2015 Şubat Anneleri

ayy bende öyle oldum birden, kötü bir şey mi oldu da böyle oldum diye düşünmeden edemiyorum, doktora gidince sorucam. bulsansa bir dert bulanmasa bir dert :) çok hafif bulantı var bende.

Son düzenleme:
Hepimiz aynı sıkıntılar içindeyiz sanırı. İki gündür kusmalar başladı bende. Mide bulantısını söylemiyorum bile. Her saniye var. İlaç kullanmaktan yanamısınız ? Cumartesi günü doktorumdan isteyeyim mi sizce ?

ayy bende öyle oldum birden, kötü bir şey mi oldu da böyle oldum diye düşünmeden edemiyorum, doktora gidince sorucam.

Valla ben dayanamaz bugün doktora giderim herhalde ne sormuş bu işler insan herşeyi takiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım ya şimdi baktım ne yesem diye bakıp hemen kapadım :) meyve yedim biraz bir tek onu yiyebiliyorum bir de bol su içiyorum ben.o biraz iyi geliyor.

Ben de cuma ya da cumartesi gideceğim.Sorucam eğer kullan derse kullanıcam çünkü böyle iş yerinde vakit geçiremem heralde bir şey yiyemiyorum,açlıktan ölücem yoksa

Benim memlekette afyon birbirimize yakin sayiliriz batman dayim bende sicak fazla etkilemezdi beni ama bulantilari tetikledi katlanacagiz artik :))

depresyon mudur nedir bilmiyorum ama eşimden soğuyorum mide bulantıları yüzünden uzaklaştım baya. Eski yaptığı hatalar aklıma geliyor ve sanki içsel olarak hayatımdan onu çıkarıp bebeğim ve bana odaklanmak istiyorum.

ayy bende öyle oldum birden, kötü bir şey mi oldu da böyle oldum diye düşünmeden edemiyorum, doktora gidince sorucam. bulsansa bir dert bulanmasa bir dert :) çok hafif bulantı var bende.

benimde sabah kahvaltıda domatesten midem bulandı. daha çok erken gerçi ama yinede bir belirti diye sevindirik oldum hiç bulantı yaşamadan çocuk sahibi olan bir sürü kadın var halbuki.. biz kendimizi biraz fazla dinliyoruz galiba..

aynen canım ya şimdi baktım ne yesem diye bakıp hemen kapadım :) meyve yedim biraz bir tek onu yiyebiliyorum bir de bol su içiyorum ben.o biraz iyi geliyor.

Bende öyle gidip simit yicem bana da o iyi geliyor su içmekte yaramıyor bana 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum

Sana kesinlikle katılıyorum. Hamileliğinizi pimpiriklenerek geçirmeyin. Bu zamanları cok arayacaksınız. Kitap okuyun sinemaya gidin tatile çıkın gezin. Cunku çocukla ilk bir iki yıl hiçbirşey yapılmıyor. En azından ben bebek bakım kitapları okumadığıma pişman olmuştum. Doğumdan sonra okumaya çalıştım bi türlü zamanını denk getiremedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de sabah uyandigimda bir lokma bole yiyemiyorim icim almiyor hamis degilken de uyandigim gibi kahvalti edemezdim bir iki meyve atardim agzima simdi yine oyle yapiyorum uyaninca soguk soguk kayisi muz yada karpuz yiyorum hem bulantimi aliyor hem midemi aciyor bikac saat sonra da normal kahvalti yapiyorum zorla yumurta yiyorum resmen kusma yok sirf bulanti var bende de sanki hersey vicik vicik yagli gibi geliyo pazara bile gidemiyorum gordukce midem kalkiyor sebzeleri

Başka doktora git ya 6. Hafta değil 8. Haftada görenler var kalp atışını... Ne kadar ruhsuz doktorlar ya 😕

Daha çok erken bir dönemdesin belki de şuanda kalp atışlarının duyulmaması normal bence iyi bir radyoloji uzmanına görünmelisin yada farklı bir kadın doğum hekimine. birde içini çok daraltma umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:

kötü örnekleri boşver ama ben kalp atışını 7. hatta 8. haftalarda ancak duyabilenler görmüştüm. cuma tekrar çağırdığına göre hala ümit var.. biliyorum çok zor ama mümkün olduğu kadar üzmemeye çalış kendini..

allah nasip ederse bende şubat 2015 annesi olucam
kızlar inş hiç birimizde bi aksilik olmadan allahı üzmeden utandırmadan tamamlatmayı nasip eder

arkadaşlar merhaba 5+5 haftalık hamileyim doktora gttim bugün kese boyutu çok iyi içinde emriyoyuda gördü karından bakınca..hadi alttan bakalım belki duyabiliriz kalp atımını dedi..vajinal baktı embriyo göründü kesede ama kalp atımı yok şuan yani öylece duruyor..doktor cuma günü tekrar bakalım dedi erken olabilir..geç döllenme olmuş olabilir dedi.böyle embriyoyu görüpte kalp atımını sonra gören varmı acaba aranızda??

Başka doktora git ya 6. Hafta değil 8. Haftada görenler var kalp atışını... Ne kadar ruhsuz doktorlar ya 😕

evet gözumun ıcıne baka baka cuma ac gel herseye hazırlıklı ol dedı ya

ama 5+4 ken kalp tıtresımı göruldu sonra gozukmedı

evet cok azda olsa bı umut var dedı ama hıc beklemıyordum canım ınan suan basım catlıyor

başka bir dr görün canım her dr olaylara aynı bakmıyo benim eltim hamileyken 10 dr değiştirmşti en sonunda güvendiğini buldu ama. ümitsizliğe kapılmadan önce alternatifleri düşün ve moralini şimdi bozma tamammı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…