2015 Şubat Anneleri

Ya ben 1 aylık evliyken hadi atama yapıyoruz dediler tak diye Bingöl de allahın unuttuğu yere gönderdiler ve 1,5 yıl kaldım gitsin o günler gelmesin.İstediğin yere dikkat ama şimdi de ülkeyi düşününce evet diyorsun dişimi sıkarım çalışır gelirim haklısın:-(

Rabbim gonlunuze gore versin canim

Dısrarlaeri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)

anaam mayinli arazi oldu burasi da memleket ismi gectikce canimiz bisey cekiyor hehe ya benm cekse de totoyu kaldirip yapamiyorum valla tembelligim daha baskin geliyor. Su an tek hevesle bekledigim sey var o da ilk cikan ince kabuklu cekirdeksiz mandarina izmir mi diyolar ne cinsine. Turuncgilin cennetindeym ama o cins olmuyor burda ben de ona olup bitiyom israrla iyi mi. Annemlere gondertrcem insallah ciksin da bi

Aynı şeyi düşünüyorum. Çok seviyorum ama kaybetmesi kötü oluyor. En iyisi almamak.

17. haftadayım cevap için teşekkürler

Kaplumbağam 25 senedir benimle. Abi'm almıştı bana da. Şimdi verebilir miyim biryere onu hayır. Biraz bizimkilerde biraz bizde bakıyoruz artık. Yem vermek arada bir suyunu değiştirmek gerekiyor o kadar. Ağzı var dili yok bize muhtaçlar onlar.

Dün Kayseri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)
benimde aklıma girdi valla. bende çok severim haftanın bir günü yerdim eskiden. yoğurtlu her şeyi seviyorum gerçi.

Benim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar

Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.

bende de aynısı var. bazen sağ bazen sol oluyor. rahimle ya da bebekle alakalıdır die düşünüyorum. bi o taraf bi bu taraf ağrıo çünkü

canım ben de de oluyo,doktor hiç geçmeden olmuyosa sorun yok büyüo dedi. magnezyum verdi rahatlatıyomuş. ancak özellikle sağ da ve hiç geçmiyosa dikkat etmek lazım

Hehe ondan da baktık buyumuyo saniyorduk devasa bisey oldu o da kuzenm devraldi bes yasinda simdi seninki kimbilir ne kadar buyuktur 25 yas hey maşallah

Benim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar

ayy o bendim sanirim benm de canim istiyor hala ama yapamadim tarif netten bakip yapiyirum ben en olmadi bir pastaneden aliver canim bulunabilecek bisey neyseki hangi turu istedgmi yazmamism dun

Bulantilarim da azaldi ama bitmedi daha.kilo almadim hic ama şükür vermiyorum da.istah yok hic.canim bisey istemiyor.

Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.

ben elime geçen kremi sürüyorum şu ara dermokozmetik azcık çıktı karnım. bi arkadaşım kakao yağı sür dedi ama henüz araştırmadım

Benim de cikmadi o yuzden surmuyorym bisey. Gerci kizimda da gec cikti az cikti ama yine de birden catlamisti gobusun sol tarafi komple

Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki korktum bi an size de oluyo mu

Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.

bebeğim için sabun kullanacam ben yada içinde kimyasal olmayan bi şampuan varsa onu , piyasadakilerin içeriğini hiç bilmiyorum bugüne kadar merak edip bakmamıştım ama kimyasalı çoksa en iyisi sabun gibi geliyor bana, el yapımı defne sabunu var içindekiler : defne , sabun .. (hatırlayamadım ) , su

Elim büyüklüğüne ulaştı. Akvaryumunda çıkarırken iki elimizle tutuyoruz. Maşallah inşallah daha ömrü olur da bebişlerimiz de görür.
Kurabiye olayına el atıcam sanırım. Netten tarif bakıyım beğendiğimi yapıyım diyorum

senın program doluymus gercekten :) tetanozun hangı haftalarda olması gerekıyor. benı aramadılar saglık ocagından acaba benım mı gıtmem gerek?

Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sanki korktum bi an size de oluyo mu

banada oluyor cnm. ozellıkle hapsırınca karnımı tutmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…