2015 Nisan Anneleri

alemsiznizzz kızlaarrrr belli bile olmuyo ki nasıl göreksiniz ben bile iice bakıyorum zor görüyorummmm :KK16::KK16::KK16: kızzzlaaarrrr rabbim hevesimizi kırmasın inşallah sağsağlim hamileliği geçirip kucağımıza alalımmm inşallahhh :KK52::KK52: ben ilk yavrumu 10 ay önce kaybettim 10 günlükken ikinciye daha temkinliyim herşeye hazırlıyorum kendimi :KK53: rabbim cümlemizin yavrusunu korusunnnnn :KK54::KK54:

Ya ilk defa yaşadığımız için hevesleniyoruz işte canım hem benim değerim ctesiye kadar 8000 lere gelmiş olacak o yüzden belki görünür diyorum yani görünmezsede bekleriz artık napalım miniğimizi :) Temkinli olmak elbette daha iyi ama engel olamıyoruz işte merak ediyoruz belki görünür dyoruz Allahım heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah kimseye kötü bişey yaşatmasın amiiiin :KK16:

inşallah canım ben 6 hafta dedim ama belki 7. haftda giderim doğum yapan arkadaşlarım 7-8 arası git diyorlar kese ve kalp atışı hepsini görürüz ben çok panik yaparım biliyorum kendimi Allah korusun leke ağrı sancı bişey olmadığı sürece geç gitmeyi düşünüyorum

Ben önümüzdeki hafta gideceğim 7. haftama denk geliyor. Sana haber veririm hemkese hemkalp atışı duyarsam :)

ben ilk resmi aldım çok kucuk bişi belli olmuyo ki 4.5mm siyah kesenın içinde nokta kadr bi beyazlık var o bebişimmi:nazar:

slmmmmm kızlarrrrrrrr :) bugün ilk muayenemizi olduk şükür olsun kesemizi gördük 8mm lik pıtırcığımmmm :nazar::nazar::nazar: üç hafta sonra tekrar gidicem kalp atışına sizlerden ne haberrrr :KK16::KK16:

Maşallah gözün aydın :)Darısı başımıza

Böyle okuyunca heyecanlanıyorum gideyim diyorum sonra da sabret belki kalp atışını da duyarsın diyorum

kese görmeye gidicek arkadaşlar önemle belirteyim dr idrara sıkışık gel dedi ozaman daha rahat görünüyomuş.kızımdada öyle demişti dr ben tabi acemi abartmışım işi zaten bebekte 8 haftalıkmış.acemilik işte okadar sıkışık gitmişimki kese göründü ben tuvalete zor yetiştim kalp atışını sonra bidaha yatınca duydum.hatta dr bile gülmüştü sıkışık dediysek bukadarda değil diye.sıkışık gidin ama benim gibi abartmayın az kalsın ultrason esnasında altıma yapacaktım görmek için dr bastırdıkça ben of dedim :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

kese görmeye gidicek arkadaşlar önemle belirteyim dr idrara sıkışık gel dedi ozaman daha rahat görünüyomuş.kızımdada öyle demişti dr ben tabi acemi abartmışım işi zaten bebekte 8 haftalıkmış.acemilik işte okadar sıkışık gitmişimki kese göründü ben tuvalete zor yetiştim kalp atışını sonra bidaha yatınca duydum.hatta dr bile gülmüştü sıkışık dediysek bukadarda değil diye.sıkışık gidin ama benim gibi abartmayın az kalsın ultrason esnasında altıma yapacaktım görmek için dr bastırdıkça ben of dedim :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

:):)peki karindan ultrasonda gormesi icin sıkısik gidecegiz ama kacinci hafta en uygunudur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah gözün aydın :)darısı başımıza

böyle okuyunca heyecanlanıyorum gideyim diyorum sonra da sabret belki kalp atışını da duyarsın diyorum

cnm valla kalp atışına 3 hafta sonra dedi üç hafta daha sabredemezdimmm :KK9::KK9:

seninle aynıyız sat 2 temmuz doğum da 8 nisan kısmetse.inşallah bende yarın hayırlı haber alırım.

OOO NE GÜSEL bereber takip ederiz inşallahhhh :) bnm 1 temmuz satım hayırlısı olsun hakkımızda :) doğum 8 nisana kalmaz mart sonu gibi olur galiba hem bnm ilk sezeryan mecbur erken olurum heralde

OOO NE GÜSEL bereber takip ederiz inşallahhhh :) bnm 1 temmuz satım hayırlısı olsun hakkımızda :) doğum 8 nisana kalmaz mart sonu gibi olur galiba hem bnm ilk sezeryan mecbur erken olurum heralde

benimde ilki sezeryan bende 8 ine kalmam muhtemeln kısmet ama mart annesi olmayız gibi geliyo 8 gün çok ama bellide olmaz 4 vya 1 nisan tercihim olur eğer sorarsa dum

:):)peki karindan ultrasonda gormesi icin sıkısik gidecegiz ama kacinci hafta en uygunudur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam kaçıncı hafta bilemiyorum ki o kesenin gelişmesiyle alakalı 4. haftada gören var 5 de de 6 da göremeyen bile oluyo ama 5 den sonra diyorlar genellikle yani 5+ olmaya başladınmı git şansını dene derim ben.

X