2015 Şubat Anneleri

Ben de öyle yaptım canm Prof a geldim, içim rahat etti en aZından bu sefer doktoruma güvendim , Allah yardımcın olsun
29 eylülde canım detaylı eğer orda doktor önemli bişi değil derse bişi yapmam ama ilede başka bişey var derse o zaman prof a gitcem

Beni ikili ultrasona yonlendirdi. Capada yaptiricam. Sana ne zmn soylediler ve ne zmn gideceksin? Yani acilen mi git dediler onun icin soruyorum
yok canım ben detaylıya gitcem acil bi durum değil öle bişi demedi yani 29 eylülde gitcem

1 ay sonra kaybolur inşallah iyi düşünmek lazım :) şükür kızının gelişimi de iyiymiş

Sürekli hapşırıyorum ve sürekli oluyor. Uzandığın zaman hapşıracaksan dizlerini karnına doğru çekip hapşırınca acımıyor pek.

Ayakta hapsurunca cok sarsmiyor da yatarken fena batti

Insallah olmazsin norm fazlasi bixim de adimiz anadolu oldu ama mevcutlar artti bu yil

kızlarrrrrr

lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye

Suyu arttircaksin canim

Iyi haberlere goxun aydin diger mevzu icin de gecici bisey oldugunu umuyorum dr da demis canini sikmamaya calis canim

üff kızıma bi hastane çıkışı bakayım dedim. markalar o kadar fazlaki, beynim sulandı resmen. hangisini tercih etmeliyim iyice kararsız kaldım...

idil baby markasindan cok memnun kalmistim yikayinca hic bozulma cekme yapmadi cesidi de cok. Aziz bebe de iyidir kumasi deseni guzel kaliplari dar degil

Eczaci, elevite domuz jelatininin ilave olmasini sekillendirme amacli oldugunu soyledi. Decavitte yokmus?!

evet elevitin dis ceperinde kullanılıyomus kapsül gibi olan haplarda sekil vermeye yariyomus. Decavit normal agri kesici antibiyotik vb formatında zor yutuluyo zaten meret

Bitane çörek otu formatlı böcek gordum dustum peşine. Dolabimda kuru bakliyat vb bulundurmam pek bura sicak yer diye yine de bakayim dedim bir yulafli biskuvi pakedinden uremis de uremis namussuzlar bir saattir dolap bosalt temizle ilacla copleri ayir iyyykkk nefret ederim bortu böcekten kasinti tuttu pskoljikman yaaa sinir oldum

Bu arada kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bugün doktoruma sordum göbekten iğneye devam mı diye? Artık yavaş yavaş bacağa geç dedi çünkü 1 ay içinde bebek yavaş yaval göbek deliğine doğru çıkacakmış sıkıntı olur dedi o yüzden bende alışmak amaçlı şimdiden bacağa başlıyorum bugün ilk iğnemi yaptım önce tırstım ama korkmayın korkacak bişey yok rahat oluyor isterseniz sizde danışın doktorunuza

Benimki göbeğin yanlarına yaptırıyor sonuna kadar burdan devam edebilirsin dedi. Yanlarda da bazen damara denk geliyorum. Bacaktan yapayım dedim kasa gelmemeliymiş koldan yaparsın belki demişti ama kolda da kas var.

kızlarrrrrr

lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
Decavit rengini sarartıyor ama çok koyu olmuyor,limon sarısı gibi oluyor..yediğin içtiğin başka bişeydendir belki..bana da oluyor ara ara,yanma yoksa enfeksiyon değildir..sabah ilk idrarın çok koyuysa vücudun susuz kalmıştır..

offf bende huylanırım ya benimde karınca sorunum var

kızlarrrrrr

güzelim hem vitamin koyu renkli yapar hemde su tüketmediğin içindir doktor bana su içmezsen idrarın koyu olur dedi halbuki idrarının berrak olması gerek dedigünde 2-3 lt suyu iç mutlaka

of kızlar ya bu sırt ağrısı nerden çıktı şimdi sağ tarafım resmen felç sırtım öyle bir ağrıyorki. ne yapsam geçmiyor. doktora gidicem olmadı. fena birşey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…