ayyy ben de yarın öğreneceğim minişim kaç cm miş.ayy kıyamam cidden minnacıkmış senin yabenmki 6mm e hadi inş iyicene tutunurlar
canım sen ne zaman kendi dr gidiyodun 28 imiydi..Ben az bisey agir kaldirmaya cekiniyorum bazende diyorum cok korur kollarsam daha kotu olur ikisinin arasinda is guc yapiyorum :) onceki gebelik dusuk oldugu icin esim kiziyor fazla is yapma diye yardim et deyincede bosver kalsin sonra yapariz yavas yavas diyor :) bayramdan once ne guzel dip kose temizlik yapmistim koltuklari silmistim kaynanama temizlik yapmadan oncede hadi bi test yapim dedim negatifdi kan degerim bende hemn kaynanama hem kendi anneme temizlik yaptim iyi bisey olmadi memleketten gelince basladi belirtilet bi test yaptimki hamileyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaw ben oğlumdada bişe aşermedim şimdide..ne aşersem acaba :)))İlk aşermem dün akşam oldu acayip balık istedi cnm pisikolıjik biliyom ama tadını çıkartıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen ne zaman dr gidiyosun..ilk gebelikmi..neden tereddüttesin..Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik
kızlar karnımda çok hafif bi ağrı var ama kanama yok sizlerde de varmı..
Yaaa habire nerde kan testi yaptırıyonuz siz :)))
Bir kaç daha mesaj okudum böyle
Ben bi bulamdım cumartsi öZel hast gidicem
Akşm yapacak yerde bulamdım
Çalışıyorum
Hoş buldamda 40-50 lirayı peşpeşe veremem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok normal ara ara âdet olacakmış gibi sancilarin olması. Benim de oluyor önceki gebeligimde de oldu.
Canim benim durumum biraz karisik biraz once detayli anlatmistim kisaca ozetliyim. Adet olmadim 31 temmuzda olmam gerekiyordu olmadim hala dort yildir evliyim degilki bir gun gecikmek birkac gunde erken gelirdi. Adet sancim var cok siddetli ama kan falan yok kupkuru iki test sonucumda idrarda negatif birisi birinci gun digeri 5. Gundu oyleyim iste baska belirtilerimde var ama pozitif sonucum yok ortadaayyy ben de yarın öğreneceğim minişim kaç cm miş.
canım sen ne zaman kendi dr gidiyodun 28 imiydi..
yaw ben oğlumdada bişe aşermedim şimdide..ne aşersem acaba :)))
canım sen ne zaman dr gidiyosun..ilk gebelikmi..neden tereddüttesin..
Mrb sizin testiniz pozitifmi hamilelik kesinlestimi benimde durum oyle adet sancim var kanama yok ama ben belime bi kusak sardim siki siki giyindim bi terledim sancim gecti karnimdaki sadece bir bacagim agiriyor. Sizin akintiniz varmi benim akintim sadece silerken oluyor tuvalet sonrasi ama gunluk ped kupkurukızlar karnımda çok hafif bi ağrı var ama kanama yok sizlerde de varmı..
benim ilk gebeliğimde olmamıştı..ondan korktum..senin kuzun kaç yaşında..
Benim cok oldu ilkinde de bunda da. Hele ilk gebeligimde her seferinde tuvalete konuşuyordum aha şimdi âdet oldum kesin diyerek
Benim kızım ekimde 3 u bitircek. Senin de oğlusun var sanirim kaç yaşında?
ne güzel ya kim bakıyo prensese kreşe gidicekmi .benim oğlum 7 yaşında 2.sınıfa geçti..
Ben bakıyorum canim bu sene verecektim simdi kardeş gelince vazgeçtim. Kardeşi gelince beni başından attı diye düşünmesini istemedim bakalım insallah doğru karar vermişimdir. Masallah büyütmüssun sen ne güzel. Gerçi her yaşın türlü zorlukları oluyor.
kızın çok şanslı annesi büyütüyor benim oğlum bakıcıkarda büyüdü..çalışıyorum çünkü..bencede gönderme kreşe ..büyüdü ya benimki doğru heryaşın ayrı zorluğu ayrı güzelliği oluyo
ayyy ben de yarın öğreneceğim minişim kaç cm miş.
canım sen ne zaman kendi dr gidiyodun 28 imiydi..
yaw ben oğlumdada bişe aşermedim şimdide..ne aşersem acaba :)))
canım sen ne zaman dr gidiyosun..ilk gebelikmi..neden tereddüttesin..
bende pek ağrı bulantı yok ya heralde oraya vurdu
Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik
hahahha bende de daha bulantı yok biraz kasıklarmda agrı ve halsizlik var ama gece halsizlik kalmıyo nedense
Mrb arkadaslar oncelikte herkese hayirli olsun allah tamamina erdirsin. Benim degilki adet gecikmesi birse iki uc gunde erken baslardi ama bu ay 5-6 gun gecti birini adet olmam gerken gunun ertesi gunu dr yapti birinide besinci gunde ben yaptim iki testte negatif ama hala adet olmadim su iki gundur tam adet sancim var kesin adet diyorum bi bakiyorum kup kuru bu adet sancisi dun testi yapip negatif oldugunu gordugumde basladi ondan oncekiler sadece kasiklarimda kasilmaydi dun beyaz akintinin icinde cok ince kilcal damar gibi birseyde gordum ama hepsi oydu akintim bile kesildi. Suan yataktayim ayaklarim buz gibi corap giyindim yorgan icinde yeni isinmaya basladi sanki sancimda azaldi hafif mide bulantim asiri sivilcelenmem ve ve evlendigimden beri dort senedir ilk defa geciken adetimle birlikte iki negatif idrar testim var sizce hamile olabilirmiyim ne yapacagimi sasirdim surekli topic okuyup duruyorum(
canım merhaba benımde karından gözukmedı alttan baktı gözuktu mercimek tanesı kadar dedisaol canım benim allah seninde kucağına bebeğini almayı nasip etsin.benm çok küçüktü canım karından gözükmedi alttan baktı öyle gördü keseyiikimizn aynı galiba canım sat kaçtı senin bu arada
aynen gece uykum geliyor ama dalamıyorum uykuya hamilelikten sonra ahh uyku ahhh
Yaa hanimlar sizdede uyku agirlastimi bugun esimle disciye gittik ettik arabada gunesten kotu oldum eve gelince yemek yiyip uyumusuz esimle 23.30da kalktim hatta kalkasim yoktuda lavoba ihtiyacina kalktim simdide uykum gitti iyimi :S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.