2015 Nisan Anneleri

Hiç önemli değil benim kızım keseyi görmeye gittiğimizde sata göre 4 gün gerideydi sonra sonra 2 hafta önden gitmeye başladı :)

Kalp sesini ne zaman duymustunuz ben daha erkendi duymayacagimizi tahmin etmistim ama keseyi gorduk sira kalp sesini duynaya bebegi gormeye :)

Hadi bakalim mujdeli haberlerinizi bekliyoruz sizin kac hafta oldu nisan anneleri artti karistirir oldum haftalari :)

maşallah kalabalıklaştık ama geneli ayın 10 una kadar.birkaçttane ileri tarih gördüm yanlış hatırlamıyosam.hepimiz arka arkaya doğum yapıcaz inşallah kısmetse

Kizlar ben internette okudum ultrason boyutuna 30ekleyip 7e bolunce kac haftalik oldugunu gosteriyomus bu 8 . Haftaya kadar dogru cikiyomus buna gore benimki 2,4 mm 4.6 haftalik oluyo

ohh şükürler olsun sende artık aramızdasın ben dedim sana başka yere git diye :) çok sevindim rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 15ndemi kalp atışı bende 14nde baktırıcam kalp atışına ama çok heyecanlıyım ard arda olmuş bizimkide

Iste doktorumu goremeyince cok dolu kendisi randevusuz bakmiyor sabah erken gittimde iyi oldu kimse yokken bakiverdi :)

Kizlar sık sık idrara cikma belirtiniz var mi benim diger gebeligimde (dusuk yaptigim) vardi bunda yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar gunaydinn hepinize..sizlerde bel agrisi,sirt agrisi oluyor mu..artik iyice kuruntulu oldum

Benim sürekli bel ağrım oluyor is yapınca sırtında agriyor

Kizlar sık sık idrara cikma belirtiniz var mi benim diger gebeligimde (dusuk yaptigim) vardi bunda yok..

Cnm bende de var hatta adet tarihinden önce başlamıştı illa herkeste olcak diye bişey yok cnm bulantı bel ağrısı idrara cıkma herhangi biride olabilir yani Hayırlı olsun buarada

Cnm bende de var hatta adet tarihinden önce başlamıştı illa herkeste olcak diye bişey yok cnm bulantı bel ağrısı idrara cıkma herhangi biride olabilir yani Hayırlı olsun buarada

Sagol canim..iste ilki dusuk olunca kuruntular da cok oluyor..bir de daha kanda baktrmadim..cmt baktrcam kismetse..sat 8 temmuz 4+2 sanirim benim de

Sagol canim..iste ilki dusuk olunca kuruntular da cok oluyor..bir de daha kanda baktrmadim..cmt baktrcam kismetse..sat 8 temmuz 4+2 sanirim benim de

Aaa maşallah cnm daha çok yeniymiş merak etme yeni yeni başlar belirtilerin

Aaa maşallah cnm daha çok yeniymiş merak etme yeni yeni başlar belirtilerin

Cok tesekkurler..iste bulanti bazi gun oluyor bazi gun olmuyor..halsizlik bazi saatler oluyor bazen olmuyor..olmayinca acaba neden diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…