kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra
decavit ile elavit aynı ürün aynı şeyler sadece isim değişikliği
canım bu sadece suyla ilgili bence öle demişti dr bol su iç açılır rengikızlarrrrrr
lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye
Allahın izniyle yok olur canım merak etme bende gebeliğin başında coraspirin kullanmıştım....kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra
Sagol canim icimi rahatlattinDecavit elevitin bir türevi sanırım. Elevit sarartıyor decavit de sarartabilir. Bol bol su iç canım.
evet canım 100 mg kendi doktorum çok önemsemedi zaten geciyor %90 dedi ama perinatalog brz abarttı sanki..zaten odadan cıkınca yüzüm düşüktü biraz hemşiresi geldi semih hoca herseyin en kotusunu anlatır endişelenmeyin falan dedi..1 ay nasıl gecicek şimdi bana arada kesin ben baska biyere daha giderim :)Aspirin iyidir sıkma canını. Coraspin alıcaksın di mi 100mg lık. Hem dozajı az hem de bebişine daha çok kan gider işte daha iyi. Herşey iyiymiş işte canım yüzün gülsün
kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya insallah kaybolur 1 ay sonra
Cok icemiyorum galiba 1,5 falan iciyorumcanım bu sadece suyla ilgili bence öle demişti dr bol su iç açılır rengi
insallah canım yabirşey olmaz canım. zaten corasprin falan vermişler.notch çıkabiliyor gebelerde. allahın izni ile geçer gider inşallah.
evet canım 100 mg kendi doktorum çok önemsemedi zaten geciyor %90 dedi ama perinatalog brz abarttı sanki..zaten odadan cıkınca yüzüm düşüktü biraz hemşiresi geldi semih hoca herseyin en kotusunu anlatır endişelenmeyin falan dedi..1 ay nasıl gecicek şimdi bana arada kesin ben baska biyere daha giderim :)
ama sen cok tatlısın ki :)İçini rahatlatıcaksa başka doktora daha gidersin canım benim. Eylül hanım da sen de iyi olun yeter.
benim yemek için baktığım bir site var tavsiye ederim cahidejibek.comBenim canım kurabiye istiyo. Dün biri burda söylemişti canım istedi. Nasıl yapıcağımı da bilmiyorum hiç yapmadım şimdiye kadar
Bencede sıkma kendini hemen baskasindanda gorus alİçini rahatlatıcaksa başka doktora daha gidersin canım benim. Eylül hanım da sen de iyi olun yeter.
ama sen cok tatlısın ki :)
çok içmeye çalış canım hatta bende kum çıktı geçiyo ama korkulcak bişi değilCok icemiyorum galiba 1,5 falan iciyorum
Bana da söylemişti doktor sonra detaylıda da çıktı ama sorun teşkil edecek bir durumda değil dediler , o yüzden detaylı yaptırmadan panik olma yani önemli olmayabiliyormuşbende sordum ama ona başka yerde demiş benim bebeğimde var kalpte parlaklık detylı baktırcam
Plesantada kistKalpte parlaklık mı dedi tatlım doktor ?
29 eylülde canım detaylı eğer orda doktor önemli bişi değil derse bişi yapmam ama ilede başka bişey var derse o zaman prof a gitcemBana da söylemişti doktor sonra detaylıda da çıktı ama sorun teşkil edecek bir durumda değil dediler , o yüzden detaylı yaptırmadan panik olma yani önemli olmayabiliyormuş
Geçmiş olsun canım BenmPlesantada kist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?