2015 Şubat Anneleri

Yemeeee meslektasim yeme :) bol bol Su iç.ohhh en iyisi. 7.aydan sonra çok kilo alınıyor. O kilolari vermek çok zor valla.tecrübe konuşuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de var tecrubem normal.kiloyla hamile kalmama ragmen cok aldm veremedim simdi dikkat etmeliyim ama su midemi bulandiriyor

bnede bugun bir güneş koruyucu yuzum için... bir çatlak kremı ve bırde göz temızleme jelı sıparişi verdım ... çatlak kremını 3.aylık olunca kullnmaya başlayacağım...ilk bebekte de kullandım sabah krem akşamda bebe yağı surerdım ... yinede biraz karnımın altında izler oluştu...
Benim de yuzum leke yapiyor hemen ama D vitaminim cok dusuk cikti kemiklerim agriyordu ben de kullanmiyorum bi suredir koruyucu. Ama hamilelikte kullanmak lazim yuzde leke kalabilir, firsat oldukca kollar falan gunes gorse iyi olur hem bebek hem anne icin
Iyi yapmissin almakla bastan. Solante yi oneriyorlar alicam da almadm bi turlu.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bebegimi gordum allahim cok tatli yaaaa :))))) kipir kipirdi elleri ayaklari allahim.bu duyguyu hepinize yasatsin :) kocaman.olmus allahim.ne.buyuksun :)

öyle canım önemli olan o
birde benden önce acil bişr hasta geldi kız doğum dan sonra çişini tutamıyor muş yazık
3 gün önce doğum yapmış daha dikişleri bile taze doktor onada alttan baktı kızı baya bağırttırdı yazık :18:
ondan sonra ben zaten önemsemedim pek muayeneyi falan :KK43:

aaa yazık yaa Allah yardımcısı olsun bende ablam gitmişti bana bayaaa abartmıstı ondan baya korkmustum ama korktugum gibi cıkmadı:) ama psikolojisi cok kötü yaa... özele gidiorum allahtan devlet hastanelerinde rezaletmiş sekreterin yanında yapıomuş falan benim doktorumiçeri girmio bile ben hazırlanıorum örtümü örtüorum içerisi karanlık sadece aletin ışıkları var gördüğünüde sanmıorum..

Merhaba kizlar bebegimi gordum allahim cok tatli yaaaa :))))) kipir kipirdi elleri ayaklari allahim.bu duyguyu hepinize yasatsin :) kocaman.olmus allahim.ne.buyuksun :)

Masallah canim darisi bizlere.
Kac haftaliksin su an

aaa yazık yaa Allah yardımcısı olsun bende ablam gitmişti bana bayaaa abartmıstı ondan baya korkmustum ama korktugum gibi cıkmadı:) ama psikolojisi cok kötü yaa... özele gidiorum allahtan devlet hastanelerinde rezaletmiş sekreterin yanında yapıomuş falan benim doktorumiçeri girmio bile ben hazırlanıorum örtümü örtüorum içerisi karanlık sadece aletin ışıkları var gördüğünüde sanmıorum..

özel doktorum doğum iznine ayrıldı şuan bende devlet hastanesine gidiyorum
dediğin gibi çok kötü şartlar
ama doğumu mutlaka özel de yapıcam inşallah

hareket etmeye baslamıs mı canım? ay ne guzel ya :) masallah bebısıne :nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar,
Hayırlı ramazanlarımız olsun. Bu oruç tutmayacağım 3. Senem;(
Aranızda Ankara da olup aydan biri ye Giden varmı. Ünlü bir doktormuş ve en önemlisi ssvd yapıyormuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar,
Hayırlı ramazanlarımız olsun. Bu oruç tutmayacağım 3. Senem;(
Aranızda Ankara da olup aydan biri ye Giden varmı. Ünlü bir doktormuş ve en önemlisi ssvd yapıyormuş.

hayırlı ramazanlar canım ben geçen sene tutmuştum
ama bu sene hamilelik olunca doktora sordum saçmalama tutamazsın dedi
hayırlısı olsun artık

bende maalesef oruc tutamayacagim :KK43:( benimde oyle istahim acikki evlere senlik :))neyseki dinimizde hamilelere ve emziren annelere tutmama ruhsati var
bende 10 haftalik olunca doktora gidicem benim doktorda iranli biraz suratsiz ama bakalim insallah uzun uzun seyrettirir esimde yanimda olacak. Ama aklima takilna 8,5 aylikta kipir kipir ediyomu cok heycanlandim simdi yaa:KK76:

benim köyden cevizlerim geldiiii :)))) booll boolll yiyn kızlar ben kahvaltıda hep yiyiyorum çok seviyorum zaten birde sabahları keçi boynuzu pekmezi yiyin aç karnına bir tatlı kaşığı süper enerji veriyor

evet bende hamileyim :)
yalnız hamile kalma çaban süresi boyunca muhabbet ettiklerimle aynı anda gebe kaldım ya çok iyii
topik komple arkadaş :))
meryem otunu içtik evet üstümden çıkardım ama sonradan :)
:2:

evet hemen hemen herkes birbirini tanıyo burada :KK1: bende tüp bebek yaptrdım gebeliği öğrenene kadarda çıkarmadım üstümden :KK1:

Istahim.pek yok bugun biraz.ramazan denemesi yaptim ama.midem cok.kotu oldu :KK43: rabbim kolaylik vermis napalim

Kızlar az önce tuvalette kahverengi jel geldi peçeteye...Anında doktorumu aradım...Kahverengi kandan korkmayın parlak kırmızı ve ağrılı olursa korkun kese büyürken hafif kanamalara sebep olabilir ya da kullandığınız jel vajen girişinde tahrişe sebep olmuş olabilir dedi.Çok tırstım evde kv var misafirliğe geldi odamda yatıyorum :KK43:(( sizden de bişey duymaya ihtiyacım var :KK43:((((( acile gideyim mi?

X