2015 Nisan Anneleri

Cok tesekkurler..iste bulanti bazi gun oluyor bazi gun olmuyor..halsizlik bazi saatler oluyor bazen olmuyor..olmayinca acaba neden diye diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm beynini bu sorularla kurcalama.Zaman hiç geçmez kendine yazık etme.Allahıma emanet de yeter o korur zaten.Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar

Cnm beynini bu sorularla kurcalama.Zaman hiç geçmez kendine yazık etme.Allahıma emanet de yeter o korur zaten.Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar

Amin canim..dogru diyorsun kafami baska seylere vermeliyim

merhabalar ;

sat ı 6 temmuz ve sonrası olanlardan doktora gidip keseyi görebilen varmı ? :)

Merhaba ben varim..cmt kan testiyle baktrcam..ama keseyi vb 7.haftada gidip hepsini goryim diyorum da bakalim belki 6.haftada doktor gorur keseyi...doktor ne derse ona gore davrancam yani..sen de belirtiler nasil canim

Amin canim..dogru diyorsun kafami baska seylere vermeliyim

Cnm bende ilk bebeğimi kaybettim 17 haftalıkken okadar sakınıyodumki anlatamam sana kafayı bozmuştum acaba kalbi atıyomu diye 15 günde bir hastaneye gidiyodum ama işte sakınan göze çöp batarmış misali 17 haftlkken kaybettim kızımı şimdi okdar üstünde durmamaya calışıyorum Allahım sen koru diyorum Takdir Allahın artık hem kendimizi hem bebeğimizi üzmüş oluyoruz böyle yaparak

Cok uzuldum canimm..allah birdaha yasatmasin..ben de sat a gore 6hafta ama gelisimi geride bebegimi dusurdum kurtajsiz..zaten degerim dusuktu belliydi..kahverengi lekeler ve sonrasi kirmizilar..belki de korkum bu yuzden hemen kan testi yaptirmama nedenim de bu..cmt adet geceli 5 gun oalacak bakalim hayirlisi

Aynen bende de feci bulantı var güne öğürerek başlıyorum bir haftadır canım hiçbişey yemek istemiyo ama açken daha çok bulanıyo benim Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin Üzülme cnm geçmiş olsun inş. bu sefer sağ salim alırsın kucağına

seni bulduğuma çok sevindimm , ben biraz aceleci davrandım adetime 1 gün kala idrar testiyle öğrendim o akşam kan testinde değerim 272 çıktı ama yinede sabırsızlanıyorum.. yarın doktor tekrar çağırdı neden çağırdı bilmiyorum belki kan testini yenilemek istemiştir. kendı doktoruma 1 ay sornaya randevu alabildim.. belirtilerim kasığımda bir ağrı vardı 2 gündür bugun çok şükür geçti. terliyorum sık sık ateş basıyor..başka bir belirtim yok şimdlik:) sende varmı ?

Ben de sevindim:)benim sat 8 temmuz adete 4 gun kala ogrendim ben de ama kan testi yaptirmadim..cmt yaptrcam..degerin iyi cikmis..ikiye katlaniyormu diye cagirmistir buyuk ihtimal..ya ben de adet oncesi halsizlik hafif mide bulantisi vardi ama oyle cok net degil belirtiler..dun gece de belime agri girdi..ama kendimi dinliyorum o da var

4 hafta 4 günlük hamilesin. Senin ki erken döllenme olmuş sanırım 12 Nisan da tahmini doğum tarihi.

O zaman tamam demek ki ben de doğru hesaplamışım :) Doktora gidince belli olur zaten şu anda nohut kadar herhalde

Evet zaten ctes gidicem inşallah eğer kendini gösterirse öğreniriz kaç haftalık olduğunu ama olmadı haftaya giderim beklemek zor gerçide mecbur görünmezse beklemek zorundayım :)

merhabalar ;

Ben varım bu hafta sonu gidicem görürsem burdan yazarım inşallah :)

Hadi bakalim mujdeli haberlerinizi bekliyoruz sizin kac hafta oldu nisan anneleri artti karistirir oldum haftalari :)

benim sat 29 haziran..bugün 5+4 olduk gidicem bugün..keseyi görmeye..aynen karıştırıyorum bende nisan anneleri çoğaldı..haber veririm dr gelince..

İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz :) benımde sat 6 temmuz peşpeşe olabiliriz herşey yolunda giderse :) artık bizimde yavaş yavaş başlar belirtilerimiz inş..

yaşaşınn Nisan anneleri giderek artıyor.. :) tamam canım güzel haberlerinı bekliyoruz inş buradan haberleşelim.. bende yarın gidicem olursa bakar bişiler görürse hemen yazarım size :)

İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz :) benımde sat 6 temmuz peşpeşe olabiliriz herşey yolunda giderse :) artık bizimde yavaş yavaş başlar belirtilerimiz inş..

Ayyy evet insallah..hayirlisiyla bu dokuz ayimizi gecirelim insallah..hepimiz icin dua ediyorum..

yaşaşınn Nisan anneleri giderek artıyor.. :) tamam canım güzel haberlerinı bekliyoruz inş buradan haberleşelim.. bende yarın gidicem olursa bakar bişiler görürse hemen yazarım size :)

:) Sen benden önce haber alacaksın asıl ben bekliyorum yarın güzel haberlerini inşallah :)

merhabalar ;

benim sat 9 temmuz 26. günümde öğrendim hamile olduğumu kan değerlerimdeki artış iyi 2 günde 3 kat artmıştı ama kese için 6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum bi aksi durum oluşmazsa daha çok erken gözükmezse boşuna stres yaparız

selam nisan anneleri nasılsınız?bebişleriniz nasıl? bugun uyandım cok acıkmıstım bayılcaktım sanki kahvaltımı hazırladm yedım daha iyiyim şimdi.canım bişey istemıyo aslında ama zorla yedim

6. haftan lmadan gitme benim dr izne cıkacagı için erken cagırdı göremedı ve elaşlandı benide telaşlandırdı.cuma gitmiştem salı tekrar cagırdı baska dr baktı cok sükür kesemiz gözuktu inşallah senınde gözukur hemencik

selam nisan anneleri nasılsınız?bebişleriniz nasıl? bugun uyandım cok acıkmıstım bayılcaktım sanki kahvaltımı hazırladm yedım daha iyiyim şimdi.canım bişey istemıyo aslında ama zorla yedim

Ben iyiyim valla halsizlik var uyku var ama çalışmaya çalışıyorum :) Benim de canım bişey istemiyor yemekte turşu vardı onu yedim yine

bende bugun 5 haftalıgım tam yarın 5+1 de keseye gıdıcem ınsalllah gorrurum . sana karındanmı baktı alttanmı:?

Benim karnimdan gozukmiyor canim yaa onceki hamileliktede gorunmemisti hic bu seferde vajinal yoldan gorunuyor bi tek gobek kismimda irsi olarak yag dokusu biraz fazla gostermiyor gobisim bebek birazdaha buyuyunve gorunur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…