Beni ikili ultrasona yonlendirdi. Capada yaptiricam. Sana ne zmn soylediler ve ne zmn gideceksin? Yani acilen mi git dediler onun icin soruyorumbanada dediler hatta gösterdiler o yüzden profa gitcem o yüzden sordum
29 eylülde canım detaylı eğer orda doktor önemli bişi değil derse bişi yapmam ama ilede başka bişey var derse o zaman prof a gitcem
Eczaci, elevite domuz jelatininin ilave olmasini sekillendirme amacli oldugunu soyledi. Decavitte yokmus?!Sanırım bi d vitamininde farklılaşıyorlar. Diğer içindekiler aynı.
bişey çıkmaz diyosun yani canım demiBen de öyle yaptım canm Prof a geldim, içim rahat etti en aZından bu sefer doktoruma güvendim , Allah yardımcın olsun
yok canım ben detaylıya gitcem acil bi durum değil öle bişi demedi yani 29 eylülde gitcemBeni ikili ultrasona yonlendirdi. Capada yaptiricam. Sana ne zmn soylediler ve ne zmn gideceksin? Yani acilen mi git dediler onun icin soruyorum
1 ay sonra kaybolur inşallah iyi düşünmek lazım :) şükür kızının gelişimi de iyiymişkızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra
Sürekli hapşırıyorum ve sürekli oluyor. Uzandığın zaman hapşıracaksan dizlerini karnına doğru çekip hapşırınca acımıyor pek.
Ben de matematik ogretmeniyim. Meslek lisesi hem de. Ama adini anadolu yaptilar sinif mevcudu azaldi o acidan rahat olur belki. Bu defa da norm fazlasi oldu herkes. Seneye de ben olurum ucretsiz izin alcam ilk donem iki cocugu birden buyuturum hem.
Diger hamileligin sonu yaza gelmisti imdi okulda nolcak bilmiyorum. Dogurcaksiniz sinifta gidin diyorlardi ogrenciler arkasada gecen sene. Oyy oy
kızlarrrrrr
lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye
kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra
üff kızıma bi hastane çıkışı bakayım dedim. markalar o kadar fazlaki, beynim sulandı resmen. hangisini tercih etmeliyim iyice kararsız kaldım...
evet canım cok sükür o yönden mutluyum zaten..umarım 1 ay sonra kaybolur da kafam rahat eder1 ay sonra kaybolur inşallah iyi düşünmek lazım :) şükür kızının gelişimi de iyiymiş
Eczaci, elevite domuz jelatininin ilave olmasini sekillendirme amacli oldugunu soyledi. Decavitte yokmus?!
Çıksa da önemli olmayabiliyor bana önemli değil dedi doktor inşallah seninki de öyle olurbişey çıkmaz diyosun yani canım demi
amin canım inşallah gelişimi boyu kilosu iyi dedi dr geriside geçer heralde allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebeişleri doğsunÇıksa da önemli olmayabiliyor bana önemli değil dedi doktor inşallah seninki de öyle olur
Bu arada kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bugün doktoruma sordum göbekten iğneye devam mı diye? Artık yavaş yavaş bacağa geç dedi çünkü 1 ay içinde bebek yavaş yaval göbek deliğine doğru çıkacakmış sıkıntı olur dedi o yüzden bende alışmak amaçlı şimdiden bacağa başlıyorum bugün ilk iğnemi yaptım önce tırstım ama korkmayın korkacak bişey yok rahat oluyor isterseniz sizde danışın doktorunuza
Decavit rengini sarartıyor ama çok koyu olmuyor,limon sarısı gibi oluyor..yediğin içtiğin başka bişeydendir belki..bana da oluyor ara ara,yanma yoksa enfeksiyon değildir..sabah ilk idrarın çok koyuysa vücudun susuz kalmıştır..kızlarrrrrr
lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
offf bende huylanırım ya benimde karınca sorunum varBitane çörek otu formatlı böcek gordum dustum peşine. Dolabimda kuru bakliyat vb bulundurmam pek bura sicak yer diye yine de bakayim dedim bir yulafli biskuvi pakedinden uremis de uremis namussuzlar bir saattir dolap bosalt temizle ilacla copleri ayir iyyykkk nefret ederim bortu böcekten kasinti tuttu pskoljikman yaaa sinir oldum
güzelim hem vitamin koyu renkli yapar hemde su tüketmediğin içindir doktor bana su içmezsen idrarın koyu olur dedi halbuki idrarının berrak olması gerek dedigünde 2-3 lt suyu iç mutlakakızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?