2015 Nisan Anneleri

benimde ilki sezeryan bende 8 ine kalmam muhtemeln kısmet ama mart annesi olmayız gibi geliyo 8 gün çok ama bellide olmaz 4 vya 1 nisan tercihim olur eğer sorarsa dum

geç olsun güç olmasın cnm :) ilkiyle aran ne kadar bnm 10 ay oldu korkmuyor değilim

:):)peki karindan ultrasonda gormesi icin sıkısik gidecegiz ama kacinci hafta en uygunudur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam kaçıncı hafta bilemiyorum ki o kesenin gelişmesiyle alakalı 4. haftada gören var 5 de de 6 da göremeyen bile oluyo ama 5 den sonra diyorlar genellikle yani 5+ olmaya başladınmı git şansını dene derim ben.

tam kaçıncı hafta bilemiyorum ki o kesenin gelişmesiyle alakalı 4. haftada gören var 5 de de 6 da göremeyen bile oluyo ama 5 den sonra diyorlar genellikle yani 5+ olmaya başladınmı git şansını dene derim ben.

Bir de ben alttan baktrmak istemyorum karindan da 5te gozukur insallah..benim bir de vajinismus hikayem var..

Bir de ben alttan baktrmak istemyorum karindan da 5te gozukur insallah..benim bir de vajinismus hikayem var..

ozaman sıkışık git görünmezse bir hafta sonra tekrar gidersin yada sabredebilirsen 6.haftada git 6+ olmaya başlayınca.bende alttan bakılmak istemiyorum ama bir an önce rahat etmek için gerekirse baktırıcam.

ozaman sıkışık git görünmezse bir hafta sonra tekrar gidersin yada sabredebilirsen 6.haftada git 6+ olmaya başlayınca.bende alttan bakılmak istemiyorum ama bir an önce rahat etmek için gerekirse baktırıcam.

Evet kismetse oyle yapacagim..bakalim cmt ilk kan trstimi yaptryim degerim iyidir insallah..sabirli olacagiz

Evet kismetse oyle yapacagim..bakalim cmt ilk kan trstimi yaptryim degerim iyidir insallah..sabirli olacagiz

Siz idrarda pozitifi ne zaman gordunuz bende idrarda negatif kan testi yaptirmadim henuz pzt ye kadar beklicem bugun adetim geceli 8. Gun bazi belirtilerim var adet sancim var kanamam yoktu ama az once lavaboda silerken acik pempe
Lik oldu ilk defa gunum gecti bu arada tecrubesi olan yada duyan varmi kizlar gec dollenme olunca yerlesme kanamasi sdet gunu gectikten sonrami olur acaba benim o nedenlemi idrarda negatif cikti ve bu pembede yerlesmenin gostergesimi? Dort yillik evliyim ilk defa adet gecikmem oluyor aklima hamilelik disinda birsey gelmiyor???? :18:

Ben adetime 4 gun varken idrar testyle ogrendim..bence siz hemen kan testi yaptirin adetiniz de baya gecikmis..kanama ile ilgili net birsy diyemem..ama istyorsaniz insallah gebesinizdir:)

Son ilişkiniz ne zaman oldu

merhaba nisan anneleri. Ben de hamişimmmmm. Ama hem mutlu hem endişeliyim çünkü değerim 31 cıktı. 28 günde adet oluyorum. Normalde bugün adet günümdü. Doktor 31 için normal dedi ama 4 hafta için az değil mi?

Son ilişkiniz ne zaman oldu

Son ilişkim aslında pzt oldu karnım agırdıgı için hamilelik süphemden dolayı ara verdik ama ara kanamalarım 26-27 temmuzdan beri yok o dönemlerdede ilişki yaşadık???

ben bugün gittim.sıkışık da değildim bide.gözüktü kese çok şükür..darısı başına

Son ilişkim aslında pzt oldu karnım agırdıgı için hamilelik süphemden dolayı ara verdik ama ara kanamalarım 26-27 temmuzdan beri yok o dönemlerdede ilişki yaşadık???

Belki o tarihlerde yumurtlamışssındır en iyisi kan testi yaptırmak ama yurt dışındasın sanırım

Canim hevesini kırmak istemiyorum benim kızım da da şuanki hamileligimde de yerleşme kanaması oldu adetim in olmasi gereken günde 1_2 damla kadar ve kahverengiydi. 1 kere oldu ve geçti çok sukur.ayrica adetim geçmeden idrar testi pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…