6. haftan lmadan gitme benim dr izne cıkacagı için erken cagırdı göremedı ve elaşlandı benide telaşlandırdı.cuma gitmiştem salı tekrar cagırdı baska dr baktı cok sükür kesemiz gözuktuinşallah senınde gözukur hemencik
Ben iyiyim valla halsizlik var uyku var ama çalışmaya çalışıyorum :) Benim de canım bişey istemiyor yemekte turşu vardı onu yedim yine
inşallah canım ben 6 hafta dedim ama belki 7. haftda giderim doğum yapan arkadaşlarım 7-8 arası git diyorlar kese ve kalp atışı hepsini görürüz ben çok panik yaparım biliyorum kendimi Allah korusun leke ağrı sancı bişey olmadığı sürece geç gitmeyi düşünüyorum
Allahın izniyle bişeycık olmaz ve gittiginde görursun kesenı ve kalp atışlarını
ben normalde tatlıyı cok severm ama canm hiç tatlı istemıyo ekşi yiyiyorum bide sogannnn
Benim de öyle canım tatlı istemiyor aslında başka bişeyde pek istemiyor ama aç kaldıkça bulantı olduğundan bişeyler atıştırıyorum sürekli :) Çubuk krakerle arkadaş olduk
benim iştahım da çok açık bu ara herşeyi yiyorum normalde midem çok bulanır ama daha başlamadı bulantılarım çok acıkıyorum midem kazınıyo sürekli ama daha çok yeni 4+1 im 1 hafta sonra benim de canım bişey istemeyebilir
Kızlar benim st 25 haziran ben kese mızı 4+3 de vajinal ultrasonla gördüm. 5+1 de de kan tahlillerimi göstermeye gitmiştim keseyi karından gördük çok sukur.cumartesi 6+3 de gidicem erken değil mi kalp sesi duyulmayıp dedim.biraz cise sıkışık olarak gelirsen duyarız merak etme dedi insallah öyle olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bbenimde ilk gebelik çok değişik duygu Allahım herkese nasip etsin mucizenin daha basındayızinşallah benim ilk gebeliğim ve mucize gibi şu anda alışmaya çalışıorum:)
Benim de öyle canım tatlı istemiyor aslında başka bişeyde pek istemiyor ama aç kaldıkça bulantı olduğundan bişeyler atıştırıyorum sürekli :) Çubuk krakerle arkadaş olduk
Bnmde sat 25 haziran :) duyarsın cnm bence bende diğer cumartesi gidicem inş. :) Ben ultrasona girmeden önce çikolata yiyip bide bol su idrara sıkışık gidiyodum cnm ozaman bebek kendini daha rahat gösteriyo :) çikolata yiyince mutlu oluyo ya :)
Kızlar benim st 25 haziran ben kese mızı 4+3 de vajinal ultrasonla gördüm. 5+1 de de kan tahlillerimi göstermeye gitmiştim keseyi karından gördük çok sukur.cumartesi 6+3 de gidicem erken değil mi kalp sesi duyulmayıp dedim.biraz cise sıkışık olarak gelirsen duyarız merak etme dedi insallah öyle olur
Beslenmeye gelince sabahlari 1 yumurta yemeye çalışıyorum günde 1/2 litre süt içiyorum. Sütten Sonra midem bulanıyor ama içiyorum yine de.turk kahvemi kesemedim Yalnız günde 4 ten aşağı İçmezdim şimdi 2 içiyorum. Kabızlık için sus biberi yiyorum.
Kızlar bebişini görmeye gidenler ben daha gidemedim 9 gün var bebeğimi görmeye görenler burda Ultrason resimlerini paylaşalımmı :)
İnşallah gördüğümde hemen paylaşıcam sizinle :)
slmmmmm kızlarrrrrrrr :) bugün ilk muayenemizi olduk şükür olsun kesemizi gördük 8mm lik pıtırcığımmmmüç hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına sizlerden ne haberrrr
Gözünaydın canım çok sevindim kalp atışlarını da duyarsınız inşallah ilk aşamayı atlattın maşallah
Ben de yumurta yiyorum canım kefir içiyorum bi de ceviz yiyorum bak cevizi de mutlaka ye bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş
Evet bence de paylaşalım resimlerini herkes birbirinin bebişinin ilk fotıosunu görmüş olur :)
hadi gözün aydın darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.bakalım biz ne yapıcaz yarın.
kızzzlaarrrrr çikolata için çok erken o 20 li haftalardan sonra geçerli diğil miii