- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
kızlar dr geldim bende keseyi görenlere katıldım darısı görücek olanlara...
Gözün aydin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dr geldim bende keseyi görenlere katıldım darısı görücek olanlara...
Belki o tarihlerde yumurtlamışssındır en iyisi kan testi yaptırmak ama yurt dışındasın sanırım
Canim hevesini kırmak istemiyorum benim kızım da da şuanki hamileligimde de yerleşme kanaması oldu adetim in olmasi gereken günde 1_2 damla kadar ve kahverengiydi. 1 kere oldu ve geçti çok sukur.ayrica adetim geçmeden idrar testi pozitifti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım yurt dısındayım napayım artık sabretmekten başka çarem yok bekleyip görücez bana dua edin kızlar lütfen...
Yok canım zaten ben kendi kendi hevesimi kırıp duruyorum:)) çokta ümitlenmekten korkuyorum zaten hamile oldugumu düşündüren tek şey adet gecikmesi çünkü hiç gecikmez hatta erken gelirdi. Bakalım artık allah neler yaşadığıma şahit inşallah daha fazla bekletmez..
canım kese boyutu kac ?
merhaba nisan anneleri. Ben de hamişimmmmm. Ama hem mutlu hem endişeliyim çünkü değerim 31 cıktı. 28 günde adet oluyorum. Normalde bugün adet günümdü. Doktor 31 için normal dedi ama 4 hafta için az değil mi?
1.5 cm kese boyu
1.5 cm kese boyu
Kac haftaliksiniz kalp sesi, kese mmsi ne durumda :) bende kesede beyaz nokta yoktu sizde gordunuzmu ayy heyecan yaptim sabahda bende gordum ya ayni heyecani yasadim sanki
benim kese boyutu 5*4m di 5+4te bi tuhaflıkmı var acaba:44::44:
29 haz benim sat..5+4 gündeyim bugün kesemizde de beyaz nokta vardı..dr ne dedi geç döllenme olabilir sen de ondan görememişsinizdir...
Ultrasona gore kac hafta gorunuyorsun canim belkide gec dollenme olmustur ondan farkedebilir
Ay masallah biz 7.95mmyiz 5+1 ultrasona gore sata gore 5+2 bakalim 15inde kac olucaz :)
benim kese boyutu 5*4m di 5+4te bi tuhaflıkmı var acaba:44::44:
benim bugün 5+4 ama ultrasonda 6+3 gözüküyo dr az ilerdesin dedi...
Doktorum bisey demedi daha kucuk normal gorunmemesi 15inde tekrar kalp sesinicin kontrole gidicez aramizda 3gun var o bile farkediyor olabilir
hımmm belkide ondan senın kese biraz daha buuk olabilir
valla benim 5+4 ama ultrasonda 6+3 gözüküyo ilerde benimki.stres yapmayın bence
valla dr da iyi dedi boyut biraz büyük olabilir.
Gec dollenme olmus olabilir siz yinede her ihtimale karsi hcg takibi yaptirin benimde ilkinde 25cikmisti aile hekimim belki dusuk sagliksiz gebelik yada dis gebelik olabilir suan cok yeni tam olarak hamile diyemeyiz demis esime esim sonuclarimi almisti ben endise ile doktor doktor gezdim progestan kullandim hcg artmisti ama yavas hizda ilerlemisti siz saglik ocaginda kan testi ile bi takip yapin