- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
9. haftalık olup hala folik asit kullanan var mı aramızda.
bana doktor decavit verdi içinde folik asitte var dedi sadece onu kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs agrisindan çok cekiyorum benim gibi olan kimse varmi? Bazen korkuyorum inanılmaz bir sanci oluyor ara ara. Birde yanlislikla elim degse aklim cikiyor. Gece yüzüstü yatabiliyordum sadece o da mümkün değil. Uykumu alamayincada tüm gün sersemliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşımda da var kan uyuşmazlığı,doktor ona da aynısın söyledi 20. haftada ve doğumdan sonra diye..
ben varım dünür :) doktor devam dedı. zate benım bıldıgım ılk uc ay bıtene kadar kullanılır
tünaydıııın annişler
ya bugun farkettımkı dr bana kan yada ıdrar tahlılı yaptırmadı. sizde durum nedır? kızlar bıde benım karnım ıyıce cıktı. hıc bır pantolonumu gıyemıyorum. dugmelerı kapanmıyor. gecen hafta falan hep lastık taktım ama artık oda canımı yakmaya basladı. bu haftayı komple elbiseyle gecırdım. yandık valla boyle gıderse. ben hamılelık kıyafetlerını kıslık alırım dıyodum ama bu yazı mevcut kıyafetlerle cıkaramayacagım bellı oldu :) bırde bebe yagının ıcıne badem yagı karıstırdım heraksam suruyorum göbişime catlak olmasın dıye. sizin farklı önerileriniz var mı?
ya kızlar düşünüyorum da nasıl geçecek ya bu zaman? bana dr 3 şubatta alırız dedi. 7 ay var daha ve en çok cinsiyetini merak ediyorum ben. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ocak annelerine baktım da bazıları cinsiyetini öğrenmiş. bana oğlumda 13. haftada erkeğe benziyor ama 17.haftada kesin erkek dedi. 11.haftadan sonra kendini gösteren bebek olabiliyor.
hani beni listeye eklemedin miii
bu arada cinsiyete takılma buda erkek olursada güzel olur.aynı cinsiyet olunca kardeşlik daha güzel oluyo
takılmıyorum cnm benim oğlumda hissettim oğlan olacağını bu sefer de kız hissediyorum ama yine de çok bağlanmıyorum. ama erkek olursa bu sefer 2 seneye kalmaz 3. yüde yaaprım o kesin :)
tünaydıııın annişler
ya bugun farkettımkı dr bana kan yada ıdrar tahlılı yaptırmadı. sizde durum nedır? kızlar bıde benım karnım ıyıce cıktı. hıc bır pantolonumu gıyemıyorum. dugmelerı kapanmıyor. gecen hafta falan hep lastık taktım ama artık oda canımı yakmaya basladı. bu haftayı komple elbiseyle gecırdım. yandık valla boyle gıderse. ben hamılelık kıyafetlerını kıslık alırım dıyodum ama bu yazı mevcut kıyafetlerle cıkaramayacagım bellı oldu :) bırde bebe yagının ıcıne badem yagı karıstırdım heraksam suruyorum göbişime catlak olmasın dıye. sizin farklı önerileriniz var mı?
s.aleyküm şubat anneleri.ben de aranıza yeni katıldım.okuyodum ama yazmak için kesinleşsin dedim.çünkü benimki süpriz yumurta.ria kullanıyordum.dış gebelik olabilirdi ama şükür değilmiş.alttan keseyi gördü.riayı çıkardı.kaydırmışım.:44:düşük tehlikem yokmuş şükür.ne korkularla gittim.daha içi boştu keseciğimin.2 hafta sonraya randevu verdi.bu 3 çocuğum olacak nasipse.bi kızım bi oğlum var.32 yaşındayım.
ya kızlar düşünüyorum da nasıl geçecek ya bu zaman? bana dr 3 şubatta alırız dedi. 7 ay var daha ve en çok cinsiyetini merak ediyorum ben. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ocak annelerine baktım da bazıları cinsiyetini öğrenmiş. bana oğlumda 13. haftada erkeğe benziyor ama 17.haftada kesin erkek dedi. 11.haftadan sonra kendini gösteren bebek olabiliyor.
benim oğlumda 11+5 de erkek demişti doktor :) bakalım bu biraz minik 1 hafta geriden devam ediyor. içime kız doğuyor hep ama hayırlısı bakalım
tünaydıııın annişler