- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Ya ben 1 aylık evliyken hadi atama yapıyoruz dediler tak diye Bingöl de allahın unuttuğu yere gönderdiler ve 1,5 yıl kaldım gitsin o günler gelmesin.İstediğin yere dikkat ama şimdi de ülkeyi düşününce evet diyorsun dişimi sıkarım çalışır gelirim haklısın:-(Canım inanki eşimde bende kıl payı puan farkları ile yılardır atanamamış olmaktan bıktık o yüzden doğu batı şehir mekan lüksü gözetmekszn atama istiyoruz :) Zaten lise öğretmeni sanırım en kötü ilçede bir okul olur köy olmaz.
kızlar göbeğimin sağ alt kısmına bazen ağrı giriyor neden olabilir
Canım inanki eşimde bende kıl payı puan farkları ile yılardır atanamamış olmaktan bıktık o yüzden doğu batı şehir mekan lüksü gözetmekszn atama istiyoruz :) Zaten lise öğretmeni sanırım en kötü ilçede bir okul olur köy olmaz.
Dısrarlaeri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)
hayvanları çok severim canım görünce dayanamam mutlaka mıncıklarım ama bakımına geliince hep tereddüt ederim eşim daha nişanlıyken almıştı doğum günü hediyesi avucuma zor sığıyodu minicikti. sevinmiştim ama ölürse çok ağlarım çok üzülürüm diye tereddüt etmiştim. şimdi 4 yıl bitti 5. yılına giricek neredeyse ha maşallah turp gibi. iyice alışınca ölünce filan çok üzülücem. o yüzden bir daha hayvan alıp bakmayı düşünmüyorum. karşıdan sevmek en iyisi sorumluluğu çok fazla :)
17. haftadayım cevap için teşekkürlerrahmin büyüyor canım ondan oluyor hamilelk haftanı bilmiyorum ama bnm 16 dan snra oluyordu sık sık snra azaldı kısa süreli oluyor zaten kasık ağrıları. 20. haftada anne rahmi tam göbek deliğimize gelirmiş bu yüzden oluyor ağrılar.
Kesinlikle büyük sorumluluk emek istiyor bizim de muhabbet kusumuz var annemlrde on yasini gecik maşallah senelerdir elimizde can yoldaşi oldu resmen ama olurse ki omurleri belli asagi yukari cok uzulucez. Benm de sekiz kusum vardi evliligimn ilk yillarinda hep bi hastalik bisey kaybettim cogunu kalanlari da kizimin alerjisi sebebiyle vermek zorunda kaldim. Ara ara annesiz yavru kedi buldukca aldim baktim sahiplendrdim falan ama temelli bakmak icin bi baligi bile goxum kesmiyo simdi cocuktan sonra hele imkansiz geliyor uzaktan sevicez artik alisip vermek durumunda kalmak da uzucu hem vebali de var malum
benimde aklıma girdi valla. bende çok severim haftanın bir günü yerdim eskiden. yoğurtlu her şeyi seviyorum gerçi.Dün Kayseri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)
anaam mayinli arazi oldu burasi da memleket ismi gectikce canimiz bisey cekiyor hehe ya benm cekse de totoyu kaldirip yapamiyorum valla tembelligim daha baskin geliyor. Su an tek hevesle bekledigim sey var o da ilk cikan ince kabuklu cekirdeksiz mandarina izmir mi diyolar ne cinsine. Turuncgilin cennetindeym ama o cins olmuyor burda ben de ona olup bitiyom israrla iyi mi. Annemlere gondertrcem insallah ciksin da bi
bende de aynısı var. bazen sağ bazen sol oluyor. rahimle ya da bebekle alakalıdır die düşünüyorum. bi o taraf bi bu taraf ağrıo çünkü
Kaplumbağam 25 senedir benimle. Abi'm almıştı bana da. Şimdi verebilir miyim biryere onu hayır. Biraz bizimkilerde biraz bizde bakıyoruz artık. Yem vermek arada bir suyunu değiştirmek gerekiyor o kadar. Ağzı var dili yok bize muhtaçlar onlar.
Benim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar
Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.
Kizlar gobegim hala cikmadi.kizimda da hemen çıkmamıştı.yine de kremlenmeye basladim catlak icin.ic karnim genismis.ilk gebeligimde catlamadim.bunda da catlamak istemiyorum.siz basladinuz mi krem surmeye.
Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.
Hehe ondan da baktık buyumuyo saniyorduk devasa bisey oldu o da kuzenm devraldi bes yasinda simdi seninki kimbilir ne kadar buyuktur 25 yas hey maşallah
ayy o bendim sanirim benm de canim istiyor hala ama yapamadim tarif netten bakip yapiyirum ben en olmadi bir pastaneden aliver canim bulunabilecek bisey neyseki hangi turu istedgmi yazmamism dun
Yok canim ya gormedim, Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nadip etsin ins :scanım meraba bu gördüğü şeyi sana gösterdimi beyaz nokta gibi b işey mi
vala özlüyoruz böle napcaz bilmiyorum
ben kendime bi takvim yaptım bu ay çok doluyumsen gene 27 sinde gitcen benim 16 ekimde randevum ama takvimim dolu
6 eylül dr.kontrolü (gidildi)
15 eylül afp kan sonucu alınacak
24 aylül tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidilecek
29 eylül detaylı ultrason
10 ekim prof. detaylıya gidilecek
16 ekim dr. randevumuz
Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sankikorktum bi an size de oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?