2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sol kasığımda iğne batması gibi bi ağrı var birden başladı otururken kalkarken eğilirken ayakta durunca çok oluyo.. korktum ya

Benimde oyle oluyor canim arada, cok ayakta durdugumda, mesela uzun sure oturamiyorum agriyor hemen.. Doktorum normal dedi..

kızlar ya ben böyle bunalım gibi bi şeye girdim. sürekli ağlıyorum ya da ağlamak istiyorum. bir sebep de yok ortada. pms dönemi gibi. sıkıntılıyım patlamaya hazırım

allahım nolur geçsin bir an önce...

hamilelikten galiba hormonlarım beni kusturmuyor ama bunalımlara soktu

Banada arada geliyorlar hormonlardann
Esim aglarken bebek gibii seviyor birden gulmeye basliyorum

Banada arada geliyorlar hormonlardann
Esim aglarken bebek gibii seviyor birden gulmeye basliyorum

dün ben de durup dururken ağlamaya başladım eşim geldi gülmemek için kendini zor tutuyo onu o halde görünce bana da gülme geldi hem ağlıyorum hem gülüyorum çok saçmaydı

ne zaman geçer acaba bu gitgeller

Yorma kendini canim ben is yapmiyorum yatiyorum hep
ben de hep yatıyordum canım bugün neden yaptıysam... şu kış gelse de rahatlasak.. ev silme toz alma derdinden kurtulurum ya.... Misafir geliyo habersiz canım ev de temiz görünmeyince çok rahatsız oluyorum

Insallah bi an onca gecer :)
Hamileligin komik anlari

İyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın

Bana da oluyor aynen bu vaziyetteyim... bu da normal sanirim. Hormonlardan kaynaklaniyor...

Canim benim cok uzuldum hayirlisi boyleymis. Bizim de ne olacagimiz belli degil rabbim biliyordur dogru olani. Belki senin icin hayirlisi boyledir. Allah yardimcin olsun canim sikma canini. Sagligina dikkat et ameliyatini ol ondan sonra olacagi varsa tekrar olur.

ben de hep yatıyordum canım bugün neden yaptıysam... şu kış gelse de rahatlasak.. ev silme toz alma derdinden kurtulurum ya.... Misafir geliyo habersiz canım ev de temiz görünmeyince çok rahatsız oluyorum

Evet canim haklisin..
Kesinlikle bi an once kis gelmeli.. Benim evde oyle Allahtan tanidiklar uzak bi de halilarim hala tuy dokuyor taze evliyken hamile kalinca boyle oluyo banyo duvarlari hala kusuyo..Esim yapti gecen hafta annem gelecek simdide temizlige :)

çok üzüldüm canım Allahım sana sabırlar versin kuzum.. hiç sıkma canını kısmet değilmiş deyip bol bol dua et canım benim.. ameliyattan sonra hemen hamile kalmanı dilerim.... dualarım seninle..
Bayramda geldik canım ama insan doyamıyorki :) burda da deniz var ama ordaki kokuyu vermiyor canım yaa

evet doyum olmuyo buraya... iskenderuna geçen ay gittik ama pek gezemedik... geçen sene de gittik gezmiştik bayağı... her tarafı cennet Hatayın ya..

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarını yaşamış biri olarak, Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısı ile tekrar gebelik nasip etsin canım benim ağlama ne olur

Canım benim ne diyceğimi bilemedim kuzum, şaşırdım ve çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey diyemiycem galiba.. Sıkma canını Rabbim inşallah en yakın zamanda bu duyguyu sana sağlıklı bi şekilde yaşatır bitanem sonuçta ne gelirse Allahtan. Hayattaki en önemli şey sağlık canım sakın yıpratma kendini olur mu...

aynen canım benim de eşim yapıyordu şimdi yapmıyor annem arada geliyor yapıyor.. Sende de oluyor mu sanki ben yapmayınca temiz görünmüyoo

Evet canım aynen öyle, memleketim diye demiyorum Hatay gerçekten bambaşka.. :)

Ay kafam karisti En guzeli canim bende digeriyle arasinda uzunca bi yas farki istiyorum Kuzum kotu dusunme lutfen cumartesi gittiginde duyacaksin insallah. Sen benden deneyimlisin olumlu dusunmen laziim :*
Canım benim valla sen bıdıksın benim yanımda ama işte insan tedirgin oluyor amann takmıyorum Cumartesi Rabb'imin izniyle duyacağım minik kalp sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…