2015 Şubat Anneleri

Benim kendi doktorum 5 aya kadar yuzde doksan kiz olabilir demisti kontroller sik olmadigi icin 5. aydan sonra ogrendim :) erkekmis :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annecikler nasilsinizzz ben bebeğimi çok merak ediyorummm henüz doktora gitmedim yavrumun biraz büyümesini bekliyorum 6+2 deyiz vajinal ultrason istemiyorum o yüzden bekliyorum normal ultrason da 7 haftadan sonra görülür herhalde bebegim değil mi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar balık yemeye başladınız mı?

yaz günü balık yenmiyor pek. ben bir kez yemiş olmak için dışarda yedim pişman oldum. balık sevmiyorum sadece hamsi yiyorum sevmeyerekten ama av yasağından mı bilmiyorum hamsi yoktu gittiğimiz yerde başka balık yedim. 4-5 ufak balık yiyene kadar 1 sepet ekmek yedim.

iyiki bahsettin erkende olsa cinsiyet konuşmak insanın çok hoşuna gidiyor. kız veya erkek insanın gözünde birşey canlanınca daha çok inanıyor. bende erkek diye hissediyorum ama bakalım haklı çıkacakmıyım

bu arada bir arkadaşım internetten okumuştu ve kendi çocuğunda doğru çıktığını söylemişti. eğer sağ göğüs ucu daha büyük ve rengi daha erken değişti ise erkek sol öyle ise kız oluyormuş. böyle şeylere ben pek inanmam gerçi ama test edebiliriz

çok normal bir tarihte gidiyorsun canım hiç düşünme. tarihlerimiz aynı gibi 7. haftan bitmiş oluyo inşallah duyarsın pıt pıt ları..

Benim karnim dumduz :) hic degisiklik.yok midemde bulanti goguslerimde sislik.olmasa hamile olduguma inanmayacagim :))

şu kese göründü mü bebek orda mı yok kalbi attı mı muhabbetini Allahın izni ile bir atlatsak da cinsiyet dönemine geçsek ne kadar zevkli olacak o kısmı. zaman durmuş sanki geçmiyor. saymaktan perişan oldum 9 ay nasıl sayılır askerlik gibi. akışına bırak diyorum normal hayatıma devam edeyim diyorum ama mümkün değil 1 sn çıkmıyor insanın aklından.
herkes mi böyle ben mi takıntılıyım acep?

çok normal bir tarihte gidiyorsun canım hiç düşünme. tarihlerimiz aynı gibi 7. haftan bitmiş oluyo inşallah duyarsın pıt pıt ları..

inşallahh :) evet sen benden bir gün önce doğum yapacaksın allahın izniyle sen ne zaman duycaksın pıt pıt atan minicik kalbi :):)

aynı durum bende de var geçmio günlerr hemen şubat olsun istiorum vallahi çalışıorum ama aklım hep onda yirim ben onuu

benim erkekte bulantım tiksinmem olmamıştı.bel ağrım çok olmuştu.kızda aşırı bulantı ve tiksinmem olmuştu.bel ağrım yoktu.bakalım bunda hangi belirti olcak.

Kızlar benim mide bulantısı dünden beri arttı.. dün yediklerimi çıkardım hep bugünde sadece azıcık domatesli ekmek yedim az bastırdı ama hala çok bulanıyor bulantı ılacıda fayda etmiyor geçirmiyor geçen hafta halbuki geçirmişti diamamin kullanıyodum etki göstermedi canım hiçbişey istemiyor napıcam ben

hepimiz az çok böyleyiz canım. zaten biraz da o yüzden burda değilmiyiz zaman bize hiç geçmiyor gibi gelecek ama su gibi akıp geçecek..

ıbrahım saracoğlundan duydum, kök zencefili sıcak suda kaynatıp ,ılıtıp içmek mide bulantısına iyi geliyormus hamilelikde, deneyin istersenız..

Kızlar bende 7+4 bugün kontrolüm var Allah izin verirse bebeğimin kalp atışlarını duycaz bugün inşallah bana şans dileyin Allah herkese nasip etsin 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

canım bunlarda benım bılgıler:):) bebegun dog.tar.:27.02.2015 sat tarıhı:23.05.2014 yas:28 kılo:50 1. bebek ankara daha kalp atısını keseyı gormedık temmuzda gorucez ıkısınıde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…