınmamak gerekiyor diye biliyorum. Ikınmak riskli bir iş. Aman dikkat.

sordu zaten doktorum içiyor musun 3 litre diye :) 2 litre ictigimi söylemiştim de :) içiyorum 3 litreyi ama midem bulanıyor bnm o kdr çok su içince

Epiduralle bebişe zarar verme riski az da olsa varmış o yüzden epidural düşünmüyorum.
Ama şimdi sezeryanıda epiduralle yapıyolar genelde komple bayıltmayı tercih etmiyolarmış en yakın arkadaşım epiduralsezeryan yaptı 2 yıl oldu hiç bi zararı olmadı ama işte böyle olmsuz duyduğum şeyler korkutuyo ama sezeryanda daha korkunç geliyo direk normal doğumuda düşünemiyoruum oof napcam ben rüyalarıma giriyo

Yazına cevap vericektim tam Dr un açıklamış ne tatlı demi. Onların da kendi tiroid hormonları var :)

Ben epiduralli normal doğum için söyledim canım. Sezeryan bir ameliyat onun riski hepsinden büyük.

bende hem normalden hemede sezeryandan korkuyorum gün geçtikte korkularım coğaldı napacam bilmiyorum

düşünme bence zamana bırak o gün geldiğinde doktorunla karar verirsiniz

İkinciyide normal düşündğüne göree okadarda dayanılmayacak gbi değildr heralde insanlar 3 er 5er doğuruyo ard arda evet sezeryan daha korknç geliyo koca bi kesik üstelk kat katt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…