• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

gittim saçımı kısacık kestirdim geldim. belki daha dökülmez. sanırım 3 kişi kestirdi saçını. bebekler doğana kadar herkes kestirirmiş.

benim dökülmüyor ama eşim izin vermiyor kestirmeme. :KK62: anca doğunca ikna edicem ne yapayım.

Selam, umarım herkes iyidir. Artık sık giremiyorum malum okulluyuz ama bugun hastayız gitmedik...

benim dökülmüyor ama eşim izin vermiyor kestirmeme. :KK62: anca doğunca ikna edicem ne yapayım.
benimki pek karışmaz. daha yeni çıkıyorduk kazıtmıştım ben.
seni her halinle severim diyordu. ama bazı erkekler o konularda biraz hassas oluyor nedense

herkese merhaba 5 gündür misafirim vardı siteye giremedim sayfalar ne kadarda hızlı geçmiş okumak istedim ama gözüm yemedi :) herkes iyidir inşallah :) biz kızımla iyiyiz bu 5 günde 5 aylık yürüdüm valla artık ayyyy çok hareketsizim diye dertlenmeyeceğim :)
5 günlük misafir ne demek. yatıya mı geldiler. hey maşallah.

Kızlar çocugu okula bırakıp, yarm saat yürüyorum akşamda çıkıyorum yürüyüşe iki kilo almış gözüküyorum dikkat ediyorum yinede yediklerime... :KK14: Önümüzdeki hafta kontrol var, çok merak ediyorum kaç kilo olduk pardon gram :) göbeğime bile vuruyor tosuncuk... :)

Gndn kizlar 19. Haftadayim bebefi hala hissetmesim ve uc gundur hastanede yatiyorum idrar yollari enfeksiyonu ve böbreklerde şişme var. Test sonuclari yarin cikacak dr. Aylık takibe alacağız dedi. Umarım ilerlemez. Bu arada böbrek şişmesi bebekten kaynaklı değil vucudum kendi yapıyor ;( :KK43:
Cok geçmiş olsun

ayy doğuranları okuyordum topikte. eylül anneleri şuan doğumu bekleyenler ve doğuranlar. ah ah bizde görebilcezmi acaba sanki daha çok var gibi geliyor . rabbim o heyecanı bize tattırsın. kızlar sancılarında bile yazmış buraya. acaba bizde yazarmıyız.doğuranlardan bazıları bebekler aç diyor mama verme demiş doktor kimisi sütüm gelmedi diyor. ay ne güzell telaşlar heyecanlar. rabbim bizede nasip etsin de bebeklerimiz günlerinde doğsun inşallah.

yok tatlım iyi ki yazdın bende ayağımı denk almış olayım fazla kaptırmayım kendimi.boşver değişirse değişsin sağlıklı olsun da hepsi kabulum.kız da olsa erkekde olsa biz yine anne olucaz.ne büyük nimet.

Öyle tabi, şükürler olsun sağlıklı ya :nazar: Ama garip işte. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevum var, o zamana kadar şaşkın şaşkın gezicem herhalde :KK57:

evet canım 2 kere birinde profa gitcem çünkü bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık gördü dr detaylıda kesin bişi söylemezlerse profa gitmem gerekiyormuş bende tedbir olsun diye gitcem çünkü korkuttu beni o beyaz nokta cahilim ilk bebeğim ne olduğunu anlayamadım o yüzden birinin beni rahatlatması lazım
Evet hatirladim cnm insallah bisey cikmayacak mutlu haberler alacagiz :D

Canlarım bişi danışabilir miyim size? Benim bir su kaplumbağam var yirmibeş yılı aşkın süredir bizimle. Bir ara yurt dışında kalmamız gerekti bizimkilere bırakmıştık. Döndükten sonra da birtürlü getirememiştik. Şimdi öğrendim ki babam yoldaymış ve kaplumbağayı getiriyormuş. Araştırma yapmamıştım daha önce. Ama biraz araştırınca kaplumbağaların salmonella bakterisi taşıdığını gördüm. Suyuna ve kendine ellemeyin eldiven kullanın diyor. Ben de eldiven kullanmayı düşünüyorum ama ne yapsam geri mi yollasam. Annem geri gönder dedi. Babam sürpriz yapmaya geliyormuş onu arayamadım :)
Bence doguma kadar birine emanet et ya da postala
Benmihabbet kusunu sepetlemistim :)

Bence doguma kadar birine emanet et ya da postala
Benmihabbet kusunu sepetlemistim :)

ama nasıl sepetlersin :( benimde tavşanım var herkes ver onu ver onu diyor. en sonunda patladım millete 5 yıldır benimle olan yavruyu nasıl veririm diye. mümkün mertebe eşi baksın kendisi ellemesin sıkıntı olmaz. ozaman herşeyden risk olur canım. yediğim sebze meyvelerden bile bulaşma ihtimali yüksek bakteriler var. bence anneleri tekrar bakmaya devam etsin. nasılsa alışmışlardır artık.

Back
X