Aşkolsun bilenler cevaplasınlütfen,ben cahilim bu konuda,gerekli mi gereksiz mi?
Bebişin durumuna göre karar verilmeli bence. Bebişin ihtiyacı olursa alınır ama şimdiden bence almaya gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun bilenler cevaplasınlütfen,ben cahilim bu konuda,gerekli mi gereksiz mi?
Raporun yokmu canım senin,bir yazdırdığımızda 9 kutu yazabiliyorlar...
Ben her seferinde üç kutu yazdırıyorum. Bir ay etmiş oluyor. Aylık da yazdırabilirsin sanırım.
Ne yapalım yani,alalım mı almayalım mı litchi :)
hiboru devlet ödemiyor sadece bir kutusunu ödüyor. her ilaç öyledir aylık yazılır ama bu iğne lanet bir şey diğer kutular cebinden çıkıyor. birde her defasında 16 tl fark ödüyorum.
Ya bende bu konuda gariplik var. ben doğumdan hıc korkmuyorum ve şu olsun bu olsun demiyorum.
o sırada kaderımde ne varsa onu yaşarım dıyorum.
ne doktora normal doğum yapıcam dıye bir talepde bulundum ne de başka bır sey.
hatta ben ameliyattan dolayı normal doğum olmaz dıyordum .doktor olur dedı.
her gıttıgımde de bebek normal doğuma uygun dıye belırtıyor.
normalde her seye endıslenırım dıdıklerım. bunda cıtım çıkmıyor.
normal doğumda da çok ıkınırım,çıtım çıkmaz,kolayca doguruverırım dıye düşünüyorum. emek vermeden olmuyor bu işler. :)
Nefes tekniklerini nasıl öğrenebiliriz ? Önereceğiniz kitap veya link varmı ?Zaten ıkınmak yok. Bunu kim söylüyorsa yanlış bişey. Filmlerde bile ıkın ıkın demişler. Çok yanlış bişey ıkınmak en son evre. Eğer bebiş gelirken çıkmada zorlanırsa yardım amaçlı yoksa normal doğumda ıkınma diye bişey yok.
Nefes tekniklerini nasıl öğrenebiliriz ? Önereceğiniz kitap veya link varmı ?
Yaaa cnm benimde biraz kaşıntı var doktora sorsam mı? Senin nasıl anlaşıldı? İdrar tahlilinde çıkar mı yoksa mantar falan mı oldmYok canım havuza falan girmedim çok görülür kadınlarda zaten vajinal enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu gibi düşün ciddi bişi değil zaten verdiği ilacı da inceledim hamilelikte kullanılması güvenli bi ilaç ben sadece fitil olayını sevmiyorum
Slm kızlar bir şey sormak istiyorum.Bugün doktora gittim bebeğim 725gr olmuş doktor gelişmesi haftasıyla uyumlu dedi kilo içinde iyi dedi ama ben nete bakıyorum daha fazla olması gerekiyomuş gibi yazıyo 25+5 haftalığım sizce normal mi bu kilo sizlerin nasıl? Birde şeker yüklemesi yaptırdım 50mg ama daha onun sonucu çıkmadı bekliyorum bakalım
EE ne yapcaz öyle sap sap tavana mı bakıcaz?Zaten ıkınmak yok. Bunu kim söylüyorsa yanlış bişey. Filmlerde bile ıkın ıkın demişler. Çok yanlış bişey ıkınmak en son evre. Eğer bebiş gelirken çıkmada zorlanırsa yardım amaçlı yoksa normal doğumda ıkınma diye bişey yok.
Yaaa cnm benimde biraz kaşıntı var doktora sorsam mı? Senin nasıl anlaşıldı? İdrar tahlilinde çıkar mı yoksa mantar falan mı oldm
Teşekkür ederim cnm cvp yazdığın için biraz olsun rahatladım:)Canım Bende Cumartesi Gitmişdim Doktora Bizimki 719 Gr Olmuş Kilosu Haftasına Göre Uyumlu Dedi.
EE ne yapcaz öyle sap sap tavana mı bakıcaz?
sadece sancı ile mi çıkacak biz çaba sarfetmeyecek mıyız?
benım tembel sanki içerde çıtı çıkmıyor. sanmıyorum kendısı çıksın.
Arayıp bilgi almalı o zaman. Hastane çantasında olması gerekenleride sorarım hem. Teşekkür ederimBelki doğumu düşündüğün hastanenin dersleri vardır. Ben onu araştırmayı düşünüyorum. Hatta o derslerde bebek bakımını bile gösteriyorlarmış.
içi çok güzel beklediğimden daha güzel geldi
sayfalar kuşe kağıda basılmış kapağı kadife altın yaldızlı yazıları
kapağın üzerinde extra kuşe kağıttan koruma kılıf var
ben kılıfı çıkardım
özel bir anı defteri
padişah fermanı gibi duruyor
sana bosuna gurme dememişim ben :)Hayat I'n damacanası var ama Ankara'ya Sakarya'dan geliyor. Birbuçuk litrelik sular alıyorum ben artık damacanadaki suyu yemeklere kullanıyorum. Ne de olsa damacanalar kimyasalla temizlenip tekrar dolduruluyor. Eve ben de erikli alıyorum. Damacana isterken birbuçuk litrelik altılı kolilerden de istiyorum. Migros'tan alışveriş yaparken de Hayatın şekerpınarı suyunu bulursam alıyorum onlar da birbuçuk litre. Ama üzerine mutlaka bak bazen Sakarya oluyor onun tadı güzel değil.