ben de varım bu arada;
sat:01/08/2014
beklenen doğum tarihi: 07/05/2015
eksik yazmadım herhalde?
bu arada doktorum benden bir sürü tahlil istedi. hemogram, tit, tsh,aks/alt/ast/üre/kreatinin, hepatit marker, toxo igm/cmv igm/rubella igm
var mı bu testleri yaptıracak olan aranızda başka? sağlık ocakları da yapıyormuş orda yaptırayım diyorum[/QUOTE
Ben yaptirdim canm ozel hastanede ama sigorta karsiladi bi kismini 200 e yakin tutuo ama.vaktim cok olmadigi icin ve hastane arastiramadigim icin verdim mecburen.rubella igg ve cmv igg yuksek cikti.yaptiranlar ve degerleri benjm gibi olanlar var mi ? Doktorla henuz konusma firsatim olmadi da
İyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
Maşallah benim oglumda 7 yaşında :)narlıdereydi ama şu an iş sebiyle bayındıra geldik. sen neresinden canım.
2012 mayıs doğumlu kızım inşallah aralarında tam 3 yaş olcak. senin kuzucuğun kaç yaşında?
Aynen öyle canımBenim oğlumda 2. Sınıfa geçti canım.. Arayı aynı şekilde 8 yaş vermişiz
İyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
Bende ee sadece uyumak istiyorum :) son 6 ay sonra çıkışımı vericem şükürler olsun :)Günaydın millet nasılsınız bu sabah ben çok yorgunum ya ..
Ama bu gün günlerden cumaaaaa
Aynı fikirdeyim canım seninle
uyumak uyumakk ve sadece uyumaaak istiyorum
Değerin bence gayet iyi tebrik ederim canım
Ellerine sağlık canım bu arada şehir istanbul
İyi haberlerle gel canım
aynen canım benim de eşim yapıyordu şimdi yapmıyor annem arada geliyor yapıyor.. Sende de oluyor mu sanki ben yapmayınca temiz görünmüyoo
Canım benim valla sen bıdıksın benim yanımdaama işte insan tedirgin oluyor amann takmıyorum Cumartesi Rabb'imin izniyle duyacağım minik kalp sesini
merhaba benim oğlanda 1 buçuk ay erken doğmuştu. bu bebekte 19 mayısı beklemez diye düşünüyorum. sağlıkla doğsunlarda başka şey istemem. doktor için daha erken diyordum ama çok bulantı ve kusmam var mecburen gitmem lazım. oğlandada böyle olmuştum 1 hafta hastanede yatmıştım. bakalım şimdi ne diyecek. ultrason içinde 1 ekim ve sonrasını düşünüyorum ama o kadar sabredebilirmiyim bilemem. herşeyin hayırlısımerhaba canım tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış benimde 19 mayıs görünüyor 2. bebeğim benim 3.5 yaşında kızım var onunda doğum tarihi 19 mayıstı ama acelesi olduğundan normal doğumla 6 mayıs 2011 de doğdu bu bebeğim de umarım aynı tarihte doğar aynı olur doğum tarihleri sen dr a gittin mi biraz erken diye ben gitmedim gitmişken hem bebeği hem kalp atışını duyarım diye bekleyeceğim sen gidecekmisin
sende bizdensin 19 mayısta çifte bayram varbende hamileyim :) 3 ay önce 18 haftalık bebeğimi düşürdüydm çok şükür rabbim nasip etti bi dahapazartesi doktora gitcem inş tutunur
korunmasız tek gece geçirdim ondada hamile kaldım bu yüzden ben biliyorum ama ayrıca bi hesaplaması varmı bilememcanım son hamile kaldığınız günü neye göre hesaplıyorsunuz kusura bakma ben bilmiyordum da bende sat e göre hesaplıyorum ama bunu bilmiyorum.
Canim bnm cokk gecmis olsun.. en kisa surede sagligina kavusman en önemlisi, sonrasinda da hayirlisiyla bir evlat en kisa surede Rabbim nasip etsin.. boyle zamanlarda moral cok onemli, kendine cok dikkat et canmİyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
cok üzüldüm canim tedavi ni olunca en kisa surede tekrar hamile kalırsın insİyi akşamlar anne adayları.. Ben artık mayıs annesi değilim.. Dün 2. Tahlil sonuçlarımı alınca ve beta değerim 1 hafta öncesiyle aynı olunca apar topar ctesiye randevu aldığım doçent dra dün gittim.. Muhtemelen sağlıksız bir gebelik ve kese boş dedi sağlıklıda olsa alınması taraftRıyım çünkü çok büyük miyomun var dedi ameliyat olmam lazımmış.. Bugun kürtaj oldum keseyi aldılar dünden beri çok moralsiz ve ağlamaklıyım.. 1 ay sonra gebelik hormanlarım normale inince tetkikler yapılıp ameliyat olucam Allahın izniyle.. Hepinizi iyi ki tanımışım 9 aylık bir maratondan ve sizden ayrıldığım için üzgünüm hepinize sağlıklı gebelik ve evlatlar diliyorum. Sağlıcakla kalın
ben günde bir tane kullanıyorumyaptırdınız mı testleri? ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum bakalım hepsini yaparlar inş.
bu arada çok soru sordum ama bugünkü son sorum şu folibiol kullananlar ilacı nasıl kullanıyorsunuz? her gün? günde iki? haftada iki?
ben hamile kalmadan önce doktorum haftada iki pzt-perşembe iç demişti. şimdiki doktorum da aynı ilacı verdi ama yazmamış kaç tane içmem gerektiğini bilemedim aynı mı devam etmeliyim yoksa günde bir mi almalıyım. çünkü prospektüsünde günde bir kez yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?