2015 Şubat Anneleri

Ay boyle soyleyince cok uzun ve zor gorundu gozume ama o minik eller o mis kokuyu ben de ozledim daha oglum 2 yasinda bile degil :)

Son düzenleme:
2.ne zaman diye sordu bütün arkadaşlarim..ben de heran olabilir dedim :)
Yani insan varken de yok diyemiyor ki :)
Catlicam zaten kimseye söyleyemiyorum diye....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi kalbini duyma var sonra ense kalinligi sonra ayrintili usg. Ozamana kadar hareketlerini hissederiz zaten bence hamileligin ilk donemlerinde vakit gecmemesinin sebebi bu. Tekmeleri duyunca zaman cabuk geciyor ya da guzel geciyor

Son düzenleme:
Ay boyle soyleyince cok uzun ve zor gorundu gozume ama o minik eller o mis kokuyu ben de ozledim daha oglum 2 yasinda bile degil :)

aman daha iyi ikisi birden büyür canım ya.. valla o koku ya misss düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor inşallah sağlıkla gelsin bitanelerimiz...

Arkadaslar bu down sendromu icin test yaptirmayi dusunuyomusunuz:44:

Aynen ben de bu durumdayim. Kardesime bile soylemedim. Ben ogretmenim eylulde surpriz olcak arkadaslara :)

28 şubat ultrason aletinin ve doktorumun verdiği tarih ama internetten SAT'ima göre hesapladıgımda 12 şubat cıkıyo arada 16 gün fark var

o zaman geç dollenme olmuştur tatlım. zaten normal doğum yaparsan ne zaman geleceği belli olmaz takılma sen o zamanlara.

28 şubat ultrason aletinin ve doktorumun verdiği tarih ama internetten SAT'ima göre hesapladıgımda 12 şubat cıkıyo arada 16 gün fark var

Adet döngün uzundur ve gec dollenme olmustur. Hic takilma. Dr.a gittiginde onceki kontrollerle uyumlu olsn yeter

evet 2.li test yaptırcam oğlumda sadece ikili test yaptırdım. benim kız kardeşim var down sendromlu. çok zorlu buyuyorlar. tabi bizimkisi en iyi aşamada olanı ama daha kötü durumda olanlarda var.

bebişin sağlıklıysa bunlar ufak detaylar canım fazla takma kafana.. bebekler genelde sat a göre hesaplanan tarihe yakın doğuyor.

Kesinlikle yapilmali canim bence. 2.5 aylik olduğunda cagirdi doktorun beni.

himmm biraz biseler okudum ama riskli olabilir diye kararsiz kaldim. peki türkiyede ne kadar bu test merak ettim

allah kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin bu test herhangi bir tedaviye yönelik değil, üstelik kesin bir şey de söylemiyor sadece ihtimal ve yanıldığı çok vaka var. ben ilkinde yaptırmadım yine düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…