- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
ayy hadi inş sende aramıza katılırsın hiç test yapmadınmı peki? ne gibi belirtilerin var ben klomenle hamile kaldım yada öyle zannediyorum
Canim birini adetim gectikten sonraki gun dr yapti negatif digerinide dun ben yaptim digital clear blue diye bi markayla oda negatif cok ciddi belirtilerim yok en ciddi beni hamile olduguma inandiran sey dort senedir evlendigimden beri hic gecikmeyen hatta erken gelen adetimin bu ay 6 gun gecikmesi, cok hafif mide bulantim halsizligim var ama o bende hep olur:) akintim beyaz seffafti dun icinde kirmizi ince cizgi seklinde kan gordum ondan sonra lekenin rengi koyu sari acik sari arasinda degisiyor adet olacakmisim gibi cok ciddi sancim var inanilmaz sivilcelendim ve saclarim dokuluyor dikkat cekecek olcude. Sizin akintiniz varmi kizlar ne renk?
canım inş hamilesindir biraz bekle bi kaçgün yine yap testi hergün yapınca stres yapıo valla benimde hep negatifti bi kaç bekledim yine yaptım 2. çizgi çıktı silik bile deildi çok belirgindi.bendede bayaa sivilce çıktı beyaz kireç gibi akıntı leke bırakıyodu sonra sarıya döndü hiç kuru geçirmedim adetimden bu yana.hadi inş güzel hbrler verirsin
Mrb canim sariya nezaman dondu adet kac gun gectikten sonra benim dun ve bugun koyulasti seffaf renkliydi 4-5 gundur.normaldede sivilcem vardi ama yaklasik 10 gundur yuzum inanilmaz derecede sivilcelendi ergen kizken bile bu kadar yoktu koca kocaayaklarim buz gibi suan bile adet gibi sancim var uf cok sikildim allah ne olur bir an once durumum netlessin evde zaten yanlizim gec saatlere kadar bi yerede cikmiyorum ne olur ne olmaz diye kafayi yemek uzereyim