2015 Şubat Anneleri

Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki korktum bi an size de oluyo mu

Sürekli hapşırıyorum ve sürekli oluyor. Uzandığın zaman hapşıracaksan dizlerini karnına doğru çekip hapşırınca acımıyor pek.

Canım biz şuan istanbuldayız. eşimin koleji burada istinyede, evimiz ferahevler mah ve kiramız 900 tl bu kadar kira vermek açıkcası bana çok koyuyor. şimdi şubatta 1 yıllık sözleşmemiz doluyor çıkartır 1000 tl ye. Eşimin maaşı iyi şükür ama kira ver düğün borçlarımız var bir takım onlara ver derken şimdi bebişimzde oluyor istnbulda geçim sıkıntı oluyor. Ama kırsal bir yer de 2-3 yıl sıkıntı çeker kendimizi düze çıkartırız die düşündüğümden öle diyorum bir de devlete öyle böyle atamasının olmasını istediğimz için. Ben diyorum eşime ben seninle her yere gelirim hayırlısıyla atan yeter ki :)

Benim de cikmadi o yuzden surmuyorym bisey. Gerbaslamistim.üşenmedim da gec cikti az cikti ama yine de birden catlamisti gobusun sol tarafi komple
Çıkmadan surmek gerek.ne kadar erken baslanirsa i kadar iyi.bol bol su birde.
Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki korktum bi an size de oluyo mu
Oluyor bende de korkuyorum bisey olcak diye.
ya benim göbeğim var ama çatlama yok krem sürmem gerekir mi acaba[/QUOTE Hegun duzenli surmek onemli.catlDiktan so ra surmenin bir anlami yok zaten.kuzimda bu haftalarda baslamisti

Merhaba şubat anneleri bende topikte yeniyim, herkesin bebişini sağlıkla kucagına almasını diliyorum.

Bende nezle geçirmiş bir anne adayı olarak söylüyorum hapşurmak sancılı oluyor. Demek ki normal bende çok korkuyordum

@uvercinkaaa Aaa süper zumrem varmis burda :)
Ben de matematik ogretmeniyim. Meslek lisesi hem de. Ama adini anadolu yaptilar sinif mevcudu azaldi o acidan rahat olur belki. Bu defa da norm fazlasi oldu herkes. Seneye de ben olurum ucretsiz izin alcam ilk donem iki cocugu birden buyuturum hem.
Diger hamileligin sonu yaza gelmisti imdi okulda nolcak bilmiyorum. Dogurcaksiniz sinifta gidin diyorlardi ogrenciler arkasada gecen sene. Oyy oy

kızlarrrrrr

lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye

senın program doluymus gercekten :) tetanozun hangı haftalarda olması gerekıyor. benı aramadılar saglık ocagından acaba benım mı gıtmem gerek?
canım 20 22 haftaları arasıymışp bence sen ara sor hamilelik kaydı yaptırdıysan arıuyolar aynı hafta

Ben de üniversitedeyim. Iyi yetiştirin şu çocukları da bize geldiklerinde birdaha matematiği fiziği kimyayı öğretmeyelim benim de derse girmişliğim var ama doçent falan olamadım henüz hem kadro olayı da var. Şimdi bize ne iş olursa vericekler bu dönem çok fazla yüküm olmasa iyi olur aslında.

kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişim bebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra

kızlarrrrrr

lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye

Decavit elevitin bir türevi sanırım. Elevit sarartıyor decavit de sarartabilir. Bol bol su iç canım.

kaybolur inş gönlünü ferah tut sakın stres etme bebeğin etkilenir

sıkma canını hayatım geçer inşallah için rahat etmiyrsa başka bi yere de git ama sakin olmak gerekiyor bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…