gittim saçımı kısacık kestirdim geldim. belki daha dökülmez. sanırım 3 kişi kestirdi saçını. bebekler doğana kadar herkes kestirirmiş.
Uzun merakım yok ama hiç böyle dökülmezdi. evde yerler beyaz süpürmekten helak oldum. saçımdan cok yerlerdekı saçlar canımı sıkıyor. pis görünüyor gözüme.bende nedense dökülmesine rağmen rapunzel misali uzasın istiyorum
benimki pek karışmaz. daha yeni çıkıyorduk kazıtmıştım ben.benim dökülmüyor ama eşim izin vermiyor kestirmeme.anca doğunca ikna edicem ne yapayım.
5 günlük misafir ne demek. yatıya mı geldiler. hey maşallah.herkese merhaba 5 gündür misafirim vardı siteye giremedim sayfalar ne kadarda hızlı geçmiş okumak istedim ama gözüm yemedi :) herkes iyidir inşallah :) biz kızımla iyiyiz bu 5 günde 5 aylık yürüdüm valla artık ayyyy çok hareketsizim diye dertlenmeyeceğim :)
evet kuzenim geldi uzun süredir görüşemiyorduk, çok iyi geldi5 günlük misafir ne demek. yatıya mı geldiler. hey maşallah.
bir kişi ve sevilen misafirse iyi o zaman. gezmekten yoruldun demekkievet kuzenim geldi uzun süredir görüşemiyorduk, çok iyi geldi
Cok geçmiş olsunGndn kizlar 19. Haftadayim bebefi hala hissetmesim ve uc gundur hastanede yatiyorum idrar yollari enfeksiyonu ve böbreklerde şişme var. Test sonuclari yarin cikacak dr. Aylık takibe alacağız dedi. Umarım ilerlemez. Bu arada böbrek şişmesi bebekten kaynaklı değil vucudum kendi yapıyor ;(
pis görünmesi evet kötü bende toplamak zorunda kalıyorum sürekli...Uzun merakım yok ama hiç böyle dökülmezdi. evde yerler beyaz süpürmekten helak oldum. saçımdan cok yerlerdekı saçlar canımı sıkıyor. pis görünüyor gözüme.
aynen büyükada da aya yorgi kilisesine bile yürüdüm valla kendimle gurur duyuyorum :)bir kişi ve sevilen misafirse iyi o zaman. gezmekten yoruldun demekki
iyiyiz sen nasılsın? bugun çoğu kişi kontrole gitti pek sakin burası.selamlar kızlar.... nasılsınız ne var ne yok bebişlerde :)
yok tatlım iyi ki yazdın bende ayağımı denk almış olayım fazla kaptırmayım kendimi.boşver değişirse değişsin sağlıklı olsun da hepsi kabulum.kız da olsa erkekde olsa biz yine anne olucaz.ne büyük nimet.
Evet hatirladim cnm insallah bisey cikmayacak mutlu haberler alacagizevet canım 2 kere birinde profa gitcem çünkü bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık gördü dr detaylıda kesin bişi söylemezlerse profa gitmem gerekiyormuş bende tedbir olsun diye gitcem çünkü korkuttu beni o beyaz nokta cahilim ilk bebeğim ne olduğunu anlayamadım o yüzden birinin beni rahatlatması lazım
Bence doguma kadar birine emanet et ya da postalaCanlarım bişi danışabilir miyim size? Benim bir su kaplumbağam var yirmibeş yılı aşkın süredir bizimle. Bir ara yurt dışında kalmamız gerekti bizimkilere bırakmıştık. Döndükten sonra da birtürlü getirememiştik. Şimdi öğrendim ki babam yoldaymış ve kaplumbağayı getiriyormuş. Araştırma yapmamıştım daha önce. Ama biraz araştırınca kaplumbağaların salmonella bakterisi taşıdığını gördüm. Suyuna ve kendine ellemeyin eldiven kullanın diyor. Ben de eldiven kullanmayı düşünüyorum ama ne yapsam geri mi yollasam. Annem geri gönder dedi. Babam sürpriz yapmaya geliyormuş onu arayamadım :)
Hep beraber siscez canim o olcak insallahşimdi iyide ilerledikçe ne olcam bakalım.
Bence doguma kadar birine emanet et ya da postala
Benmihabbet kusunu sepetlemistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?