2015 Şubat Anneleri

bende de ağrı var ama seninki kadar değil. dokunduğumda ağrıyor sadece birde uçları çok kaşınıyor.

tünaydıııın annişler

ya bugun farkettımkı dr bana kan yada ıdrar tahlılı yaptırmadı. sizde durum nedır? kızlar bıde benım karnım ıyıce cıktı. hıc bır pantolonumu gıyemıyorum. dugmelerı kapanmıyor. gecen hafta falan hep lastık taktım ama artık oda canımı yakmaya basladı. bu haftayı komple elbiseyle gecırdım. yandık valla boyle gıderse. ben hamılelık kıyafetlerını kıslık alırım dıyodum ama bu yazı mevcut kıyafetlerle cıkaramayacagım bellı oldu :) bırde bebe yagının ıcıne badem yagı karıstırdım heraksam suruyorum göbişime catlak olmasın dıye. sizin farklı önerileriniz var mı?

ya kızlar düşünüyorum da nasıl geçecek ya bu zaman? bana dr 3 şubatta alırız dedi. 7 ay var daha ve en çok cinsiyetini merak ediyorum ben. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ocak annelerine baktım da bazıları cinsiyetini öğrenmiş. bana oğlumda 13. haftada erkeğe benziyor ama 17.haftada kesin erkek dedi. 11.haftadan sonra kendini gösteren bebek olabiliyor.

[SUP][/SUP]
arkadaşımda da var kan uyuşmazlığı,doktor ona da aynısın söyledi 20. haftada ve doğumdan sonra diye..

ama bebek annenin kan grubundansa zaten gerek yok bunuda hamileyken bilemeyecekler netten arastırdınız mı ?

ben varım dünür :) doktor devam dedı. zate benım bıldıgım ılk uc ay bıtene kadar kullanılır

evet ben geçen sefer 12 hafta bitene kadar kullanmıştım sonra bırak demişti. bırakınca nasıl sevinmiştim.ondan mı bılmıyorum ama progestan ya da folik asit biri şişlik yapıyor.

benim de göbeğim çıktı iç karnım yok hiç oğlumda da öyleydi. Ama şu bir gerçek ki çatlayacağı varsa çatlıyor maalesef bende o kadar büyük karnım olmasına rağmen karnım çok çatlamadı alt kısmı azcık çatladı.

hani beni listeye eklemedin miii
bu arada cinsiyete takılma buda erkek olursada güzel olur.aynı cinsiyet olunca kardeşlik daha güzel oluyo

gunaydın kzılar ben geldımm.. kontrolden geldık hocadan cooook memnun kaldım :) ınsallah hep boyle olur cep numarasını verdı herzaman arayabılırsın dedı... keseyı gorduk kalp atısları ıcın 15 gun sonraya gun verdı.kese ıyı gozukuo dedı ve kızlar endısenlenmeyın dıye soyluyorum ben kıloluyum bılıosunuz ona ragmen karından baktı ve gordu hoca makıne onemlı bu bır bıde erken donemde zor gorunmesı normalmıs hocaya sordum... folık baslamıstım ben zaten devam dedı seker ıcın yarın kan aldırcam sonra karar verıcez ddı bakalım sımdılık bukadar...

hani beni listeye eklemedin miii
bu arada cinsiyete takılma buda erkek olursada güzel olur.aynı cinsiyet olunca kardeşlik daha güzel oluyo

takılmıyorum cnm benim oğlumda hissettim oğlan olacağını bu sefer de kız hissediyorum ama yine de çok bağlanmıyorum. ama erkek olursa bu sefer 2 seneye kalmaz 3. yüde yaaprım o kesin :)

takılmıyorum cnm benim oğlumda hissettim oğlan olacağını bu sefer de kız hissediyorum ama yine de çok bağlanmıyorum. ama erkek olursa bu sefer 2 seneye kalmaz 3. yüde yaaprım o kesin :)

hey maşallahhh :))

her sene bi tane fırtlat

s.aleyküm şubat anneleri.ben de aranıza yeni katıldım.okuyodum ama yazmak için kesinleşsin dedim.çünkü benimki süpriz yumurta.ria kullanıyordum.dış gebelik olabilirdi ama şükür değilmiş.alttan keseyi gördü.riayı çıkardı.kaydırmışım.:44:düşük tehlikem yokmuş şükür.ne korkularla gittim.daha içi boştu keseciğimin.2 hafta sonraya randevu verdi.bu 3 çocuğum olacak nasipse.bi kızım bi oğlum var.32 yaşındayım.

canım benimde göbekte şişlik var regl olmadık normaldir bende üst düğmeyi açık bırakıyorum kapanıyo ama yine de sıkıştırmak istemiyorum. sanırım sen kiloda aldın ondan kapanmıyo daha göbeğin çıkması için çok erken bide yağı sürmen içinde çok erken değilmi bilmiyorum ama :26:

merhaba canım hayırlı olsun. ne gzel. bilgilerini yazarsan bende ekliyim listemize 1.sayfada.

benim oğlumda 11+5 de erkek demişti doktor :) bakalım bu biraz minik 1 hafta geriden devam ediyor. içime kız doğuyor hep ama hayırlısı bakalım

Gunaydin arkadaslar muthis migren agrisiyla uyandim 1 saat gezdim disarda sabahtan iyi geldi. Yarin doktor kontrolum var allah cok heyecanliyim... insallah hersey yolundadir. Ben hala folik asit iciyorum oglumda da.9 ay ictim bu folic asitte kabiz ediyor beniii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konunun sonuna geleyimde yazayım diorum sürekli yeni bi sayfa eklenio burdaki anneler maşallah çılldırmıışşşşşşş

7. haftada 15 gün sonrası için randevu alınmış kalp atışları için ama ben daha 4+5 deyim ve 12 temmuzda kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Yani 7. haftada... Benim hamileliğimdemi bi anormallik var benim bebişim çokmu hızlı büyüoo aaa kafamda deli sorrularr

hamile pantolonu değil de beli lastikli ince bol pantolonlar var onlardan giyinebilirsin. hem sıcakta iyi oluyor hem de bu sene o dallı güllü olanlar modalar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…