2015 Şubat Anneleri

Blackberry34 rica etsem benide listeye ekleyebilirmisin? Paylaşımları sıkı takip ediyorum.

BDT :17.02.2015
Sat: 13.05.2014
Kilo: 56
2. Bebek- kese göründü:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bu down sendromu icin test yaptirmayi dusunuyomusunuz:44:

Cok garip bi test ihtimal veriyor sadece. Nette down sendromlu meleklerin anneleri diye okudum ordaki annelerin cogunda ikili test normal cikmis. Gercekten soru varsa kafada en iyisi amniyosentez. O da hemen verilecek bi karar degil. Avrupada ikili test yok bizdeki biraz ticari sanirim. Onlar kesin veri istiyor amniyo yapiyor ama sorun varsa aliyorlar hemen. Bizim toplumumuzda aldirmak da oyle kabullenilen bisey degil. Dr.larin cogu yapiyor cogumuz yaptiririz testi sonucta.

tabi ki eklerim tatlım hayırlı olsun inşallah. Sağlıcakla kucağına alman dileğimle..

evet işte kesin olmaması çok kötü değilmi? kesin olmayan bir ihtimal, bir yüzde veriliyor ve evladının hayatı hakkında karar vermen bekleniyor

Bizim 29 ay olcak arada dedigin gibi seneye vurunca 3 yas olur okula baslamada fln. Cok merak ediyorum onlarin oyunlarini abi kardes iliskilerini. Cok heyecanliyim :)

aynen bende öyle yaa....

acaba ne yapacak kardeşini ilk görünce. şimdiden ara ara kardeşin sana çikolata agöndermiş felan diyorum oyy kardeşim teşekkür ederim diyip göbeğimi öpüyor. onunla kendisinden çok ilgileneceğini düşünmesini istemiyorum. ikisi de benim canım kanım ama o benim ilk göz ağrım. bi de oğlum çok sevgi dolu aynı babası gibi kendini çok sevdirir herkesle iyi anlaşır paylaşımı çok iyidir. inşallah kardeşi de abisine benzer.

maşallah canım çok sevindim gözünaydın. Artık iş cinsiyete kaldı. ne zamana randevu verdi cnm tekrar?

birinci çocuğun kaç yaşında cnım benimde 4 yaşında oğlum var :)

Canım 2012 Mayıs doğumlu bi kızım var. Aralarında ortalama 3 yaş olacak inşallah. 2 yıldır ücretsiz izindeydim. Doğum izni şu bu derken bu gidişle çalışmadan emekli olacak gibi görünüyorum😊

Son düzenleme:
Benim bey gelir birazdan oğlanı yıkayım sonra da kendim :)
hepinizi ve bebişlerinizi kocamaaaannn öpüyorum kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun canlar..
Sevgiler.r...

Buarada sana kolay gelsin cnm tanıştığıma çok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Son düzenleme:

yaptırmam herhalde ya çünkü bişey çıksa aldıramam ki ben,kıyamam..Rabbimin imtihanı der bağrıma basarım napayım..rızkı varsa dünyaya gelir zaten yoksa da kendiliğinden doğmadan ölür..ben sebep olamam..

Benim oglum bu sene okula baslayacak benim acimdan rahat olacak ama.zorlanacagiz biraz allah yardim etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım benimde sat 13.05.2014 tabiki bdt de aynı bu durumda:) hatta bir arkadaş daha var aynı olan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…