Biz hep burdaydık tatlım hoşgeldin...
valla zaman geçmişyor çok doğru. hep düşünce pıtpıt duyalım sonra cinsiyet sonrası tstler sonra nst sonra doğum hastane......
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz cnm ekliyim..
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum
Arkadaslar bu down sendromu icin test yaptirmayi dusunuyomusunuz:44:
sen 28 şubatı baz al cnm dr un onu dediyse geç döllenme olduğundan bu tarihi vermiştir.
blackberry34 rica etsem benide listeye ekleyebilirmisin? Paylaşımları sıkı takip ediyorum.
Bdt :17.02.2015
sat: 13.05.2014
kilo: 56
2. Bebek- kese göründü:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 yaşında cnm 4.5 yaş olacak aralarında ama seneye vurdun mu 5 sene olacak yani
Aynen ben de bu durumdayim. Kardesime bile soylemedim. Ben ogretmenim eylulde surpriz olcak arkadaslara :)
Cok garip bi test ihtimal veriyor sadece. Nette down sendromlu meleklerin anneleri diye okudum ordaki annelerin cogunda ikili test normal cikmis. Gercekten soru varsa kafada en iyisi amniyosentez. O da hemen verilecek bi karar degil. Avrupada ikili test yok bizdeki biraz ticari sanirim. Onlar kesin veri istiyor amniyo yapiyor ama sorun varsa aliyorlar hemen. Bizim toplumumuzda aldirmak da oyle kabullenilen bisey degil. Dr.larin cogu yapiyor cogumuz yaptiririz testi sonucta.
girdin mi cnm doktora
Bizim 29 ay olcak arada dedigin gibi seneye vurunca 3 yas olur okula baslamada fln. Cok merak ediyorum onlarin oyunlarini abi kardes iliskilerini. Cok heyecanliyim :)
Canım bebeğimi gördüm kesem büyümüş Çok güzel dedi yemek yeme kesesi oluşmuş kalbi De atıyor pıt pıt çok şükür yarabbim 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
tabi ki eklerim tatlım hayırlı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alman dileğimle..
çok teşekkür ederim canımm😘
birinci çocuğun kaç yaşında cnım benimde 4 yaşında oğlum var :)
canım birşey görmedim ama
Cok garip bi test ihtimal veriyor sadece. Nette down sendromlu meleklerin anneleri diye okudum ordaki annelerin cogunda ikili test normal cikmis. Gercekten soru varsa kafada en iyisi amniyosentez. O da hemen verilecek bi karar degil. Avrupada ikili test yok bizdeki biraz ticari sanirim. Onlar kesin veri istiyor amniyo yapiyor ama sorun varsa aliyorlar hemen. Bizim toplumumuzda aldirmak da oyle kabullenilen bisey degil. Dr.larin cogu yapiyor cogumuz yaptiririz testi sonucta.
Blackberry34 rica etsem benide listeye ekleyebilirmisin? Paylaşımları sıkı takip ediyorum.
BDT :17.02.2015
Sat: 13.05.2014
Kilo: 56
2. Bebek- kese göründü:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi