ayy hadi inş sende aramıza katılırsınhiç test yapmadınmı peki? ne gibi belirtilerin var ben klomenle hamile kaldım yada öyle zannediyorum
canım inş hamilesindir biraz bekle bi kaçgün yine yap testi hergün yapınca stres yapıo vallabenimde hep negatifti bi kaç bekledim yine yaptım 2. çizgi çıktı silik bile deildi çok belirgindi.bendede bayaa sivilce çıktı beyaz kireç gibi akıntı leke bırakıyodu sonra sarıya döndü hiç kuru geçirmedim adetimden bu yana.hadi inş güzel hbrler verirsin
Canim birini adetim gectikten sonraki gun dr yapti negatif digerinide dun ben yaptim digital clear blue diye bi markayla oda negatifcok ciddi belirtilerim yok en ciddi beni hamile olduguma inandiran sey dort senedir evlendigimden beri hic gecikmeyen hatta erken gelen adetimin bu ay 6 gun gecikmesi, cok hafif mide bulantim halsizligim var ama o bende hep olur:) akintim beyaz seffafti dun icinde kirmizi ince cizgi seklinde kan gordum ondan sonra lekenin rengi koyu sari acik sari arasinda degisiyor adet olacakmisim gibi cok ciddi sancim var inanilmaz sivilcelendim ve saclarim dokuluyor dikkat cekecek olcude. Sizin akintiniz varmi kizlar ne renk?
Mrb canim sariya nezaman dondu adet kac gun gectikten sonra benim dun ve bugun koyulasti seffaf renkliydi 4-5 gundur.normaldede sivilcem vardi ama yaklasik 10 gundur yuzum inanilmaz derecede sivilcelendi ergen kizken bile bu kadar yoktu koca kocaayaklarim buz gibi suan bile adet gibi sancim var uf cok sikildim allah ne olur bir an once durumum netlessin evde zaten yanlizim gec saatlere kadar bi yerede cikmiyorum ne olur ne olmaz diye kafayi yemek uzereyim
canım adetlerim düzensiz kaç gün gecikti tam kestiremiyorum ama tahmini olarak adetim gecikmeden başladı beyaz akıntı 2-3 gün sürdü galiba sonra sarıya döndü halende var.bende de bazen ateş basıyo yanıyorum bazende üşüyorum ateşim yükseliyo ağrımda adet olacakmışım gibiden ziyade farklı bi ağrı ydı.
Merhaba hanımlar herkese rahat mutlu hamilelikler dilerim. Ben de kısmetse Nisan annesi olacağım. Biraz sürpriz bir gebelik oldu. Kızımınayağı kırıldığı için de henüz doktora gidemedim.
Benim 2. evladım olacak kısmetse tecrübeli sayılırım sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olurum seve seve
Merhabalar :) Benim sormak istediğim bişey var aslında :) Geçen gece kasıklarıma kramp girdi gece uyandım sonra kalkıp wc ye gittim sonra geçti acaba diyorum o baskı yapmışta ağrı yapmış olabilir mi endişelenmemi gerektirecek bişey var mı :)
Merhabalar :) Benim sormak istediğim bişey var aslında :) Geçen gece kasıklarıma kramp girdi gece uyandım sonra kalkıp wc ye gittim sonra geçti acaba diyorum o baskı yapmışta ağrı yapmış olabilir mi endişelenmemi gerektirecek bişey var mı :)
Hanimlar simdi doktoruma kontrole geldim cok sukur bebisimin kesesini gorduk henuz kalp sesi duyamadik ayin 15ine tekrar gelicem kan tahlillerim yapilmisti bi kac test daha istedi simdi tahlillerimi bekliyorum esim almaya gelene kadar :) ayy ins. Kalp sesinide hayirlisiyla duyariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanimlar simdi doktoruma kontrole geldim cok sukur bebisimin kesesini gorduk henuz kalp sesi duyamadik ayin 15ine tekrar gelicem kan tahlillerim yapilmisti bi kac test daha istedi simdi tahlillerimi bekliyorum esim almaya gelene kadar :) ayy ins. Kalp sesinide hayirlisiyla duyariz
Merhaba :) olabilir tabi ama kramplar da normaldir demisti doktorum bana. Rahim genişlemeye başlıyor bu kasları da etkiliyormus. Benim genelde gece kasik ağrım oluyor o da tuvalete gitmeye usendigim için .
Benimde var canim sancilarim ama ilk haftalar normalmis cok siddetli olursa doktorun bi idrar tahlil yapabilir iltihap olmasina yada kum dokmeye karsi
yok canım minicik deil fotoya bakıyorumda kese olan yer siyah ve 1 pirinç tanesi kadaronun içinde minicik beyaz nokta var oda bebişş canım foto verdimi sana doktor bak benimki bu Eki Görüntüle 1210707
Masallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın. Darısı başımıza :)
Hadi gözünaydın maşallah bi sorun olmadan keseyi görmüşsünüz çok şükür inşallah kalp atışlarınıda haftaya duyarsınız çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Evet gece özellikle ağrım oluyor bi de çalıştığım için sürekli ayağa kalkıyorum o ayağa kalkmalarımda oluyor ama çok şükür kanamam falan yok sanırım korkacak bişeyde yok o zaman :)
Hadi gözünaydın maşallah bi sorun olmadan keseyi görmüşsünüz çok şükür inşallah kalp atışlarınıda haftaya duyarsınız çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Cok tesekkurler bende tedirginlikten kurtuldum cok sukur ins. Hersey boyle yolunda gider onceki dusukle sonlanan gebeligimde cok sıkinti cektik ins bu bebisimde hersey guzel olur. Darisi tum nisan annelerine ins :)
Cok sagolun devlette panik etmislerdi dis gebelik olabilir falan diye ama doktorum cok iyi dedi hamdolsun ins. Kalp sesinide duymak nasip olur
Benim de ilk gebeligim de dış gebelik dediler iki günde hcg takibi yaptılar çok şükür degilmis. Bazen hemen en kötüsünü söylüyorlar malesef. Benim hcg degerim ilk gebeligimde de 46 çıkmıştı adetimi bir gün geçe. Simdi de 46 çıktı. Çok istikrarlıyım
Masallah iki bebise esit hormon :) benim ilk gebeligim 4du en basta hcg 25cikti dis gebelik sagliksiz gebelik neler dediler kac kez hcg tahlili yapildi normal ilerledi bu seferde bebekler olusmadi bos kese dendi sonra yavas yavas olusumlar basladi kesede fakat bebislerim dustuler hayirlisi ins. Bu sefer guzel gecer hamileligim :)
Masallah iki bebise esit hormon :) benim ilk gebeligim 4du en basta hcg 25cikti dis gebelik sagliksiz gebelik neler dediler kac kez hcg tahlili yapildi normal ilerledi bu seferde bebekler olusmadi bos kese dendi sonra yavas yavas olusumlar basladi kesede fakat bebislerim dustuler hayirlisi ins. Bu sefer guzel gecer hamileligim :)
kesenizi gördüğünüze çok sevindim.hayırlısıyla yarında ben görsem.ne güzel siz bi nebzede olsa rahatladınız ilk aşama tamam sizin kalp atışınıda duydunuzmu tamamdır sıra büyütmeye gelicek inşallah.darısı başıma ve tüm bekleyenlerin başına inşallah.