2015 Şubat Anneleri

saol canım senınde hayırlı olsun.. bız ıkıncıyı bekleyenler bıraz daha temkınlıyız gıbı geldı bana :) ılkınde sımdı dıger kızların yasadıklarını yasamaıstık bızlerde allah herkese nasıp etsın cok guzel duygular...

kesinlikle öyle. dr a gidip herşeyin yolunda olduğunu duyana kadar kimseyle paylaşmama kararı aldık eşimle.. burası hariç tabii:KK9: çünkü önümüzde keseydi kalp atışıydı derken stresli bir süreç olduğunu biliyoruz.. ama yolun sonundaki mutluluğu da biliyoruz :nazar: rabbim burdaki herkese nasip etsin evlat dünyanın en tatlı nimeti..

Son düzenleme:
canım aynı durum bendede var kaynıo sureklı. kızımda hıc boyle seyler yasamamıstım bende daha gıtmedım doktora ıkıncı oldugu ve bellı sureden once kalp atısını duyamıcamızı bıldıgım ıcın boyle agırdan alıyorum hayırlısı olsun artık...

BENDE 2.olduğu için beklıyorum ... hafta sonu gıdeceğim doktora sanırım duyarız artık kalp atışlarını ..bıde ben daha doktor bıle bulamadım..ilk doktoruma gıtmeyeceğim çünkü... vıtamın falanda kullanmıyorum..folık asıt cocukta otıuzm falan yapıyor denıyordu... off valla kafam karmakarılşık..napıcam bılmıyorum

Kızlar benim aşırı midem bulanıyor dünden beri.bir şey yiyemiyorum.Çalışıyorum ve yemek sipariş vericektim neye baksam daha da çok midem bulandı yiyesim yok ama bir okadar da açım :KK43:((

ya benımde aynı oldu canım. ilk devlete gıttım keseyı gormek ıcın ozele para vermıyım dedım. ama bin pişman oldum. saatlerce bekledım. kalabalık, sıcak itiş kakış. sonra gırdım muayneye. tabı uc kısı aynı anda gırıyosun. dr benımle soyle 3 dk falan ancak ılgılenebıldı. oda haklı dısarda yıgınla ınsan var. sonra tovbe ettım özele basladım hemen:) bıde calısıyoruz bızım okadar vaktımız yokkkı saatlerce kapıda bekleyelım. ben bursadayım. burda muayneler 50 tl, dogum 1000-1500 tl arası. herkese tavsıyem cebınde 1.500 tl si olan hıc ugrasmasn devlet hastanelerıyle.
Tabi onlarda haklılar bende balıkesir deyim özel hastaneye gidicem 33 tl ye işten çık o kadar saat bekle

Slm kizlar izin bitti geldim evime burasi cok sicak simdiye kadar hic bulanti hissetmedim ne guzel ama gece kac kere uyandim bulanti mahvetti memleketim ne guzel buz gibiydi :KK43: ama cok heyecanliyim yarin doktora gidecegim bebisimin kalp atimlarini daha duyamadim insallah guzel seyler duyup mutlulugumuz daha da artacak daha kimseye solemedim kalp atimlarini duymadan insallah yarin bu guzel haberi ailemize mujdeleyecegiz duanizi eksik etmeyin :)

sıcak sıkıntısı bende de var,Diyarbakırda yaşıyorum..memleket kocaeli ama hamilelik durumundan dolayı gidemedim henüz..uçağa binemiyorum,otobüsle de 18 saat..normal şartlarda okul kapandımı pıııırrrr uçardım memlekete ama şimdi katlanıyoruz mecburen sıcağa :KK50::KK52::KK53:

Ya hamımlar iki gündür sanki başım boşlukta gibi.tansiyon ölçüyorum normal ama kalp atışım 94 civarında hep. Cuma kontrolüm var bakalım be diycek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya hamımlar iki gündür sanki başım boşlukta gibi.tansiyon ölçüyorum normal ama kalp atışım 94 civarında hep. Cuma kontrolüm var bakalım be diycek.

O bendede var iki gündür ya ama galiba acikinca oluyor ben öyle tahmin ediyorum kan şekerimiz dusuyordur belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim midem ağrıyor günlerdir yaa aynı şeyi yaşayan var mı aranızda? ?

BENDE 2.olduğu için beklıyorum ... hafta sonu gıdeceğim doktora sanırım duyarız artık kalp atışlarını ..bıde ben daha doktor bıle bulamadım..ilk doktoruma gıtmeyeceğim çünkü... vıtamın falanda kullanmıyorum..folık asıt cocukta otıuzm falan yapıyor denıyordu... off valla kafam karmakarılşık..napıcam bılmıyorum

sen hangı sehırdesın cnm? bende aynı sıkıntıları yasadım ama sımdı karar verdım calısıorum kazanıorum sukur bı sıkıntı olmadıgı surece ozel hastane tercıhım valla napıım hayırlısı olsun artık

ayyyy bende de var o kuzum yaaa
akşam eşim sırf yemekten benden önce kalktı diye ağlamaya başladım
halbuki ortada bişey yoktu
her zaman benden önce kalkardı:KK52:
9 ay böylemi geçecek yandım valla ben dedi kızdı bana :KK20:

İnşallah geçicidir. Ben zaten depresifim😔 dua edelim birbirimize..

aynı durum bende de var..durup durup ağlamak istiyorum,daralıyorum,boğuluyorum,çoookkk huzursuzum,yalnız kalmak istemiyorum,kaygılar-korkular..kendimi hiç iyi hissetmiyorum kısaca..böyle devam ederse soluğu psikologda alacağım sanırım..:KK53::KK53::18:
😔 aslında mantıklı olabilir ama psikoloğa ne anlatıcam ki. Anlatanileceğim bi şey bile yok 😕

sen hangı sehırdesın cnm? bende aynı sıkıntıları yasadım ama sımdı karar verdım calısıorum kazanıorum sukur bı sıkıntı olmadıgı surece ozel hastane tercıhım valla napıım hayırlısı olsun artık

İstanbuldayım canım ben ... Tam karar veredik doktora bakalım şansımıza ... Umarım normal doğumu destekleyıcı bor doktor olur ..çünkü ilk bebek çok zor doğdu

Dondurma dışında tatlı namına bişey yiyemiyorum çikolata delisi olan ben hiç yiyemiyorum artık hep tuzlu yicem midem anca onu kabul ediyor sabahta bi bulantı geldi wc gittim sadece Afedersiniz ogurtu geldi ve bulanti felan kalmadı inşallah böyle gider

bende herhangi bir eksiklik yoksa dr tavsiye etmediyse vitamin kullanımını gereksiz görüyorum. sadece kronik demir eksikliği olduğundan demir alıyorum bide folik. folik asit ile ilgili böyle bişey duymamıştım ama şaşırdım şimdi.. araştırmak gerek..

KıZlar benim gibi olanınız varmı acaba ?
Miğde bulantısı yüzünden iştahım kapandı resmen hiç bişi istemiyo canım ve dün baktım ki 2 kilo vermişim istifra etmediğim halde böle napıcam ben :KK43:

Bende yanıtım kusma hissi var ama kusamıyorum çok kötüyüm başım kalkmıyor yastıktan su dahi kahvaltıdan bile tikainiyorum 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

aman canım insallah gecer bulantıların bıran once. benım dr dun bana bulantım cok olmamasına ragmen bulantı hapı yazdı. ne olur ne olmaz calısıyosun yanında bulunsun dedı. diamamin gıbı bısı galıba ısmı. sen kullanıyo musun ondan?
Cnm bulantı ilacindan banada verdi doktorum ben kullandim misafirlige gitmiştim bulanti cok oldu ictim ve etkisini hemen gosterdi lazim olunca kullan ben surekli kullanmıyorum bnmkide ayni ilaç

Kızlar benim aşırı midem bulanıyor dünden beri.bir şey yiyemiyorum.Çalışıyorum ve yemek sipariş vericektim neye baksam daha da çok midem bulandı yiyesim yok ama bir okadar da açım :KK43:((

Aynıyız çok kötü bi durum çok sevdiğim yemekleri bile yiyemiyorum çok kötüyüm çok 😩 hiç bişi yemiyorum çocuk açlıktan ölecek Allah korusun 😓 açım ama midem almıyor resmini görmek bile midemi bulandırıyor 😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Kızlar bende iki haftadir deli gibi kusarken dunden beri gayet herşeyi yer oldum bazı yerde birden kesilmesi iyi degil diyo bilgisi olan varsa yazsın lütfen

X