- 29 Mart 2012
- 123
- 5
Benim de ilk gebeligim de dış gebelik dediler iki günde hcg takibi yaptılar çok şükür degilmis. Bazen hemen en kötüsünü söylüyorlar malesef. Benim hcg degerim ilk gebeligimde de 46 çıkmıştı adetimi bir gün geçe. Simdi de 46 çıktı. Çok istikrarlıyım
Bende cumartsi gidicem çok heyecanlıyım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bende ah bugün bitcek bide yarın akşam üstü olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum.benim randevum 7 de sanki hiç geçmiycek gibi.
öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.benim ilk gebeliğimiz farkettiğimde 8. haftadaydık.o yüzden ne beta ne idrar uğraşmadım.dr a bi gittim kızım yerleşmiş kesesini oluşturmuş pıt pıt kalbi atıyor.ve şuan 9 yaşında.ama bu sefer adetimden 1 gün önce idrar testiyle öğrendim. adet günü kan 76,02 çıktı.ertesi gün 154 çıktı dr umu aradım gerek yok bidaha teste cuma gel dedi.bakalım cuma gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok mutluyum.
kesenizi gördüğünüze çok sevindim.hayırlısıyla yarında ben görsem.ne güzel siz bi nebzede olsa rahatladınız ilk aşama tamam sizin kalp atışınıda duydunuzmu tamamdır sıra büyütmeye gelicek inşallah.darısı başıma ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.
Kizlar gunaydinn hepinize..sizlerde bel agrisi,sirt agrisi oluyor mu..artik iyice kuruntulu oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de otururken birden ayağa kalkarsam bıçak saplanir gibi anlık ağrılarim oluyor. Ki hamilelik belirtisi diye geçiyor bu tip ağrılar. Ne zaman doktorq gidecekksin ? Benim pazartesi randevum. 2. Insan daha rahat oluyormus . Ilkinde coktaannn gitmiştim doktora:)
Hadi gözünaydın maşallah bi sorun olmadan keseyi görmüşsünüz çok şükür inşallah kalp atışlarınıda haftaya duyarsınız çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Cok tesekkurler bende tedirginlikten kurtuldum cok sukur ins. Hersey boyle yolunda gider onceki dusukle sonlanan gebeligimde cok sıkinti cektik ins bu bebisimde hersey guzel olur. Darisi tum nisan annelerine ins :)
İnşallah böyle sorunsuz devam eder Allahım bebeklerimizi korusun inşallah sımsıkı tutunsunlar bize anneleri bakar onlara :)
güzel nisan anneleri 2 gündür bişey yesemde midem bulanıyo yemesemde midem bulanıyo kusma derecesi değil ama sürekli bulantı var anlamsız bi şekilde.sanırım bebişim artık anne bende varım demeye başladı.bugüne kadar adet gecikmesi ve kasık ağrısından başka belirtim yokdu.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.sizlerde ne var neyok.
Aynısı bende de var ve ben hamileliğimi bulantımdan anladım. Kusma derecesinde değl ama sürekli bulantım oluyor benimde. Aslında netten baktımda güzel bişeymiş bu çünkü bulantı oldukça kandaki beta hcg değeri artıyormuş dolayısı ile bebişlerimiz büyüyormuş :) O yüzden için rahat olsun yani :)
Kizlar gunaydinn hepinize..sizlerde bel agrisi,sirt agrisi oluyor mu..artik iyice kuruntulu oldum
Günaydınlar..Bende de var ve bu aralar özellikle bi hayli arttı ama normalmiş tüm bunlar :) Özellikle belim çok ağrıyor
güzel nisan anneleri 2 gündür bişey yesemde midem bulanıyo yemesemde midem bulanıyo kusma derecesi değil ama sürekli bulantı var anlamsız bi şekilde.sanırım bebişim artık anne bende varım demeye başladı.bugüne kadar adet gecikmesi ve kasık ağrısından başka belirtim yokdu.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.sizlerde ne var neyok.
Ben ctesi gidicem inşallah biraz bekleyelimde keseyi görelim dedim o yüzden yoksa geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu :) Aslında çok heyecanlıyım ama sabırlı olmaya çalışıyorum sadece :)
İyi yapmışsın. Gitsen de bekle diyecekti doktor. Bizi uzun bekleyişler bekliyorBen de pazartesi gideceğim kısmetse 7. haftaya başlamış olacağım.
Şu hesaplamalara bi türlü aklım ermedi aslında benim
Normalde adet tarihimden 7 gün önce öğrendim ben. Sanırım adetim biter bitmez hamile kalmışım. Sat 6 temmuzdu benim 4 haftalık oldu sanırım yanlış hesaplamadıysam
Şu hesaplamalara bi türlü aklım ermedi aslında benim
Normalde adet tarihimden 7 gün önce öğrendim ben. Sanırım adetim biter bitmez hamile kalmışım. Sat 6 temmuzdu benim 4 haftalık oldu sanırım yanlış hesaplamadıysam
en doğru hesap kese göründükten sonra ultrasonda belli oluyor.mesela benim bugün 5+1 adet tarihine göre ama bence daha küçüktür.sonuçte geç döllenme diye bişey var zaten bu hafta hesabının ilk 2 haftası aslında boş geçiyo yumurtlamaya kadar olan dönem.en doğru haftayı dr söylüyo ölçümlere ve gelişime göre.sabredelim bakalım mercimeğim azıcık büyüsün dr amcası net oalarak söyler nekadar olduğunu.ve sağlıklı olsunlarda yaptığımız hesaplar çok önemli değil.
Evet embriyo bebek halini aldıktan sonra baş popo uzunluğuna göre en doğru tarihi veriyor.Haklısınız
en doğru hesap kese göründükten sonra ultrasonda belli oluyor.mesela benim bugün 5+1 adet tarihine göre ama bence daha küçüktür.sonuçte geç döllenme diye bişey var zaten bu hafta hesabının ilk 2 haftası aslında boş geçiyo yumurtlamaya kadar olan dönem.en doğru haftayı dr söylüyo ölçümlere ve gelişime göre.sabredelim bakalım mercimeğim azıcık büyüsün dr amcası net oalarak söyler nekadar olduğunu.ve sağlıklı olsunlarda yaptığımız hesaplar çok önemli değil.
Bizimde ultrasonda olcume gore 5+1ciktik sata gore 5+2yiz doktor ablamiz bir gunun onemli olmadigini soyledi :)
Hanimlar simdi doktoruma kontrole geldim cok sukur bebisimin kesesini gorduk henuz kalp sesi duyamadik ayin 15ine tekrar gelicem kan tahlillerim yapilmisti bi kac test daha istedi simdi tahlillerimi bekliyorum esim almaya gelene kadar :) ayy ins. Kalp sesinide hayirlisiyla duyariz
hayırlı olsun çook şükür darısı başımaıza..bende gidicem bugün