2015 Nisan Anneleri

Belki o tarihlerde yumurtlamışssındır en iyisi kan testi yaptırmak ama yurt dışındasın sanırım

Evet canım yurt dısındayım napayım artık sabretmekten başka çarem yok bekleyip görücez bana dua edin kızlar lütfen...

Yok canım zaten ben kendi kendi hevesimi kırıp duruyorum:)) çokta ümitlenmekten korkuyorum zaten hamile oldugumu düşündüren tek şey adet gecikmesi çünkü hiç gecikmez hatta erken gelirdi. Bakalım artık allah neler yaşadığıma şahit inşallah daha fazla bekletmez..

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir

Gec dollenme olmus olabilir siz yinede her ihtimale karsi hcg takibi yaptirin benimde ilkinde 25cikmisti aile hekimim belki dusuk sagliksiz gebelik yada dis gebelik olabilir suan cok yeni tam olarak hamile diyemeyiz demis esime esim sonuclarimi almisti ben endise ile doktor doktor gezdim progestan kullandim hcg artmisti ama yavas hizda ilerlemisti siz saglik ocaginda kan testi ile bi takip yapin

Kac haftaliksiniz kalp sesi, kese mmsi ne durumda :) bende kesede beyaz nokta yoktu sizde gordunuzmu ayy heyecan yaptim sabahda bende gordum ya ayni heyecani yasadim sanki

29 haz benim sat..5+4 gündeyim bugün kesemizde de beyaz nokta vardı..dr ne dedi geç döllenme olabilir sen de ondan görememişsinizdir...

29 haz benim sat..5+4 gündeyim bugün kesemizde de beyaz nokta vardı..dr ne dedi geç döllenme olabilir sen de ondan görememişsinizdir...

Doktorum bisey demedi daha kucuk normal gorunmemesi 15inde tekrar kalp sesinicin kontrole gidicez aramizda 3gun var o bile farkediyor olabilir

Ultrasona gore kac hafta gorunuyorsun canim belkide gec dollenme olmustur ondan farkedebilir

bişi demedi dr sadece benm sat 27 hazıran normalde 1 temmuz olarak gözüküyo dedi offff anlamadm yaa salı günü gelsede dr gitsem

valla benim 5+4 ama ultrasonda 6+3 gözüküyo ilerde benimki.stres yapmayın bence

Yoo suan stres yapmiyorum zaten mutluyum 1gun okadar onemli degil dedi doktorum aksamustu adet olmustum 1temmuzda o bile farketmis olabilir yumurtanin olusumu gec olusmus olabilir bir gun cok onemli degilmis yani bazende kisiden kisiye degisiyormus bu haftalar :) bizim arkadasin 2hafta ileriden gidiyordu erken dogum yapti bebek az kalsin anneyi zehirliyormus belli olmuyor kisiden kisiye

Evet 2 gün sonra tekrar test yaptırıp artıp artmadığına bakacağım. Ne güzel böyle siz kese kalp atışı telaşındasınız . Bize beta değerlerini bırakıp onlara bi gelebilsek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…