• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
birbi
anladım cnm usg kagıdında kac haftalık yazıyor senın cok soru sordum ben galıba
sora sora birbirimizden bişeyler öğrenicez çünkü doktorlara o heyecanla sormayı unutabiliyoruz yada bazen tam net cevap alamıyoruz en azından burada herkes bişeylerden bahsedince kafamızda bişeyler daha netleşio. doktor haftasını sölemedi bana ama yanlış yere bakmıosam usg kağıdında 6+4 yazıo ben bugun 7+0 oldum.

Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..

Allah yardımcın olsun canım. Güzel düşün ve bol bol dinlen. Çalışıyorsun sanırım. Rapor alma imkanın var mı?

ben de varım bu arada;
sat:01/08/2014
beklenen doğum tarihi: 07/05/2015

eksik yazmadım herhalde?

bu arada doktorum benden bir sürü tahlil istedi. hemogram, tit, tsh,aks/alt/ast/üre/kreatinin, hepatit marker, toxo igm/cmv igm/rubella igm

var mı bu testleri yaptıracak olan aranızda başka? sağlık ocakları da yapıyormuş orda yaptırayım diyorum

Canım ben o tahlillerin hepsini bugün devlet hastanesinde yaptırdım. 2 saat içinde sonuçlar çıktı.

birbi

sora sora birbirimizden bişeyler öğrenicez çünkü doktorlara o heyecanla sormayı unutabiliyoruz yada bazen tam net cevap alamıyoruz en azından burada herkes bişeylerden bahsedince kafamızda bişeyler daha netleşio. doktor haftasını sölemedi bana ama yanlış yere bakmıosam usg kağıdında 6+4 yazıo ben bugun 7+0 oldum.
bendede aynı seyleri unuttum söylemeyi 7+1 yazıyor altta 6+1 yazıyo bende de

Allah yardımcın olsun canım. Güzel düşün ve bol bol dinlen. Çalışıyorsun sanırım. Rapor alma imkanın var mı?

Canım ben o tahlillerin hepsini bugün devlet hastanesinde yaptırdım. 2 saat içinde sonuçlar çıktı.

selam tahlillere ne kadar ödedin acaba?

canım sen hataydamısın hataydaysan hangi dra gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr var mı ben burda yaniyim hataya yeni taşındık ve dr araştırıyorum yardımcı olursan sevinirim canım
Hatay İskenderunluyum ama Hatayda değilim malesef, eşimin işinden dolayı Ordudayız

ben 4 gündür raporluyum evde dikkat ediyorum ama yine de lekeler geliyor :( bugün yürüdük 500 m eşimle, eve geldiğimde çocuk mu düştü acaba diye korktum iç çamaşırımın yarısı lekeydi orta kahve. 18inde sincan koruda randevum vardı şimdi güvende yarına randevu bulabildim ancak. ilk tobb etude profesore gittim ama adam ultrason cihazını kullanmayı bilmiyordu :(. bana düşük tehlikesi var dedi.. kimi doktor var kimi doktor yok diyor. ama benim iki hafta oldu lekeler başlayalı o sürede kese büyüdü bebek büyüdü kalbi attı çok şükür bence çok korkmayın ama yorulmayın. ama ne yapsanız da gelebiliyor progestan vermedi doktor onu kullanınca bitiyormuş herkesin sanırım.

kızlar sol kasığımda iğne batması gibi bi ağrı var birden başladı otururken kalkarken eğilirken ayakta durunca çok oluyo.. korktum ya :KK17:

Back