2015 Şubat Anneleri

Allah korusun inşallah ikisinide sağlıkla alırsın kucağına.. kendine fazla yüklenme hormonal dengesizlik psikolojini bozmuş olabilir. sen artık bir annesin bebeklerin için güçlü olmaya çalış, kendine güzel şeyler telkin et. moralin bozulduğunda kötü şeyler aklına geldiğinde kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalış. zaman çok hızlı geçiyor merak etme gün gelecek güleceksin bu hallerine.

seninde bayağı yüksekmiş canım 6. hafta yazıyor inşşş duyacaksın kalp atımlarını kimisi 8 de anca duyuyor hayırlı haberlerle gel inşşş

inşallah duyarım canım gittiğimde 5 haftalık demişti yani 1 hafta geriden geliyormuş haftaya daha yeni 6. hafta olacağım
ama doktorum sağolsun çok ilgili moral olarakta rahatlatıyor 9. haftaya kadar yolu var sakın stres yapma mecbur kalırsak alttan bakarız ama ben tavsiye etmiyorum dedi. şu pazartesi de kalp atışlarını duysam içim rahat edecek.

kesinlikle 9. haftaya kadar bile yolu var inşş duyacaksın kuzum inşş hepimiz duyarız

İnşallah canım dedıgın gıbıdır fakat benım kendı dr.daha once 5+4 gunlukken gormustu kalbını sımdı bunlarla karsılasmak yada görulen kalp sonra gozukmemesı ALLAH büyuk yarın ne olcak bakalım

Benim gibisin aynı... Eski raporlarımı çıkardım bakıyorum bak şimdi...İlk gebeliğimde 8 haftalık filan hamileyken açlık şekerim 99,7ymiş. Muhtemelen gebelik şekeri çıkacak dediler o zaman. Dedikleri gibi de 20.haftalık filanken 50 gr yüklemede açlık 88'mişi, 1.saat 202 çıkmış Doktorum 75 yada 100 gram yüklemesine gerek bile görmüyorum net ve açık gestasyonel diyabet demişti. Insulin şimdilik vermiyorum bakalım diyetle idare edebilir misin dedi.
Takip eden günlerde çetele tutmuşum, ona bakıyorum şimdi. Açlıklarım 90-95-100-107-108.... En düşük 89 olmuş.
1. saatlerim fecaat. 190-160-176....Sonra yavaş yavaş düşmüş zamanla,sonlara doğru yine yükselmiş... Diyetle ayarlayamaz olmuşum...
O zaman da yürüyordum ben, yürüyüş inanılmaz düşürüyor şekeri...
Bak ben hiç insülinsiz aşağı yukarı aynı (ki muhtemelen senden daha yüksek değerlerle) sağlıkla tamamlamışım. Sen de inşallah halledersin canım...

Bunda da açlık şekerim 111 çıktı. Muhtemelen vaziyet aynı olacak. Aklıma gelmişken şeker aletime kartuş sipariş edeyim bari.

İnşallah canım dedıgın gıbıdır fakat benım kendı dr.daha once 5+4 gunlukken gormustu kalbını sımdı bunlarla karsılasmak yada görulen kalp sonra gozukmemesı ALLAH büyuk yarın ne olcak bakalım

Allah büyük canım daha 9 haftaya kadar yolu var arkadaşların dediği gibi. O kalp atışı sesi o kadar hassas ki sen nefes aldığın zaman duyulmuyor. Benim hem kızda hem bunda öyle olmuştu. Nefesimi tuttum ben öylelikle duyulduydu.

BDT 21.02.2015
Son adet: 17 mayis
kilo:78
Yas: 29
Ilk bebek
Sehir: manisa
son durum: 5+2 deyken keseyi gorduk sadece.

canım eşimle bende kan uyuşmazşığı var doğumdan sonra iğne yapıldı bana çünkü bebeğin kan grubu annenin kan grubuyla aynıysa iğneye gerek kalmıyor bu yüzden doğumu bekliyor doktorlar. oğlum doğdu babasıyla aynıydı kan grubu o yüzden bana vuruldu iğne 5. ayda vurulacağını ilk defa duyuyorum. :26:

Arkadaşlar gögüs ağrısı ara ara azalan veya biraz küçülen varmı benim sanki biraz küçuldü gibi geliyo hafif acisida azalinca korkuyorum sizlerde durum nasil benim sadece dokununca ağrıyor

Ben bu gebeliğimde hiç kanda gbelik testi yaptırmadım. Rahat insanın dibiyim sanırım

benim ki ilk ve planlı bir gebelik olduğu için heyecanla beklemiştim adet tarihimi..hafta sonu olmam gerekiyordu,olamayınca pazartesi hemen gitmiştim doktora..gerçi adet tarihinden 5 gün önce test yapmıştım,gebelik çıkmıştı =)) sonrakiler olursa belki biz de öyle rahat oluruz =))

güncellll

Ben bu gebeliğimde hiç kanda gbelik testi yaptırmadım. Rahat insanın dibiyim sanırım

arkadaşımda da var kan uyuşmazlığı,doktor ona da aynısın söyledi 20. haftada ve doğumdan sonra diye..

Sagol canim ya biraz daha rahatladim. Ben bir sekilde haplarla orta duzeyde idare editordum. Ama insan cocugunu daha cok dusunuyormus. Benim de dusmesinde hem insulin hem de diyetin etkisi olmustur sanirim. Bakalum ben de bir kac haftaya kadar yuruyslere baslayim diyorum. Ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi

Çok sagol canım inşallah benımde oyle olur gerekırse kalbını duyana kadar ben nefes almam valla ıyıkı varsınız benım gebelıgımı aılemden baska kımse bılmıyordu suan sızlerle paylastıklarımı aılem bıle bılmıyor onları uzmek ıstemıyorum daha dogrusu son durum neyse ozaman paylasıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…