- 16 Haziran 2014
- 147
- 2
çok küçük ama bu ya :44:
Çok küçük ya kıyamam :) Kese belli evet, inşallah darısı kalp atışlarına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok küçük ama bu ya :44:
çok küçük ya kıyamam :) kese belli evet, inşallah darısı kalp atışlarına :)
hehehe canım oyle olduğunu biliyodum ama ben içinde bebiş büyücek diye biliyorum kese ayrı bebiş ayrı gözükücek diye bilmiyodum. daha dur neler öğrencem ben burda
bebeği göremedim ben gözükmüyor dimi daha
Evet bebiş de büyücek kese de büyücek :) Kese ayrı bebiş ayrı değil, doğru biliyorsun bebiş kesenin içinde :)
Ama kesenin içindeki bebek ilk etapta görünmediği için önce keseyi gördüm, 2 hafta sonra bebek göründü deniyor. Yoksa iç içeler yani :)))
Kese görünmesi sonra içinde bebeğin görünmesi sağlıklı giden gebeliğin iki adımı olduğu için sanki ayrı şeylermiş gibi söyleniyor, kulağa öyle geliyor ama birer safha onlar.
6+1 oldum bende,ayın 30 unda gideceğim tekrar 7+1 olunca yani..keseyi görmüştüm en son 4+4 iken..şimdi de inşallah hem bebeğimi görürüm hem de kalp atışlarını yarabbiiiimmmm beklemek çok sıkıcı hele ki diyarbakır sıcağında peeeffffff:18::18:
ben de göremedim canım.
allahım hayırlısını versin
Canım gözün aydın, çok çok sevindim. Bebeğin geriden gelmesine hiç üzülme. Bebeğin geriden gelişi biraz da genetik yapısıyla alakalı. Yani minyon bir bebekse SAT'la belirlenen haftasına göre geri olabilir. Ara hiç kapanmayadabilir.
Benim kız hep gerideydi, doğuma kadar hiç kapanmadı ara. Boyu haftasına göre uzun ama kafası haftasına göre küçüktü. Kafa küçüklüğü de haftasına göre geride olmasına sebebp oluyordu. Çünkü benim eşimin de kafası küçüktür, Amerikan tipi kafa yapısıymış
Doktor bana bu haftaya göre geride kalmayı şöyle açıklamıştı: Şimdi sen de 1980 doğumlusun arkadaşın da 1980 doğumlu. Aslında yaşıtsınız ama senin boyun 170 cm onun boyu 155 cm. Sen 42 bedensin o 36 beden ama bedensel olarak farklı olmanız yaşıt olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
Durum bu yani
çok geçmiş olsun cnm.inşallah bebişin sağ salim doğar.benim de kese göründü 2 kez ama bebek görünmedi daha.kanamam hatta lekelenmem bile yok.sanki bu biraz içimi rahatlatıyo ama yine de bilmiyorum.ctesi günü hayırlı haberlerle dönerim inşallah.rabbim bebişlerimize sağlık versin
evet cnm ablam da aynı şeyi söylüyo geç döllenme olabilir diyo.sadece anlamadığım 2 hafta önce kan testinde hcg 5 haftaya denk geliyodu.2 hafta sonra ultrasonda 5 haftalık göründü.dr a sorcam olmazsa kan testini tekrarlamasını isticem.beslenme açısından sıkıntım yok cnm midem pek bulanmadığı için ne bulsam yemek istiyorum zaten
canım karından baktırmakla çok alakası var, şu an görünmemesi en normal olanı, hayırlısıyla 2 hafta sonra göreceksin allahın izniyle. Zaten ultrason karından bakıldığında sisli sisli oluyor seninki gibi, ama transvaginal bakıldığında çok nettir. Hayırlısıyla göreceksin inşallah
canım benim ya valla içime su serptin çok sağol
bu gün kahvaltı bile etmedim ama midem bulanıyor
canım hiçbirşey istemiyor ağzımda lokmalar büyüyor
yutamıyorum bu durum suçluluk duygusu yaratıyor
bebeğin gelişmemiş ye cimcime gelişsin herşey onun için deyip yemeye çalışıyorum
haftaya gittiğimde kalp atışlarını duyarım inşallah
canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.
canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.
evet kan testini bencede iste. ama ben senın yerınde olsam cumartesıye kadar beklemem. ve hemen kendıme yenı dr bulup yarın gıderım. cumartesı dedıgın 5 gun. ben cok sabırsız bırıyım belkı bu yuzden oyle dusunuyorum.
Merhaba kızlar 6+6 olduk bugun uyku gelmesi ve göğüs hassasiyeti dışında belirtilerim yok .1 hafta önce kasık ağrılarım vardı onlarda geçti ne mide bulantısı ne birşey benm gibi olanlar varmı ??Endişeleniyorum zaman zaman ...
şimdi salatalık peynir ekmek yedim biraz o bastırdı
canım sürekli sulu ekşili şeyler istiyor tatlı aklıma bile gelmiyor
bide deli gibi ayran içiyorum hayatımda bu kadar ayran içtiğimi hatırlamam
şu haftayıda atlatsak bi allah ın izni ile
Kızlar şimdi kanamam oldu yani kahvemsi kırmızımsı leke var iç çamaşırımda ya çok korkuyorum öyle acı sızı hissetmiyorum ama dua edin bana ya doktorumun dönmesini bekliyorum aradım ama normalmi sizce varmı yaşayan?
o zaman kal atışlarını da duyabilirim dimi