2015 Nisan Anneleri

öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.benim ilk gebeliğimiz farkettiğimde 8. haftadaydık.o yüzden ne beta ne idrar uğraşmadım.dr a bi gittim kızım yerleşmiş kesesini oluşturmuş pıt pıt kalbi atıyor.ve şuan 9 yaşında.ama bu sefer adetimden 1 gün önce idrar testiyle öğrendim. adet günü kan 76,02 çıktı.ertesi gün 154 çıktı dr umu aradım gerek yok bidaha teste cuma gel dedi.bakalım cuma gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok mutluyum.

güzel nisan anneleri 2 gündür bişey yesemde midem bulanıyo yemesemde midem bulanıyo kusma derecesi değil ama sürekli bulantı var anlamsız bi şekilde.sanırım bebişim artık anne bende varım demeye başladı.bugüne kadar adet gecikmesi ve kasık ağrısından başka belirtim yokdu.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.sizlerde ne var neyok.

Kizlar gunaydinn hepinize..sizlerde bel agrisi,sirt agrisi oluyor mu..artik iyice kuruntulu oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızınıza maşallah:)Kocaman olmuş benim kızım da 3 yaşında.

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Cok sagolun darisi tum annelere ins. Bide kalp sesini duyarsak hayirlisiyla aslinda bu sefer acele etmiyeyim diyordum lakin onceki dusuk olunca aile hekimim biran evvel gitsen iyi olur doktor ne olur ne olmaz diye dusuk onleyici ilac verir demisti dedigi gibide progestan verdi 10gun kullanalim garanti olsun dedi folik asite basladigin iyi olmus dedi onada devam ediyorum ins. :) ins cuma gunu sizde gorursunuz biz 5+2 olduk bakalim 15inde randevumuz

Kizlar gunaydinn hepinize..sizlerde bel agrisi,sirt agrisi oluyor mu..artik iyice kuruntulu oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın

Benim kasık ve bel ağrılarım oluyor. Şiddetli değilse problem yoktur bence.

Benim kızımın ayağı kırıldı o yüzden onu kaldırmak zorunda kalıyorum. Arada yoğun ağrılarım oluyor ama geçiyor çok şükür.

Ben ctesi gidicem inşallah biraz bekleyelimde keseyi görelim dedim o yüzden yoksa geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu :) Aslında çok heyecanlıyım ama sabırlı olmaya çalışıyorum sadece :)

Benim kasık ve göğüs ağrısı dışında henüz belirtim yok. He bir de artan iştahım biraz duruldu gibi. Sanırım mide bulantılarım başlayacak. Kızım da çok yoğun bulantı yaşamıştım.İnşallah hiçbirimizin çok bulantısı olmaz.

Ben ctesi gidicem inşallah biraz bekleyelimde keseyi görelim dedim o yüzden yoksa geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu :) Aslında çok heyecanlıyım ama sabırlı olmaya çalışıyorum sadece :)

İyi yapmışsın. Gitsen de bekle diyecekti doktor. Bizi uzun bekleyişler bekliyor Ben de pazartesi gideceğim kısmetse 7. haftaya başlamış olacağım.

İyi yapmışsın. Gitsen de bekle diyecekti doktor. Bizi uzun bekleyişler bekliyor Ben de pazartesi gideceğim kısmetse 7. haftaya başlamış olacağım.

Şu hesaplamalara bi türlü aklım ermedi aslında benim

Normalde adet tarihimden 7 gün önce öğrendim ben. Sanırım adetim biter bitmez hamile kalmışım. Sat 6 temmuzdu benim 4 haftalık oldu sanırım yanlış hesaplamadıysam

4 hafta 4 günlük hamilesin. Senin ki erken döllenme olmuş sanırım 12 Nisan da tahmini doğum tarihi.

en doğru hesap kese göründükten sonra ultrasonda belli oluyor.mesela benim bugün 5+1 adet tarihine göre ama bence daha küçüktür.sonuçte geç döllenme diye bişey var zaten bu hafta hesabının ilk 2 haftası aslında boş geçiyo yumurtlamaya kadar olan dönem.en doğru haftayı dr söylüyo ölçümlere ve gelişime göre.sabredelim bakalım mercimeğim azıcık büyüsün dr amcası net oalarak söyler nekadar olduğunu.ve sağlıklı olsunlarda yaptığımız hesaplar çok önemli değil.

Evet embriyo bebek halini aldıktan sonra baş popo uzunluğuna göre en doğru tarihi veriyor.Haklısınız

Evet embriyo bebek halini aldıktan sonra baş popo uzunluğuna göre en doğru tarihi veriyor.Haklısınız

biz bu bebek için yıllardır sabrediyoruz.ama işte artık sabır bitince acaba lar başlıyo hayırlısıyla önce kese sonra kalp atışını duysak.sonra rabbim hayırlısıyla büyütse alsak kucağımıza sağ salim hayırlı sağlıklı salihli evlat olarak.bundan güzel ne olabilir.

Bizimde ultrasonda olcume gore 5+1ciktik sata gore 5+2yiz doktor ablamiz bir gunun onemli olmadigini soyledi :)

hayırlı olsun çook şükür darısı başımaıza..bende gidicem bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…