2015 Nisan Anneleri

banada her sey normal kanaman falan olmaz dedi sıkı tutunmuş dedi annelik işte içimde korku oluyo:44::44::44:

Stress olmamaya calisicaz canim endise etme ins. Doktor normal dediyse sıkinti yoktur :) bol bol bebislerimize dua edicez annelik zor zanaat :)

Stress olmamaya calisicaz canim endise etme ins. Doktor normal dediyse sıkinti yoktur :) bol bol bebislerimize dua edicez annelik zor zanaat :)

evet canım Allahıma hep dua ediyorum saglıklı olsun diye Allahtan her gelene de razıyız heyecanımızı yaşayalım biz stres yapmayalım dimi ama

Evet 2 gün sonra tekrar test yaptırıp artıp artmadığına bakacağım. Ne güzel böyle siz kese kalp atışı telaşındasınız . Bize beta değerlerini bırakıp onlara bi gelebilsek keşke

Olur ins. Kalbinizi ferah tutun ins. Sizde keseyi goruceksiniz belkide gec dollenme olmustur benimkindr adetimden bi gun once esimle iliskimiz olmustu tarihleri not ediyordum doktorumda hcg duzelince hesapladi ve adetten bigun once hamile kalmisim bende kan testini adet gectikten 3gun sonra yaptirmistim 4gunluk hcgmmis 25. Hic uzmeyin caninizi

evet canım Allahıma hep dua ediyorum saglıklı olsun diye Allahtan her gelene de razıyız heyecanımızı yaşayalım biz stres yapmayalım dimi ama

Aynen canim biz heyecanimiza bakalim hersey Allah'tan ben ilkinde cok stres yapmistim simdi stresim daha az cok sukur annem bile diyor sen cok stresli sinirli olmustun ilkinde kizim hemen parliyordun herseye 3z diye duyunca ne oldugunu bilememistin diyor dusunuyorm simdi heyecanimi kendime zehir etmisim ne var demi stres olcak ama iste insaniz simdi daha temkinli olucam diye kendime telkin ediyorum devamli :)

Inşallah tez ve hayırlı zamanda yavruna kavuşursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canım ya birşey sorcam benimde geç döllenme olmuş olma ihtimalim varda o nedenle merak ettim adetten bir gün önce hamile kalınca adet günü dört gün gecince gebelik belli oluyormu o dönemde yerleşme bile olmamış olması lazım değilmi yerleşme lekelenmesi yaşadınızmı ??

Inşallah tez ve hayırlı zamanda yavruna kavuşursun

Amin canım amiin inşallah... Allah sizinkileride tamamına erdirsin inşallah

bende bugun ogrendım nısan annesı olcagımı bhcg:53,55 geldi. reglin 28. gunu. cok mu dusuk kızlar:44:

Kizlar sık sık idrara cikma belirtiniz var mi benim diger gebeligimde (dusuk yaptigim) vardi bunda yok..

canım benimde öyle sık sık idrara çıkmıyorum gece bile kalkmıyorum idrar için öğlende çok sık girmiyorum

Ben onceki gebeligimdede simdide hic yerlesme kanamasi yasamadim ama idrar testinde pozitif cikmisti silik olarak banada doktorum adet oncesi hamile oncesi olabilecegini soyledi cunku ben subat tatilin ailemin yanina gitmistim esimle cok gorusememistik doktorumda ona binayen ozaman dollenme olabilecegini soyledi sizin idrar testleriniz negatif demistiniz isterseniz tekrar yaptirin ama 8gun baya uzun bir sure degilmi bazen cok bebek sahibi olmak isteyincede stresten adetten gecikebiliyor ben o durumu birkac kez yasadim normalde adetlerim gun gundur hic sasmaz

Sabah 2.testimi yaptım
Pazartesi akşam biraz erken öğrenince acaba test yanlış olabilirmi dedim çok şükür yine pozitif çıktı :)
Cumartesi kan testi için gidicem hayırlısı bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide canim benim 4zdu onun belkide hemen hcg yukselisi olabilecegini soyledi doktorum cunku yumurtlama evresinde oncesinde esimle hic gorusmedik

Bide canim benim 4zdu onun belkide hemen hcg yukselisi olabilecegini soyledi doktorum cunku yumurtlama evresinde oncesinde esimle hic gorusmedik

Him ok canim kismet artik bakaim grlismelerden haberdar ederim sizide dualarinizda benide unutmayin lutfen

canım haydi hayırlısı olsun inşallah kan testindede pozitifleri görürsün hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…