2015 Şubat Anneleri

hehehe canım oyle olduğunu biliyodum ama ben içinde bebiş büyücek diye biliyorum kese ayrı bebiş ayrı gözükücek diye bilmiyodum. daha dur neler öğrencem ben burda

Evet bebiş de büyücek kese de büyücek :) Kese ayrı bebiş ayrı değil, doğru biliyorsun bebiş kesenin içinde :)
Ama kesenin içindeki bebek ilk etapta görünmediği için önce keseyi gördüm, 2 hafta sonra bebek göründü deniyor. Yoksa iç içeler yani :)))

Kese görünmesi sonra içinde bebeğin görünmesi sağlıklı giden gebeliğin iki adımı olduğu için sanki ayrı şeylermiş gibi söyleniyor, kulağa öyle geliyor ama birer safha onlar.

devreler yandı ben doğru biliyomusum arkadşlar yalnış ifade etmiş sanırım neyse bende sıkıntı yok şükür

Al benden de o kadar. Beklemek zor valla. Ama bebek hareketleri olsa, onu hissetsek o zaman çok güzel geçiyor günler :)

allahım hayırlısını versin

Canım karından baktırmakla çok alakası var, şu an görünmemesi en normal olanı, hayırlısıyla 2 hafta sonra göreceksin Allahın izniyle. Zaten ultrason karından bakıldığında sisli sisli oluyor seninki gibi, ama transvaginal bakıldığında çok nettir. HAyırlısıyla göreceksin inşallah

canım benim ya valla içime su serptin çok sağol
bu gün kahvaltı bile etmedim ama midem bulanıyor
canım hiçbirşey istemiyor ağzımda lokmalar büyüyor
yutamıyorum bu durum suçluluk duygusu yaratıyor

bebeğin gelişmemiş ye cimcime gelişsin herşey onun için deyip yemeye çalışıyorum

haftaya gittiğimde kalp atışlarını duyarım inşallah

evet kan testini bencede iste. ama ben senın yerınde olsam cumartesıye kadar beklemem. ve hemen kendıme yenı dr bulup yarın gıderım. cumartesı dedıgın 5 gun. ben cok sabırsız bırıyım belkı bu yuzden oyle dusunuyorum.

o zaman kal atışlarını da duyabilirim dimi

canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.

canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.

şimdi salatalık peynir ekmek yedim biraz o bastırdı
canım sürekli sulu ekşili şeyler istiyor tatlı aklıma bile gelmiyor
bide deli gibi ayran içiyorum hayatımda bu kadar ayran içtiğimi hatırlamam

şu haftayıda atlatsak bi allah ın izni ile

kesinlikle katılıyorum, geçen kızartma yedim kahvaltıda o gün acillik oldum, aman yediğinize içtiğinize dikkat edin. hafif yiyecekler ve sık sık yemek yiyin. benim şimdi 3. öğünüm arada çubuk kraker atıştırıyorum. maden suyu bulantıya gerçekten iyi geliyor.

ben de senin gibi çok sabırsızım cnm.zaten bu değiştirdiğim 3. dr.çok da evham yapmak istemiyorum esasında o zaman daha kötü oluyo sanki ama işte düşünmeden de duramıyo insan.

bende de aynı şekilde sadece uyuyorum sürekli bulantı vs. hiç yok,iyi bişey sanırım :)

6. haftada bende aynı şeyi diyorum hayatımda o kadar ayran içtiğimi hatırlamıyorum. Tatlı az az yemeye başladım ben, hiç yiyemiyordum.

Kızlar şimdi kanamam oldu yani kahvemsi kırmızımsı leke var iç çamaşırımda ya çok korkuyorum öyle acı sızı hissetmiyorum ama dua edin bana ya doktorumun dönmesini bekliyorum aradım ama normalmi sizce varmı yaşayan?

Kaç haftalıksın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…