2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben

çok geçmiş olsun benzer şeyleri ben de yaşadım. zor zamanlar ne dense boş ama geçiyor inan. inşallah istediğin zamanda sağlıklı bir evlat verir sana rabbim. tekrardan geçmiş olsun

Caniim cok sasirdim cok uzuldum inan ki. Ne desem hic bilemiyorum Allahim sana sabir versin kuzumm .. Hayirlisi buymus demek gerek kendine dikkat et bi an once ameliyatini ol Allahin izniyle Rabbim bi daha nasip etsin kuzumm..

Bende ee sadece uyumak istiyorum :) son 6 ay sonra çıkışımı vericem şükürler olsun :)

Canım benim valla sen bıdıksın benim yanımda ama işte insan tedirgin oluyor amann takmıyorum Cumartesi Rabb'imin izniyle duyacağım minik kalp sesini

Bidiikk hosum gitti
Heh soyle canim.. :)Bende bugun merdivenden dustum cok sukur birseyim yok sadece cok korktum..

merhaba benim oğlanda 1 buçuk ay erken doğmuştu. bu bebekte 19 mayısı beklemez diye düşünüyorum. sağlıkla doğsunlarda başka şey istemem. doktor için daha erken diyordum ama çok bulantı ve kusmam var mecburen gitmem lazım. oğlandada böyle olmuştum 1 hafta hastanede yatmıştım. bakalım şimdi ne diyecek. ultrason içinde 1 ekim ve sonrasını düşünüyorum ama o kadar sabredebilirmiyim bilemem. herşeyin hayırlısı

canım son hamile kaldığınız günü neye göre hesaplıyorsunuz kusura bakma ben bilmiyordum da bende sat e göre hesaplıyorum ama bunu bilmiyorum.
korunmasız tek gece geçirdim ondada hamile kaldım bu yüzden ben biliyorum ama ayrıca bi hesaplaması varmı bilemem

Canim bnm cokk gecmis olsun.. en kisa surede sagligina kavusman en önemlisi, sonrasinda da hayirlisiyla bir evlat en kisa surede Rabbim nasip etsin.. boyle zamanlarda moral cok onemli, kendine cok dikkat et canm

cok üzüldüm canim tedavi ni olunca en kisa surede tekrar hamile kalırsın ins

yaptırdınız mı testleri? ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum bakalım hepsini yaparlar inş.

bu arada çok soru sordum ama bugünkü son sorum şu folibiol kullananlar ilacı nasıl kullanıyorsunuz? her gün? günde iki? haftada iki?

ben hamile kalmadan önce doktorum haftada iki pzt-perşembe iç demişti. şimdiki doktorum da aynı ilacı verdi ama yazmamış kaç tane içmem gerektiğini bilemedim aynı mı devam etmeliyim yoksa günde bir mi almalıyım. çünkü prospektüsünde günde bir kez yazıyor

ben günde bir tane kullanıyorum

benim doktorunda coraspirin ve folik asit vermişti hamilelikten önce kullanıyorum ani bi pıhtılasma olmasın dıye pıhtılasma sorunum yok bebek beslensin diyeymiş

Arkadaşlar Demir'i düşük çıkıpda Demir ilacı kullanan varmı bizim doktor 3. Aydan sonra başlayalım dedı bıkac ark konuştum Dr öğrenır öğrenmez ilaç vermişte kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…