- 3 Eylül 2014
- 201
- 108
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi ne ise ol olsun :)Üşüyen hamişlerin oğlu olur haberiniz olsun.. Oğlanlar geliyorrr
Aç olduğum zamanlarda mide bulantısı oluyor bende de canım :)Günaydın hatunlar nasılsınsiniz
Bugün yine migde bulantim var ama dikkat ettim ne zaman aç olsam migde bulan tim ve baş dönme oluyor. Sizde de öyle mi?
Canim biz üçüncü gün ailemizle paylastik ve sonra bi baktım telefonum hiç susmadı kız kardeşim heyecandan kuzenlere akrabalara söylemiş :) onlar tebrik ettikçe ben daha çok heyecanlandım Cokkk güzel bi duygu :))Kizlar ne yaptiniz hamile oldugunuzu akrabalarla arkadaslarinizla paylastiniz mi? Biz sadece ailemizle paylastik. Ama kendimi zor tutuyorum soylememek icin
Üşüyen hamişlerin oğlu olur haberiniz olsun.. Oğlanlar geliyorrr
hayırlı haberlerle inşallah..Yok canim henuz gitmedim bugun ya da yarin gidicem insaallah
gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun bu arada bebegin kesenin tam olarak neresinde gönderdiğin fot blu cıkmıs yukardamı kesininkızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
benim gobegimde cikti ve icime cekemiyorum aciyo cekince. artik bu sekilde hafif gobekli dolasiyorumgöbeği çıkan oldu mu ? tartıda kilom aynı ama göbek çıktı bende
hay masallah yaaa cokk guzel insallah bende pazartesi gorucem melegimikızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
Bende de adet sancısı gibi ağrı oluyor. İlk hamileliğimde de olmuştu. Ama yine tedirgin oluyor insan. Seni anlıyorum canım
kese yuvarlak sıyahlık var içinde ikitane artı var boy ölçümü vargözün aydın kalp atışlarını duymuşsun bu arada bebegin kesenin tam olarak neresinde gönderdiğin fot blu cıkmıs yukardamı kesinin
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah..Merhaba anneler, biz bugun kalp atislarini gorduk bebegimizin. Darısı herkesin başına. Cok başka bir duyguymuş. Onu hissedebildigim tek sey bu oldu. cunku ne bulanti, ne aserme, ne yorgunluk hicbir hamilelik belirtim yoktu.adet gormeme dışında.