- 14 Şubat 2014
- 398
- 6
- 34
canım seninde bilgilerin eksin..
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi
Black berrycim sen bu bilgileri duzenliyorsun sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seninde bilgilerin eksin..
son adet tarihin
beklenen doğum tarihi
İkiz hamileliğide zormuş ama çok araştrdm hamilelikte zor doğumdan sonrasıda o kadar korkuyrmki bunalımdayım 😔 pişman çocuk yaptgm için halbuki ilk öğrendgmde nekadarda sevnmştm bu kadar zor olacagını bilemedim doğumda ölmekten bile korkuyrm kafamda salak salak düşünceler geziyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa ikizmiydi canım.. süper bişey:)) bir taşla iki bebiş:)) tabi zahmetinde biraz daha fazla olacak ama inan buna değer. şükret bak yerinde olmak isteyen ne kadar çok insan vardır şimdi. iyi şeyler düşünmeye çalış üzme kendini herşey çok güzel olacak. bir bakmışsın tüm sıkıntıların bitmiş geriye çocuklarının sevgisi, mutluluğu kalmış.
çok kişide olan birşey endişe etme. kendini yorma dinlen. bir yandan da takip et gidişatı artış olursa dr a gözükürsün.
tarihlerimiz çok yakın, sadece 1 gün fark varmış. allah yine yakın tarihlerde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Slm kızlar,
Küçük kuzumun kahvaltısini yedirdikten sonra sizlere slm diyebiliyorum:) ilk hamileliği yaşayanlar kendinizi dinlemenin keyfine varın....
Bugün arkadaşlarimla görüşeceğim.hamile olduğumu söylesem mi karar veremiyorum.henüz kalp atışlarını duymadım.siz herkese söylediniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar,
Küçük kuzumun kahvaltısini yedirdikten sonra sizlere slm diyebiliyorum:) ilk hamileliği yaşayanlar kendinizi dinlemenin keyfine varın....
Bugün arkadaşlarimla görüşeceğim.hamile olduğumu söylesem mi karar veremiyorum.henüz kalp atışlarını duymadım.siz herkese söylediniz mi?
kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla doğurun inşş
ben tam emin değilim ama ya bat günü yada bir gün önce hcg değerim 524 çıktı nasıl sizce bi sıkıntı olur mu haftaya dr a gidicem inşş bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı allahtan
benim sadece 1 kere bakıldı o da adetim 3 gün gecikmişti,3. gün 1568 çıkmıştı..bir daha da bakmadılar,ultrasonla takipteyimilk ultrasona girmeden önce beta hcgnızı takıp ettiniz mıkızlar
Black berrycim sen bu bilgileri duzenliyorsun sanirim
Valla benim 7 düvelim biliyo saklayacak birşey görmüyorum ben. mutluluğumu asla içimde tutama.Slm kızlar,
kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla doğurun inşş
ben tam emin değilim ama ya bat günü yada bir gün önce hcg değerim 524 çıktı nasıl sizce bi sıkıntı olur mu haftaya dr a gidicem inşş bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı allahtan
problem olmaz canım stres yapma
bak benim battan 1 gün sonra 1766 çıktı ama kese görünmedi
doktor bir hafta sonra çağırdı
ikinci gidişimde battan 1 hafta sonra 10.765 çıktı kese göründü ama bu seferde kalp atışları yoktu
doktor yumurtlamadan sonra döllenme olmuş dedi
haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım değerim kaç olacak ve kalp atışı olacakmı
Slm kızlar,
ben ilki düştükten sonra söylemeyecektim
ama yine uçan kuşa söyledim.
böyle bir şey nasıl saklanır bilmiyorum.
benim sadece 1 kere bakıldı o da adetim 3 gün gecikmişti,3. gün 1568 çıkmıştı..bir daha da bakmadılar,ultrasonla takipteyim
Günaydın Anne adayları.
Dün kabus gibi bir gün geçirdim, hastaneye gittim. Doktorum aşırı yoğun ne zaman gitsem aşırı yoğun zaten. saatlerce bekledim ama muayene olamadım. Çok sinirlendim başka hastaneye gittim, orada da kalp atışını dinleme cihazı yokmuş ama görebiliriz dedi, neyse şükürler olsun ki bebeğim sağlıklı ve kalbi atıyormuş.
Benden idrar kültürü istedi doktor acelesi yok istediğin zaman getirebilirsin dedi.
Kendime yeni bir doktor bulmam lazım, başakşehir de oturuyorum Topkapı da çalışıyorum, yol üzeri güzel bir hastane ve doktor tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Kızlar dün doktor bana kan uyuşmazlığı için 5. ayda iğne yapacağız dedi. Sizin de böyle bir şeyiniz var mı?
tamam şeker 10 mart diyo ama şubatta pırtlatırım ben yavruyu :))) son adet 2 hazr kilo 70 yaş 29 ikinci bebiş şehir antalya son durum dr a gitmiyoreeeee hıhhh gitmiycem işte :))))EVT CNM SENDE LİSTEMİZDE YOKSUN BİLGİLERİNİ YAZARSAN SENİ DE EKLİYİM 1. SAYFADA GÜNCEL LİSTEMİZ MEVCUT.
Valla benim 7 düvelim biliyo saklayacak birşey görmüyorum ben. mutluluğumu asla içimde tutama.
canım merhaba bilgilerini yazarsan listeye ekleyelim.
beklenen doğum
son adet
kilo