Cok tesekkurler..iste bulanti bazi gun oluyor bazi gun olmuyor..halsizlik bazi saatler oluyor bazen olmuyor..olmayinca acaba neden diye diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm beynini bu sorularla kurcalama.Zaman hiç geçmez kendine yazık etme.Allahıma emanet de yeter o korur zaten.Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar
merhabalar ;
sat ı 6 temmuz ve sonrası olanlardan doktora gidip keseyi görebilen varmı ? :)
Amin canim..dogru diyorsun kafami baska seylere vermeliyim
Cnm bende ilk bebeğimi kaybettim 17 haftalıkken okadar sakınıyodumki anlatamam sana kafayı bozmuştum acaba kalbi atıyomu diye 15 günde bir hastaneye gidiyodum ama işte sakınan göze çöp batarmış misali 17 haftlkken kaybettim kızımı şimdi okdar üstünde durmamaya calışıyorum Allahım sen koru diyorum Takdir Allahın artık hem kendimizi hem bebeğimizi üzmüş oluyoruz böyle yaparak
güzel nisan anneleri 2 gündür bişey yesemde midem bulanıyo yemesemde midem bulanıyo kusma derecesi değil ama sürekli bulantı var anlamsız bi şekilde.sanırım bebişim artık anne bende varım demeye başladı.bugüne kadar adet gecikmesi ve kasık ağrısından başka belirtim yokdu.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.sizlerde ne var neyok.
Cok uzuldum canimm..allah birdaha yasatmasin..ben de sat a gore 6hafta ama gelisimi geride bebegimi dusurdum kurtajsiz..zaten degerim dusuktu belliydi..kahverengi lekeler ve sonrasi kirmizilar..belki de korkum bu yuzden hemen kan testi yaptirmama nedenim de bu..cmt adet geceli 5 gun oalacak bakalim hayirlisi
Merhaba ben varim..cmt kan testiyle baktrcam..ama keseyi vb 7.haftada gidip hepsini goryim diyorum da bakalim belki 6.haftada doktor gorur keseyi...doktor ne derse ona gore davrancam yani..sen de belirtiler nasil canim
seni bulduğuma çok sevindimm , ben biraz aceleci davrandım adetime 1 gün kala idrar testiyle öğrendim o akşam kan testinde değerim 272 çıktı ama yinede sabırsızlanıyorum.. yarın doktor tekrar çağırdı neden çağırdı bilmiyorum belki kan testini yenilemek istemiştir. kendı doktoruma 1 ay sornaya randevu alabildim..belirtilerim kasığımda bir ağrı vardı 2 gündür bugun çok şükür geçti. terliyorum sık sık ateş basıyor..başka bir belirtim yok şimdlik:) sende varmı ?
4 hafta 4 günlük hamilesin. Senin ki erken döllenme olmuş sanırım12 Nisan da tahmini doğum tarihi.
en doğru hesap kese göründükten sonra ultrasonda belli oluyor.mesela benim bugün 5+1 adet tarihine göre ama bence daha küçüktür.sonuçte geç döllenme diye bişey var zaten bu hafta hesabının ilk 2 haftası aslında boş geçiyo yumurtlamaya kadar olan dönem.en doğru haftayı dr söylüyo ölçümlere ve gelişime göre.sabredelim bakalım mercimeğim azıcık büyüsün dr amcası net oalarak söyler nekadar olduğunu.ve sağlıklı olsunlarda yaptığımız hesaplar çok önemli değil.
merhabalar ;
Hadi bakalim mujdeli haberlerinizi bekliyoruz sizin kac hafta oldu nisan anneleri artti karistirir oldum haftalari :)
Ben de sevindim:)benim sat 8 temmuz adete 4 gun kala ogrendim ben de ama kan testi yaptirmadim..cmt yaptrcam..degerin iyi cikmis..ikiye katlaniyormu diye cagirmistir buyuk ihtimal..ya ben de adet oncesi halsizlik hafif mide bulantisi vardi ama oyle cok net degil belirtiler..dun gece de belime agri girdi..ama kendimi dinliyorum o da var
O zaman tamam demek ki ben de doğru hesaplamışım :) Doktora gidince belli olur zaten şu anda nohut kadar herhalde
Evet zaten ctes gidicem inşallah eğer kendini gösterirse öğreniriz kaç haftalık olduğunu ama olmadı haftaya giderim beklemek zor gerçide mecbur görünmezse beklemek zorundayım :)
Ben varım bu hafta sonu gidicem görürsem burdan yazarım inşallah :)
İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz :) benımde sat 6 temmuz peşpeşe olabiliriz herşey yolunda giderse :) artık bizimde yavaş yavaş başlar belirtilerimiz inş..
yaşaşınn Nisan anneleri giderek artıyor.. :) tamam canım güzel haberlerinı bekliyoruz inş buradan haberleşelim.. bende yarın gidicem olursa bakar bişiler görürse hemen yazarım size :)
benim sat 9 temmuz 26. günümde öğrendim hamile olduğumu kan değerlerimdeki artış iyi 2 günde 3 kat artmıştı ama kese için 6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum bi aksi durum oluşmazsa daha çok erken gözükmezse boşuna stres yaparızmerhabalar ;
benim sat 9 temmuz 26. günümde öğrendim hamile olduğumu kan değerlerimdeki artış iyi 2 günde 3 kat artmıştı ama kese için 6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum bi aksi durum oluşmazsa daha çok erken gözükmezse boşuna stres yaparız
selam nisan anneleri nasılsınız?bebişleriniz nasıl? bugun uyandım cok acıkmıstım bayılcaktım sanki kahvaltımı hazırladm yedım daha iyiyim şimdi.canım bişey istemıyo aslında ama zorla yedim
bende bugun 5 haftalıgım tam yarın 5+1 de keseye gıdıcem ınsalllah gorrurum . sana karındanmı baktı alttanmı:?