benımde sıkılıyor kıyafet bakmaktan içim şişti. bir de yemek yemedim daha sipariş verdım karışıklık oldu gelmedı. kavga kıyamet illede taktım gelecek dıye. inadımdan bu saat oldu aç kaldım. meyve kesmıyor cok acıkınca.vala ya sıkıldım zaten :S bakacak bişi de yok işte çok zaten uykum var
kaçıncı sınıfları okutuyorsun.Esas çalışma maratonum haftaya basliyor bu teog yuzunden acayip karsik bi ogrenci profili var ve siniflar kalabalik kayida geleni gordukce stres basıyor. Kizimin da son aylarinda problemli yaramaz ogrencilere denk gelmistim agirlastikca o stres dayanilmaz oluyor bilmiyorum nasil basedicez rabbim bebisin hürmetine iyi huylu siniflar dusursun sansima
kaçıncı sınıfları okutuyorsun.
Lise bir iki uc. Bu sene birinci sınıf cok acildi esas is birinci sinifta oluyor zaten
benımde sıkılıyor kıyafet bakmaktan içim şişti. bir de yemek yemedim daha sipariş verdım karışıklık oldu gelmedı. kavga kıyamet illede taktım gelecek dıye. inadımdan bu saat oldu aç kaldım. meyve kesmıyor cok acıkınca.
sen hiç canın sıkma ayrıntılıya da gir inşallah bi sıkıntı çıkmaz içini ferah tutnormal ultrasonda gördü canım detaylıya daha girmedim
Kesinlikle katılıyorum sorunlu öğrencinin olduğu sınıfa normal halimle bile girsem gerilirim teneffüse çıkınca acı kahve sigara anca yatıştırır benim de tek dileğim o sade sakin mümkünse 12.sınıflar zaten 2.dönem yokuz.Güzel bir dönem geçirelim dinimiz aminEsas çalışma maratonum haftaya basliyor bu teog yuzunden acayip karsik bi ogrenci profili var ve siniflar kalabalik kayida geleni gordukce stres basıyor. Kizimin da son aylarinda problemli yaramaz ogrencilere denk gelmistim agirlastikca o stres dayanilmaz oluyor bilmiyorum nasil basedicez rabbim bebisin hürmetine iyi huylu siniflar dusursun sansima
ergenlerde zor oluyodur ya
Allah kolaylık versin. cidden şimdikiler çok zor biz çok sessiz öğrenciydik lisede. benim yeğenımde liseye başladı bu yaşta boyu benım ıkı katım.Lise bir iki uc. Bu sene birinci sınıf cok acildi esas is birinci sinifta oluyor zaten
Kesinlikle katılıyorum sorunlu öğrencinin olduğu sınıfa normal halimle bile girsem gerilirim teneffüse çıkınca acı kahve sigara anca yatıştırır benim de tek dileğim o sade sakin mümkünse 12.sınıflar zaten 2.dönem yokuz.Güzel bir dönem geçirelim dinimiz amin)
yok canım ben öğretmen değilim öğrencılıkten bahsettım. branşın ne.Sen de mi lisedeydin canim evet tek tesellim ikinci ddönem yokuz. Dogum iznine de tam karne haftasi ayriliyorum saka gibi ugrassam denk gelmez
ye canım yemeğini aç kalma tabi vala yapcan çirkeflik o yemekçilere bende kızıyom bazenbenımde sıkılıyor kıyafet bakmaktan içim şişti. bir de yemek yemedim daha sipariş verdım karışıklık oldu gelmedı. kavga kıyamet illede taktım gelecek dıye. inadımdan bu saat oldu aç kaldım. meyve kesmıyor cok acıkınca.
Allah kolaylık versin. cidden şimdikiler çok zor biz çok sessiz öğrenciydik lisede. benim yeğenımde liseye başladı bu yaşta boyu benım ıkı katım.
KARIŞTIyok canım ben öğretmen değilim öğrencılıkten bahsettım. branşın ne.
inşallah canımsen hiç canın sıkma ayrıntılıya da gir inşallah bi sıkıntı çıkmaz içini ferah tut
Allah kolaylık versin. cidden şimdikiler çok zor biz çok sessiz öğrenciydik lisede. benim yeğenımde liseye başladı bu yaşta boyu benım ıkı katım.
şimdiki çocukları anlamadım normali çok az ya çok iriler ya minicikler bana mı öyle geliyor yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?