2015 Şubat Anneleri

Pnarya canım hayırlı olsun.bizde bi kaç gün önce cinsiyet değişimi meselesini konuşmuştuk ve seninde örnek teşkil etmenle birlikte hepimiz tırsmış durumdayız. demek ki kendimizi kaptırmayalım hayırlısı sağlıklısı olsun diyelim naaabalım.

doktora gıdecekler insallah cok cok mutlu arılırsınız doktordan :) benim randevum 27 sinde. cok var daha yanı özledım ben bebısımı resmen ya siz biizm yerımızede bakın sevin kuzuları

vala özlüyoruz böle napcaz bilmiyorum
ben kendime bi takvim yaptım bu ay çok doluyum sen gene 27 sinde gitcen benim 16 ekimde randevum ama takvimim dolu
6 eylül dr.kontrolü (gidildi)
15 eylül afp kan sonucu alınacak
24 aylül tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidilecek
29 eylül detaylı ultrason
10 ekim prof. detaylıya gidilecek
16 ekim dr. randevumuz

Ne tirsican tatlim ya
Allah saglikli hayirli evlat versin kucagina grldi mi asik olursun zaten ne farkeder

Planli olmak iyidir canim iyi yapiyorsun hicbiseyi atlamazsin
Da 2 kere mi giriceksin detayliya

Ne tirsican tatlim ya
Allah saglikli hayirli evlat versin kucagina grldi mi asik olursun zaten ne farkeder
öyle öyle kuzucum.benim doğduğum zamanlarda hatunlar 9 ay boyunca ne doğurcanı bilmeden geçirmiş ancak kucağına aldıklarında öğrenmişler.belki de en güzeli öyledir

kızlar dr bana elevit vermişti biliyorsunuz ama içemiyordum alerji yapmıştı o alerji yaptı diye vinalac verdi ve varya inanamazsınız o halsizlik gitti benden enerji patlaması yaşıyorum
Ay supermis istah yapti mi cnm sende
Halsizim ben ama istahim acilir diye cesaret edemiyorum

Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin başında ince telli saçlar şekillenmeye başlayacaktır. Bu saçlar bebeğinizin kalıcı saçlarıdır, lanugo (geçici tüyler) değil. Bu kalıcı saçlar bebeğinizin doğumundan sonra, iki hafta içinde yavaş yavaş dökülerek daha kalın saçlarla değişecektir. Bebeğiniz artık nesneleri kavrayabilir.

annemmmmmmmmmm nesneleri kavrayabiliyormuş artık kuzumm.

Ay supermis istah yapti mi cnm sende
Halsizim ben ama istahim acilir diye cesaret edemiyorum

yok canım iştah zaten vardı bende ama şu kadar haftada 1.5 kilo aldım :) extra bişey yapmadı yani ama o kırgınlık halsizlik gitti çok mutluyum o yüzden şimdide içiyorum saat 11 de çünkü :)

Reactions: Dgy
Planli olmak iyidir canim iyi yapiyorsun hicbiseyi atlamazsin
Da 2 kere mi giriceksin detayliya
evet canım 2 kere birinde profa gitcem çünkü bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık gördü dr detaylıda kesin bişi söylemezlerse profa gitmem gerekiyormuş bende tedbir olsun diye gitcem çünkü korkuttu beni o beyaz nokta cahilim ilk bebeğim ne olduğunu anlayamadım o yüzden birinin beni rahatlatması lazım

Reactions: Dgy
Ay evet bnmki de kavriyormus yerim ben onu :)

kızlar ben şimdi 45 buçuk kilo ile hamileliğe başladım sonra bulantılardan falanm43 buçuğa düştüm bulantılar geçince kendi kiloma geldim şu anda 46.buçuk kiloyum.şimdi ben kaç kilo almış oluyuroum?3 kilo mu 1 kilomu

Canlarım bişi danışabilir miyim size? Benim bir su kaplumbağam var yirmibeş yılı aşkın süredir bizimle. Bir ara yurt dışında kalmamız gerekti bizimkilere bırakmıştık. Döndükten sonra da birtürlü getirememiştik. Şimdi öğrendim ki babam yoldaymış ve kaplumbağayı getiriyormuş. Araştırma yapmamıştım daha önce. Ama biraz araştırınca kaplumbağaların salmonella bakterisi taşıdığını gördüm. Suyuna ve kendine ellemeyin eldiven kullanın diyor. Ben de eldiven kullanmayı düşünüyorum ama ne yapsam geri mi yollasam. Annem geri gönder dedi. Babam sürpriz yapmaya geliyormuş onu arayamadım :)

Canım ben de yazdıktan sonra pişman oldum aslında sizleri tedirgin ettim diye ama iş işten geçti. Ben hala tedirginim valla ya tekrar değişirse diye

seni kavramasın içerden karnını mıncıklar artık.

Canım ben de yazdıktan sonra pişman oldum aslında sizleri tedirgin ettim diye ama iş işten geçti. Ben hala tedirginim valla ya tekrar değişirse diye
yok tatlım iyi ki yazdın bende ayağımı denk almış olayım fazla kaptırmayım kendimi.boşver değişirse değişsin sağlıklı olsun da hepsi kabulum.kız da olsa erkekde olsa biz yine anne olucaz.ne büyük nimet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…