2015 Şubat Anneleri

Hanımlar Avonun baby serisi var. Saç ve vücut şampuanı, nemlendirici falan.Aranızda alanınız yada daha önce kullanmış olanınız varmı? Ben o setten almayı düşünüyorumda.

tercih bile etme avon hele ki bebek için. o dediğin serinin şampuanını almış ananem bana. yıkayayım dedim saçımı zor ayrıldı saçım filan hele kremlerini filan hiç kullanmam ben zaten. alerji yapıyor bende. mustela filan bakmanı tavsiye ederim. veya organik birşeyler bak.

hahahaah sorma ya akım başlattım dün bugün de başlatayım bari. bimin hazır mantısını yapıcam elde yapmaya gücüm yok. zor oluyor ama biminkide ev mantısı gibi oluyor beğeniyorum ben

bende el yapımı açık satılan mantılardan aldım canım onu yapıcam bu akşam. Dünden kalma kuru fasulyem var bir de yanınada güzel salata tamamdır

yok kız kuru değil şu dolapta kayseri mantısı diye satılıyor ya ondan yapıyorum. valla he kolaycıyım ben bu aralar. kilo sorunum yokmu tosun gibi oldum be insan 59 kilodan 69 kiloya çıkarmı 5 ayda
mantı patates kızartması normal tabii. olsun daha alacağın en fazla 10 olsun 79 ol ne olcek yani.
ye gitsin.

Evet canım devletteyim insallah kadrosunu alir esin de ve de iyi bi okula duser tabi

Ahh canım devlete atansın da cidden şehir yada mekan seçme lüksünde değiliz zaten öğretmenlere sanırım 3 yılda bir rotasyon yapıyorlar.

Aa iyiymis o zaman uzun sure bakinca öğreniyor demek bizimkiler balkondaydi her koseye yapip kokutunca sepetlemisto annem çocuktuk o zaman cok aglamstk gittiler diye. Eve giren cikan hayvan belli degildi annem istemese de tutup getirirdik cok seviyoruz kardesimle

Ahh canım devlete atansın da cidden şehir yada mekan seçme lüksünde değiliz zaten öğretmenlere sanırım 3 yılda bir rotasyon yapıyorlar.

Yok zorunli hizmettem.muafsan eger simdilik oyle bi rotasyon durumu yok. Getrmeye uğraşıyorlar gerci o sistemi de. Sen yine de duani isabetli yap devlet de olsa iyi yere dussun inşallah

Yaşar inşallah canım yaa. Ben de aynı şeyi kediciğim için düşünüyorum. Kaplumbağa kendi kafes akvaryumunda zaten. Ama kediciğimle sarılıp uyuruz hep beraber inşallah :)

Hazir kizim uyurken sessiz ortam duyar miyim acep gobusteki kuzumi dedim sirf onun hatirins cikolata yedim bekliyom tik yok o da uyudu herhalde :)

hayvanları çok severim canım görünce dayanamam mutlaka mıncıklarım ama bakımına geliince hep tereddüt ederim eşim daha nişanlıyken almıştı doğum günü hediyesi avucuma zor sığıyodu minicikti. sevinmiştim ama ölürse çok ağlarım çok üzülürüm diye tereddüt etmiştim. şimdi 4 yıl bitti 5. yılına giricek neredeyse ha maşallah turp gibi. iyice alışınca ölünce filan çok üzülücem. o yüzden bir daha hayvan alıp bakmayı düşünmüyorum. karşıdan sevmek en iyisi sorumluluğu çok fazla :)

Yok zorunli hizmettem.muafsan eger simdilik oyle bi rotasyon durumu yok. Getrmeye uğraşıyorlar gerci o sistemi de. Sen yine de duani isabetli yap devlet de olsa iyi yere dussun inşallah

Canım inanki eşimde bende kıl payı puan farkları ile yılardır atanamamış olmaktan bıktık o yüzden doğu batı şehir mekan lüksü gözetmekszn atama istiyoruz :) Zaten lise öğretmeni sanırım en kötü ilçede bir okul olur köy olmaz.

Dün Kayseri muhabbetinde canım istemişti ona benzer bişiler yapmıştım bugun yapmam artık :)

kızlar göbeğimin sağ alt kısmına bazen ağrı giriyor neden olabilir
rahmin büyüyor canım ondan oluyor hamilelk haftanı bilmiyorum ama bnm 16 dan snra oluyordu sık sık snra azaldı kısa süreli oluyor zaten kasık ağrıları. 20. haftada anne rahmi tam göbek deliğimize gelirmiş bu yüzden oluyor ağrılar.

Kesinlikle büyük sorumluluk emek istiyor bizim de muhabbet kusumuz var annemlrde on yasini gecik maşallah senelerdir elimizde can yoldaşi oldu resmen ama olurse ki omurleri belli asagi yukari cok uzulucez. Benm de sekiz kusum vardi evliligimn ilk yillarinda hep bi hastalik bisey kaybettim cogunu kalanlari da kizimin alerjisi sebebiyle vermek zorunda kaldim. Ara ara annesiz yavru kedi buldukca aldim baktim sahiplendrdim falan ama temelli bakmak icin bi baligi bile goxum kesmiyo simdi cocuktan sonra hele imkansiz geliyor uzaktan sevicez artik alisip vermek durumunda kalmak da uzucu hem vebali de var malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…