inşallah canımEvet hatirladim cnm insallah bisey cikmayacak mutlu haberler alacagiz
gittim saçımı kısacık kestirdim geldim. belki daha dökülmez. sanırım 3 kişi kestirdi saçını. bebekler doğana kadar herkes kestirirmiş.
herkese merhaba.p.tesi 4 lü testimi gösterdik dr güzel dedi.amiyosenteze gerek yok dedi.ayrıntılı için risk görülürse isteniyormuş.ayrintiliya gidenlerin dr umu istedi
canım doktor kesinlikle şöle dediki diğer testleri yapmasakta kesinlikle ayrıntılı yapılacak dedi çünkü doktorlar şöle dermiş eğer hamilelik süresince 1 kere ultrason şansımız olsa bunu 22. haftada detaylı ultrason olarak isterdik çünkü orda bebeğinden çok plesenta ve kordon içinde bulunan damarlardaki kan akışı izleniyormuş ben doktorumun kanaatı ve tabiki kendi i,steğimle gidicem gün aldım burda bi çok arkdaşta gidecek sen bilirsin .herkese merhaba.p.tesi 4 lü testimi gösterdik dr güzel dedi.amiyosenteze gerek yok dedi.ayrıntılı için risk görülürse isteniyormuş.ayrintiliya gidenlerin dr umu istedi
Bence doguma kadar birine emanet et ya da postala
Benmihabbet kusunu sepetlemistim :)
ama nasıl sepetlersinbenimde tavşanım var herkes ver onu ver onu diyor. en sonunda patladım millete 5 yıldır benimle olan yavruyu nasıl veririm diye. mümkün mertebe eşi baksın kendisi ellemesin sıkıntı olmaz. ozaman herşeyden risk olur canım. yediğim sebze meyvelerden bile bulaşma ihtimali yüksek bakteriler var. bence anneleri tekrar bakmaya devam etsin. nasılsa alışmışlardır artık.
gerçekten ne oldu buraya bende anlamadım. dün sayfalar akıyordu. bugun kimseden ses çıkmıyor. kontrole gıdenler gelse de anlatsalar ne var ne yok bari.kızlar canım çok sıkılıyor anam sizde kaçtınız bugün kimsecikler yok zaten işte bunaldım
Bebişime 3 hafta önce kız dediler, bugün erkek olduğunu öğrendim, şoktayım
Gndn kizlar 19. Haftadayim bebefi hala hissetmesim ve uc gundur hastanede yatiyorum idrar yollari enfeksiyonu ve böbreklerde şişme var. Test sonuclari yarin cikacak dr. Aylık takibe alacağız dedi. Umarım ilerlemez. Bu arada böbrek şişmesi bebekten kaynaklı değil vucudum kendi yapıyor ;(
kızlar dr bana elevit vermişti biliyorsunuz ama içemiyordum alerji yapmıştı o alerji yaptı diye vinalac verdi ve varya inanamazsınız o halsizlik gitti benden enerji patlaması yaşıyorum
Canlarım bişi danışabilir miyim size? Benim bir su kaplumbağam var yirmibeş yılı aşkın süredir bizimle. Bir ara yurt dışında kalmamız gerekti bizimkilere bırakmıştık. Döndükten sonra da birtürlü getirememiştik. Şimdi öğrendim ki babam yoldaymış ve kaplumbağayı getiriyormuş. Araştırma yapmamıştım daha önce. Ama biraz araştırınca kaplumbağaların salmonella bakterisi taşıdığını gördüm. Suyuna ve kendine ellemeyin eldiven kullanın diyor. Ben de eldiven kullanmayı düşünüyorum ama ne yapsam geri mi yollasam. Annem geri gönder dedi. Babam sürpriz yapmaya geliyormuş onu arayamadım :)
Benimki degismemis yuzde yuz erkek
Bu arada kızlar oğlum olacak benim de :) Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşAllah. Rabbime bugünleri gösterdiği için şükürler olsun ayın 22 sine de ayrıntılı randevu aldık inşAllah onuda güzel atlatırsak rahatlıcam :)
gittim saçımı kısacık kestirdim geldim. belki daha dökülmez. sanırım 3 kişi kestirdi saçını. bebekler doğana kadar herkes kestirirmiş.
herkese merhaba.p.tesi 4 lü testimi gösterdik dr güzel dedi.amiyosenteze gerek yok dedi.ayrıntılı için risk görülürse isteniyormuş.ayrintiliya gidenlerin dr umu istedi
Zaman hızla geçmeye başladı sanki heyecan yapmaya başladım.Bebeğimin doğumu ilk günleri,ayları ile ilgili tatlı tatlı hayaller kuruyorum sarılıp uyuduğumu ,öptüğümü, emzirdiğimi filan ama ne zaman daha önce doğum yapmış biri ile karşılaşsam bir seneryo çiziyor bir anlatıyor dünyanın en zor şeyi yok şöyle kötü böyle kötü ya 2. anneler bu işler böyle mi hiç ilk doğduğu günleri iyi hatırlamıyor musunuz ? Benimkiler cidden hayal mi?
kızlar canım çok sıkılıyor anam sizde kaçtınız bugün kimsecikler yok zaten işte bunaldım
Slm kizlar. Bgn doktora gittim.plesantada kist gordum ama siradan birsey de olabilir dedi. Ptesi renkli ultrason icin randevu verdiler. Aranizda boyle birsey yasayan oldu mu
gerçekten ne oldu buraya bende anlamadım. dün sayfalar akıyordu. bugun kimseden ses çıkmıyor. kontrole gıdenler gelse de anlatsalar ne var ne yok bari.
canım o beyazlığı ultrasonda mı gördü ayrıntılı da mı? inşallah hiç bişe çıkmaz . bazı doktorlar çok abartıyoinşallah canım
vala ya sıkıldım zaten :S bakacak bişi de yok işte çok zaten uykum vargerçekten ne oldu buraya bende anlamadım. dün sayfalar akıyordu. bugun kimseden ses çıkmıyor. kontrole gıdenler gelse de anlatsalar ne var ne yok bari.
valla ne bileyim sıkılıyor işteBosluktan mi sıkılıyor canin Bi derdin yok insallah
normal ultrasonda gördü canım detaylıya daha girmedimcanım o beyazlığı ultrasonda mı gördü ayrıntılı da mı? inşallah hiç bişe çıkmaz . bazı doktorlar çok abartıyo
Evet canm doktorun gerek görürse ayrıntılıya gönderiyor, ayrıntılıda risk varsa amniosentezherkese merhaba.p.tesi 4 lü testimi gösterdik dr güzel dedi.amiyosenteze gerek yok dedi.ayrıntılı için risk görülürse isteniyormuş.ayrintiliya gidenlerin dr umu istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?