Annem de oyle diyorNe fenasın. Ee senin çekeceğin varmış senin Miniklerde sana çekmiş
Cnm kendi doktorunda mi gideceksinBen gidicem bgn canım detaylı ultrasona giricem
doktora gıdecekler insallah cok cok mutlu arılırsınız doktordan :) benim randevum 27 sinde. cok var daha yanı özledım ben bebısımı resmen yasiz biizm yerımızede bakın sevin kuzuları
Ne tirsican tatlim yaPnarya canım hayırlı olsun.bizde bi kaç gün önce cinsiyet değişimi meselesini konuşmuştuk ve seninde örnek teşkil etmenle birlikte hepimiz tırsmış durumdayız. demek ki kendimizi kaptırmayalım hayırlısı sağlıklısı olsun diyelim naaabalım.
Planli olmak iyidir canim iyi yapiyorsun hicbiseyi atlamazsinvala özlüyoruz böle napcaz bilmiyorum
ben kendime bi takvim yaptım bu ay çok doluyumsen gene 27 sinde gitcen benim 16 ekimde randevum ama takvimim dolu
6 eylül dr.kontrolü (gidildi)
15 eylül afp kan sonucu alınacak
24 aylül tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidilecek
29 eylül detaylı ultrason
10 ekim prof. detaylıya gidilecek
16 ekim dr. randevumuz
Aynı hastanede başka bi dr bakiyorMuş detayliya canım ondan raporlari alıp kendi doktoruma gostercemCnm kendi doktorunda mi gideceksin
Hayirli haberlerle gel insallah
öyle öyle kuzucum.benim doğduğum zamanlarda hatunlar 9 ay boyunca ne doğurcanı bilmeden geçirmiş ancak kucağına aldıklarında öğrenmişler.belki de en güzeli öyledirNe tirsican tatlim ya
Allah saglikli hayirli evlat versin kucagina grldi mi asik olursun zaten ne farkeder
Ay supermis istah yapti mi cnm sendekızlar dr bana elevit vermişti biliyorsunuz ama içemiyordum alerji yapmıştı o alerji yaptı diye vinalac verdi ve varya inanamazsınız o halsizlik gitti benden enerji patlaması yaşıyorum
Ay supermis istah yapti mi cnm sende
Halsizim ben ama istahim acilir diye cesaret edemiyorum
evet canım 2 kere birinde profa gitcem çünkü bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık gördü dr detaylıda kesin bişi söylemezlerse profa gitmem gerekiyormuş bende tedbir olsun diye gitcem çünkü korkuttu beni o beyaz nokta cahilim ilk bebeğim ne olduğunu anlayamadım o yüzden birinin beni rahatlatması lazımPlanli olmak iyidir canim iyi yapiyorsun hicbiseyi atlamazsin
Da 2 kere mi giriceksin detayliya
Ay evet bnmki de kavriyormus yerim ben onu :)Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin başında ince telli saçlar şekillenmeye başlayacaktır. Bu saçlar bebeğinizin kalıcı saçlarıdır, lanugo (geçici tüyler) değil. Bu kalıcı saçlar bebeğinizin doğumundan sonra, iki hafta içinde yavaş yavaş dökülerek daha kalın saçlarla değişecektir. Bebeğiniz artık nesneleri kavrayabilir.
annemmmmmmmmmm nesneleri kavrayabiliyormuş artık kuzumm.
biz seninle aynıyız.kendiminkini okumasan seninkini okuyorum zatenAy evet bnmki de kavriyormus yerim ben onu :)
Pnarya canım hayırlı olsun.bizde bi kaç gün önce cinsiyet değişimi meselesini konuşmuştuk ve seninde örnek teşkil etmenle birlikte hepimiz tırsmış durumdayız. demek ki kendimizi kaptırmayalım hayırlısı sağlıklısı olsun diyelim naaabalım.
seni kavramasın içerden karnını mıncıklar artık.Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin başında ince telli saçlar şekillenmeye başlayacaktır. Bu saçlar bebeğinizin kalıcı saçlarıdır, lanugo (geçici tüyler) değil. Bu kalıcı saçlar bebeğinizin doğumundan sonra, iki hafta içinde yavaş yavaş dökülerek daha kalın saçlarla değişecektir. Bebeğiniz artık nesneleri kavrayabilir.
annemmmmmmmmmm nesneleri kavrayabiliyormuş artık kuzumm.
Benimki degismemis yuzde yuz erkekCanım ben de yazdıktan sonra pişman oldum aslında sizleri tedirgin ettim diye ama iş işten geçti. Ben hala tedirginim valla ya tekrar değişirse diye
yok tatlım iyi ki yazdın bende ayağımı denk almış olayım fazla kaptırmayım kendimi.boşver değişirse değişsin sağlıklı olsun da hepsi kabulum.kız da olsa erkekde olsa biz yine anne olucaz.ne büyük nimet.Canım ben de yazdıktan sonra pişman oldum aslında sizleri tedirgin ettim diye ama iş işten geçti. Ben hala tedirginim valla ya tekrar değişirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?