@serefraz85 geldin biraz hareketlendirdin ama yok bugün burda bir eksiklik var sanki akmıyor konular.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sankikorktum bi an size de oluyo mu
benim burnumda sorun var o yüzden çok ve güçlü hapşuruyorum başta korkuyordum ama artık alıştımbanada oluyor cnm. ozellıkle hapsırınca karnımı tutmak zorunda kalıyorum
Ya ben 1 aylık evliyken hadi atama yapıyoruz dediler tak diye Bingöl de allahın unuttuğu yere gönderdiler ve 1,5 yıl kaldım gitsin o günler gelmesin.İstediğin yere dikkat ama şimdi de ülkeyi düşününce evet diyorsun dişimi sıkarım çalışır gelirim haklısın:-(
Çıkmadan surmek gerek.ne kadar erken baslanirsa i kadar iyi.bol bol su birde.Benim de cikmadi o yuzden surmuyorym bisey. Gerbaslamistim.üşenmedim da gec cikti az cikti ama yine de birden catlamisti gobusun sol tarafi komple
Oluyor bende de korkuyorum bisey olcak diye.Az once uzanmisken birden hapşuruverdim nasıl canim acidi sag kasigin üstünden bicak batmis gibi oldum sankikorktum bi an size de oluyo mu
ya benim göbeğim var ama çatlama yok krem sürmem gerekir mi acaba[/QUOTE Hegun duzenli surmek onemli.catlDiktan so ra surmenin bir anlami yok zaten.kuzimda bu haftalarda baslamisti
Kalpte parlaklık mı dedi tatlım doktor ?Yok canim ya gormedim, Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nadip etsin ins :s
Ben de matematik ogretmeniyim. Meslek lisesi hem de. Ama adini anadolu yaptilar sinif mevcudu azaldi o acidan rahat olur belki. Bu defa da norm fazlasi oldu herkes. Seneye de ben olurum ucretsiz izin alcam ilk donem iki cocugu birden buyuturum hem.@uvercinkaaa Aaa süper zumrem varmis burda :)
canım 20 22 haftaları arasıymışp bence sen ara sor hamilelik kaydı yaptırdıysan arıuyolar aynı haftasenın program doluymus gercekten :) tetanozun hangı haftalarda olması gerekıyor. benı aramadılar saglık ocagından acaba benım mı gıtmem gerek?
Ben de matematik ogretmeniyim. Meslek lisesi hem de. Ama adini anadolu yaptilar sinif mevcudu azaldi o acidan rahat olur belki. Bu defa da norm fazlasi oldu herkes. Seneye de ben olurum ucretsiz izin alcam ilk donem iki cocugu birden buyuturum hem.
Diger hamileligin sonu yaza gelmisti imdi okulda nolcak bilmiyorum. Dogurcaksiniz sinifta gidin diyorlardi ogrenciler arkasada gecen sene. Oyy oy
banada dediler hatta gösterdiler o yüzden profa gitcem o yüzden sordumYok canim ya gormedim, Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nadip etsin ins :s
kızlarrrrrr
lavobodan çıktım şimdi idrarımın rengi çok koyuydu .decavite başladım iki gündür etkisi olabilirmi?
yanma vs yok korkuyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olupta anlamazsam diye
bende sordum ama ona başka yerde demiş benim bebeğimde var kalpte parlaklık detylı baktırcamKalpte parlaklık mı dedi tatlım doktor ?
kızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya
insallah kaybolur 1 ay sonra
Decavit elevitin bir türevi sanırım. Elevit sarartıyor decavit de sarartabilir. Bol bol su iç canım.
sıkma canını hayatım geçer inşallah için rahat etmiyrsa başka bi yere de git ama sakin olmak gerekiyor bilirsinkızlar geldim doktordan bebişimin gelişimi herseyi çok sükür yerinde olması gerektiği gibi..cinsiyeti de degişmemiş hala kız :) yalnız uterusu besleyen damarlarda notch varmıs bu 25. haftaya kadar kaybolurmus genelde ama eger kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu yasayabilirmişimbebeğin beslenmesinde de sıkıntı olacağı için düşük agırlıklı doğabilirmiş..bunların hepsini detaylı ultrasonu yapan perinatalog söyledi..sonra raporları alıp kendi doktoruma girdim bebeginin gelişimi çok guzel kafaya takılcak herhangi bişi yok 1 ay sonra kontrolde buyuk ihtimal kaybolacak biz yine de koruma amaçlı aspirin baslıyoruz 1 ay sonra kaybolursa aspirini kesicez dedi..içim sıkıldı ama bnm ya
insallah kaybolur 1 ay sonra