Biz hep burdaydık tatlım hoşgeldin...
valla zaman geçmişyor çok doğru. hep düşünce pıtpıt duyalım sonra cinsiyet sonrası tstler sonra nst sonra doğum hastane......
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz cnm ekliyim..
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
kaçıncı bebek
son durum
canım oğluma 2009 aralıkta hamile kaldım o ne çıkıyo sanırım kız ama oğlan oldu :)
Ay boyle soyleyince cok uzun ve zor gorundu gozume ama o minik eller o mis kokuyu ben de ozledim daha oglum 2 yasinda bile degil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nerden yapıyorsun ki steden mi
2.ne zaman diye sordu bütün arkadaşlarim..ben de heran olabilir dedim :)
Yani insan varken de yok diyemiyor ki :)
Catlicam zaten kimseye söyleyemiyorum diye....
28 şubat ultrason aletinin ve doktorumun verdiği tarih ama internetten SAT'ima göre hesapladıgımda 12 şubat cıkıyo arada 16 gün fark var
28 şubat ultrason aletinin ve doktorumun verdiği tarih ama internetten SAT'ima göre hesapladıgımda 12 şubat cıkıyo arada 16 gün fark var
Arkadaslar bu down sendromu icin test yaptirmayi dusunuyomusunuz:44:
aman daha iyi ikisi birden büyür canım ya.. valla o koku ya misss düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor inşallah sağlıkla gelsin bitanelerimiz...
o zaman geç dollenme olmuştur tatlım. zaten normal doğum yaparsan ne zaman geleceği belli olmaz takılma sen o zamanlara.
bebişin sağlıklıysa bunlar ufak detaylar canım fazla takma kafana.. bebekler genelde sat a göre hesaplanan tarihe yakın doğuyor.
Kesinlikle yapilmali canim bence. 2.5 aylik olduğunda cagirdi doktorun beni.
senin kac yasinda oglun daha buyuk sanirim. Amin saglikla gelsinler ins.
şimdi 12 şubatımı 28 şubatımı baz alcam onu bilemedim :d